Home » , » Συγκλονίζει η μετανάστρια που γέννησε δίδυμα σε σαπιοκάραβο (Βίντεο)

Συγκλονίζει η μετανάστρια που γέννησε δίδυμα σε σαπιοκάραβο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 | 8:03 μ.μ.

Κάτι παραπάνω από συγκινητική είναι η ανθρώπινη ιστορία που περιγράφει –μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha-  η 33χρονη μετανάστρια από το Καμερούν που γέννησε δίδυμα πάνω στο δουλεμπορικό. (αδόκιμοι είναι οι όροι «δουλέμποροι» και «δουλεμπορικό». Οι άνθρωποι δεν είναι δούλοι …).

Η μετανάστρια περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωσε μέσα σε ένα σαπιοκάραβο, με άλλους σαράντα απόκληρους, θύματα του καπιταλισμού και ιμπεριαλισμού, όταν έφερε στον κόσμο τα δυο αγοράκια της. Συγκλονιστικά είναι τα λεγόμενα της όταν αφηγείται τις στιγμές που γίνεται μητέρα.
Για μια δραματική διάσωση, που δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς η γυναίκα αιμορραγούσε κάνει λόγο και ο χειριστής του Super Puma που έσωσε την μητέρα και τα δυο νεογέννητα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο κόσμος της τάξης μας όταν πληροφορήθηκε την περιπέτεια της μετανάστριας. της έδειξε με κάθε τρόπο την συμπαράσταση του. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της ηλικιωμένης συνταξιούχου που την ακούμε να μας λέει ότι αγόρασε «με δόσεις» κάποια ρουχαλάκια για τα παιδάκια …    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger