Home » , » Ο «εγωπαθής ρεμπεσκές» παραλογοτέχνης Π. Τατσόπουλος, ξαναχτυπά

Ο «εγωπαθής ρεμπεσκές» παραλογοτέχνης Π. Τατσόπουλος, ξαναχτυπά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 | 1:19 μ.μ.

Ο «εγωπαθής ρεμπεσκές»,- όπως είχε χαρακτηρίσει σε περασμένη ανάρτησή μας ο askourdoulakos-  τον Π. Τατσόπουλο, ξαναπαρουσιάστηκε κάνοντας αυτή την φορά μαθήματα ιστορίας στον Α. Τσίπρα.
Το συνηθίζει, ξέρετε, αυτό. Ο τύπος που κατά δήλωση του έχει «πηδήξει την μισή Αθήνα», πριν αρκετό καιρό «δίδασκε» τον ανδρικό πληθυσμό μέσα από την τηλεόραση του  Mega πως θα κατορθώσει να έχει τις … σεξουαλικές του επιδόσεις: «Δεν ήμουν ποτέ φαλλοκράτης. Εγώ ακόμα και τότε ήμουν γατουλογαμούλης, στο τρίψιμο, στο σούξου μούξου! Πέσε πέσε πέσε... στο τέλος πήδαγες! Ποτέ δεν ήμουν ο macho τύπος».

Σήμερα που έχασε την βουλευτική του αργομισθία –καθώς και τον ακραίο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής- και δεν μπορεί τόσο συχνά να μας σερβίρει τηλεοπτικά τις παπαριές του, επέλεξε τον «άμβωνα» facebook για να μας πλασάρει … τα μαθήματα του.


Με εντελώς, λοιπόν χρυσαυγίτικο λεξιλόγιο επιτίθεται στον Α. Τσίπρα –ο οποίος επέμεινε να τον στηρίζει όταν ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και με δηλώσεις του στρεφόταν ενάντια στο κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί βουλευτής-  παραδίδοντας του «στα πεταχτά», «μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας»,
Και ποια είναι αυτά; Ότι «Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό. Υπηρετούσε το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα». 

Δεν αξίζει φυσικά να σχολιάσουμε το χρυσαυγίτικο παραλήρημα του. Στα αζήτητα της πολιτικής ζωής είναι ο παραλογοτέχνης οπότε καταλαβαίνουμε την ανάγκη του να προκαλεί σαν πρεζόνι της δημοσιότητας.

Κλείνουμε την ανάρτησή μας με ένα κειμενάκι που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Εκδοχή»:

Αποσύρεται ο Τατσόπουλος. Τον απογοήτευσαν οι ψηφοφόροι … 

Νόμισε πως είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά δεν τον ψήφισαν ούτε οι χίπστερς του Ποταμιού. Ούτε καν οι μεσόκοπες και οι γηραιές αναγνώστριές του από την Εκάλη και τη Φιλοθέη.

Κι έτσι, αποχωρεί από την ενεργό πολιτική ο Πέτρος Τατσόπουλος. Η απόφασή του αποτελεί ένα ακόμη σημείο της παρακμής στην οποία έχει εισέλθει το life style, το οποίο είχε συνοδεύσει την άνοδο και την πτώση τόσων και τόσων προσωπικοτήτων που αναδείχτηκαν από τις ιλουστρασιόν σελίδες των διαφόρων «ΚΛΙΚ» και ¨Νίτρων» του κωστοπουλισμού και της κοινωνικής αφασίας.
Αποσύρεται από την ενεργό πολιτική και θα αφοσιωθεί σ” αυτό, που όπως ο ίδιος λέει, ξέρει να κάνει καλύτερα: να γράφει.

Τρέμετε, Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. Ο σκληρός ανταγωνιστής επιστρέφει! Παρέα με τον άλλον παραλογοτέχνη, που κι αυτός δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στην κάλπη. Τον Θανάση Χειμωνά, ντε! Που τον κορόιδεψε το ΠΑΣΟΚ πως θα γίνει ξανά κυβέρνηση, τάζοντάς του το Υπουργείο Παραλογοτεχνικής Υποκουλτούρας!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 2:07 μ.μ.

Δυστυχως αυτα τα ανιστορητα φασιστοφληναφηματα του Τατσοπουλου τα εχουμε διαβασει και εδω πολλες φορες απο αυτοαποκαλουμενους αριστερους του ΣΥΡΙΖΑ. Μια ματια σε αλλα νηματα του μπλογκ αρκει...

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 3:05 μ.μ.

Πέτρος Τατσόπουλος, Λένα Διβάνη, Σώτη Τριανταφύλλου, Χρήστος Χωμενίδης, Στέλιος Ράμφος, Πέτρος Μάρκαρης, Πέτρος Κωστόπουλος (έγραψε βιβλίο κι αυτός!), Μίμης Ανδρουλάκης, κλπ κανονική dream team!!!
Ρε πού στο διάολο έχουμε μπλέξει
με τους κατά φαντασία διανοούμενους και τους κατά παραγγελία συγγραφείς, αναλυτές, (αμπελο)φιλοσόφους, τηλεμαϊντανούς κλπ που σιτίζονται σε σαλόνια μεγαλοκαπιταλιστών, είναι όλοι σε pay rolle εταιριών, είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν δημόσια ό,τι συμφέρει τα αφεντικά (με το αζημίωτο πάντοτε), και όλοι μα όλοι τους ανεξαιρέτως πνέουν τα μένεα και είναι σταυροφόροι του ορθολογισμού, της κάθαρσης και της ξιπασιάς του ....εργαζόμενου λαού. Τί παρτάλια είναι όλα αυτά;

9 Απριλίου 2015 στις 4:28 μ.μ.

Καλά που έχουμε κι εσένα. L'Enfant de la Haute Mer :)

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 6:24 μ.μ.

Μα,....παρταλια!! Ενας και ενας! Μην χασει η Βενετια βελονα!!!! Και μετα εχεις και το Β.Κ που θελει τα σχολια μας,κοσμια.....και εντος των οριων ευπρεπισμου!!Και εχει και δικαιο,για να λεμε το σωστο! Και δεν μπορεις να .."".χωσεις""...να ξεφουσκωσεις ρε διαολε!!! Να παρει και να σηκωσει,ολους αυτους τους ευαερους και ευηλιους,που νομιζουν πως αν αποτραβηχθουν απο την πολιτικη......μπορει να το προσεξει και κανεις!! Τους απογοητευουμε,λεει!! Ενω εμας, μας ανακατευονται...... ευχαριστα τα στομαχια!! Ναι ρε!!!

9 Απριλίου 2015 στις 7:05 μ.μ.

Να είστε καλά παιδιά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger