Home » , , , » Πυρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε Πανούση - Οι κατηγορίες στους καταληψίες της Πρυτανείας (Βίντεο)

Πυρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε Πανούση - Οι κατηγορίες στους καταληψίες της Πρυτανείας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Απριλίου 2015 | 10:12 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων του Σκάι και του Μέγκα παρουσίασαν την παραπομπή στην εισαγγελία των 14 ατόμων που συμμετείχαν στην κατάληψη της Πρυτανείας. Εξυπακούεται ότι είναι εντελώς προβοκατόρικος ο τρόπος που τα ρεπορτάζ των καναλιών παρουσιάζουν τα γεγονότα με το Μέγκα μάλιστα να διαμαρτύρεται γιατί, λέει οι αλληλέγγυοι στους προσαχθέντες   επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία με την ανοχή της αστυνομίας.

Απ’ ότι ακούμε οι 14 που συμμετείχαν στην κατάληψη της Πρυτανείας θα δικαστούν την Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας   κατηγορίες για διατάραξη ομαλής διεξαγωγής υπηρεσιών (τι είναι τούτο πάλι;) φθορά άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση και  οπλοκατοχή (Τι έγινε; Είχαν νυχοκόπτες; Γιατί σίγουρα αν εύρισκαν κάποιο όπλο θα μας το έλεγαν).

Στο ίδιο βίντεο παρακολουθούμε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο το Μανώλη Γλέζο να επικρίνουν τον υπουργό προστασίας του συστήματος που επέλεξε να στείλει τις δυνάμεις καταστολής για να σπάσει την κατάληψη, καθώς και στελέχη της Ν.Δ., του Ποταμιού και των ΑΝΕΛ να υπερασπίζονται τις επιλογές Πανούση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Απριλίου 2015 στις 11:24 μ.μ.

Σε άλλη κυβέρνηση είναι προφανώς υπουργός ο Πανούσης...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger