Home » » Οι επιδιώξεις του Α. Τσίπρα στην Μόσχα (Βίντεο)

Οι επιδιώξεις του Α. Τσίπρα στην Μόσχα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 | 8:43 π.μ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον τα διεθνή ΜΜΕ παρακολουθούν και σχολιάζουν το ταξίδι που πραγματοποιεί σήμερα ο Α. Τσίπρας στην Μόσχα.

Οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές του Mega και του Ant1 είχαν σύνδεση με τους ανταποκριτές των καναλιών στην Ρωσική πρωτεύουσα απ’ τους οποίους πληροφορούμαστε –δείτε το βίντεο που παραθέτουμε- ότι η ελληνική πλευρά αναμένει ότι αυτή η συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τους Ρώσους ηγέτες θα έχει σαν αποτέλεσμα να αρθεί το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η Ρωσία στα ελληνικά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.

Επίσης ότι η  ρωσική εταιρία -κολοσσός Gazprom θα χαρίσει στην χώρα μας τα πρόστιμα που είχε επιβάλλει γιατί  το 2014 είχαμε μείωση κατά 40% της κατανάλωσης φυσικού αερίου με βάση την συμφωνία που έχουμε υπογράψει καθώς και αναθεώρηση των συμβάσεων με μείωση των τιμών φυσικού αερίου που καταναλώνει η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Ρωσική πλευρά ενδιαφέρετε να εκμεταλλευτεί στην Ελλάδα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την Τραινοσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα μετά από πέντε χρόνια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 12:20 π.μ.

ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ και, για .... ΜΟΣΧΑ !!

Ακόμη ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!!

Ακόμη ο Συρφετός τών Αναλυτών, Εγχώριων και Ξένων προσπαθεί να ... Συντονιστεί !! Η ''Εργοδοσία'' τους ... ΨΑΧΝΕΤΑΙ !!

Τα πρώτα μηνύματα έρχονται ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ και ΑΓΡΙΩΣ !!! Ας αναφέρουμαι ορισμένα !!!

α) Προτού την Συνέντευξη Τύπου στην Μόσχα, που την έδειξε μέρος της, το Γερμανικό κανάλι Ν24, Ξεκίνησε ΟΤΙ, δύο Κομουνιστές, ο νεαρός Ελληνας και ο πρώην αρχηγός της KGB, αντάλλαξαν θερμή χειραψία !!!! (Υπόψιν και η Καγκελάριος είτανε Επιστημονικό Στέλεχος στο Κομουνιστικό Κ. όταν σπούδαζε Φυσική στην D.D.R. !!!)

β) Στο ίδιο κανάλι Ν24, ο ανταποκριτἠς τους δηλώνει ότι η συμφωνεία για το ΑΕΡΙΟ, παραβιάζει τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. για την ... ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ θέση του ... Ρωσικού Αερίου στην ... Ευρώπη !! ΕΙΠΕ: H Βρυξέλλες σίγουρα θα έχουν τον τελευταίο ... λόγοω !!! ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ η εκπομπή για το ΘΕΜΑ της επίσκεψεως του Α.Τ. στην Μόσχα ... ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ, χωρίς καμμμιά αναφορά !!! Γιατί άραγε ;;;; Επεσε Σύρμα KAI KAMΠANA ΑΠΟ Βερολίνο ;;;;

γ) Γερμανός Υπουργός Κρατηδίου (ΔΕΞΙΑ) της Ο.Δ.Γ., ΕΙΠΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Μόσχα, Οτι καλά θα κάνουν οι Ελληνες να μην παράγουν ... 'Χαρτιά', (... και εννοούσε της Συμφωνίες με τους Ρώσους !!!!)


Δηλαδή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΩΣ ... ΜΟΝΟΜΕΡΗ ... ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!! Αναμέναται, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 'ΔΙΚΑ ΜΑΣ' Βοθρολήμματα !!!
Θα ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ !!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!

Σημ. Στην απάνω γειτονίτσα μαγαπάνε δύο Κορἰτσια

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 12:22 μ.μ.

οι αντιδρασεις των ΕΕ: ο προεδρος του ΕΕ κοινοβουλιου σουλτς προτρεπει σε δηλωση του να μη σπασει η ελληνικη κυβερνηση τη γραμμη της ΕΕ σε οτι αφορα τις κυρωσεις σε βαρος της ρωσιας, ο εκπροσωπος του γερμανικου υπουργειου εξωτερικων σεμπλι δηλωσε: μεχρι στιγμη η ελλαδα εχει υποστηριξει ολες τις αποφασεις που συνδεονται με κυρωσεις και ελπιζουμε οτι αυτο θα συνεχισει να ισχυει και συμπληρωσε οτι η ελληνικη κυβερνηση εχει δηλωσει πως βλεπει τοσο το μελλον της οσο και τη λυση της κρισης εντος ΕΕ, και ο εσθονος προεδρος toomos hendrik δηλωσε: η ελλαδα , ιταλια, ουγγαρια, και κυπρος με το να ζητουν την αρση των κυρωσεων κατα της ρωσιας γινονται οι ¨χρησιμοι ηλιθειοι¨ του πουτιν μεσα στην ΕΕ. # μεσα λοιπον σε αυτη την οικογενοια θα αποκαταστουμε μερα με τη μερα την εθνικη μας ανεξαρτησια και την πατριοτικη μας υπερηφανια#

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger