Home » , » Ισραηλινοί μιλιταριστές δολοφόνοι αποβιβάστηκαν στην Ηλεία για την άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ»

Ισραηλινοί μιλιταριστές δολοφόνοι αποβιβάστηκαν στην Ηλεία για την άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Απριλίου 2015 | 4:05 μ.μ.

Οι φαντάροι λένε: Καμιά Συμμετοχή-Καμιά Συνενοχή στα εγκλήματα του Κράτους Τρομοκράτη

Το ελληνικό κράτος έχει συνέχεια. Και η νέα ελληνική κυβέρνηση, η «αριστερή», των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύει ότι όχι απλώς θα συνεχίσει αλλά θα εντείνει την πολεμική συνεργασία με το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.  Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτική συνεργασία ελληνικού και ισραηλινού κράτους πραγματοποιείται μεγάλη «απόβαση» Ισραηλινών στην Ηλεία από την Πέμπτη 16/4/2015. Πρόκειται για δεκάδες στρατιωτικούς, πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και πεζοναύτες που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη διακλαδική άσκηση «Ηνίοχος 2015».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ από τη Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, πρόκειται να διεξαχθεί η Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2015», σε συνδυασμό με την άσκηση «Αστραπή» του Πολεμικού Ναυτικού. Η άσκηση προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών αποστολών σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών – ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς, ενώ για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος δυνάμεις ξένων χωρών και συγκεκριμένα του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ, θα ασκηθούν για μια ακόμη φορά, σε αποστολές έρευνας διάσωσης σε πεδίο μάχης, στην Ελλάδα. Η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκαν τέτοιου είδους ασκήσεις ήταν το 2009, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, όταν με πλήρη μυστικότητα παραχωρήθηκε ο ελληνικός εναέριος χώρος για τις πολεμικές  προετοιμασίες του Ισραήλ με στόχο τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν. Ενίοτε το Ισραήλ βομβαρδίζει στη κατεχόμενη Παλαιστίνη, στην Συρία, ενισχύοντας τους ακραίους μουσουλμάνους του ISIS και στοχοποιεί πλήθος λαών Μ.Ανατολής και Αφρικής.

Οι Ισραηλινοί βρίσκονται στην Ηλεία και προετοιμάζονται για την μεγάλη αυτή άσκηση, για την οποία θα έχουν ως ορμητήριο την Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας στην 117 Π.Μ. Στις Αστυνομικές Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στα Σώματα Ασφαλείας της περιοχής έχει σημάνει συναγερμός για την φύλαξη των Ισραηλινών στρατιωτικών, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν και τη δική τους φύλαξη από δυνάμεις της Mossad.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους στρατιώτες και το μόνιμο προσωπικό να αρνηθούνοποιαδήποτε συμμετοχή στην άσκηση. Να μείνουν τα αεροπλάνα χωρίς καύσιμα και ας τρέχουν οι μισθοφόροι του Ισραήλ για ανεφοδιασμό. Καλούμε τη νεολαία και το εργατικό κίνημα να στηρίξουν τη στάση μας και να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας, κυρίως με το να πάρουν αντίστοιχες αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Με κίνημα μαζικό μέσα και έξω από το στρατό να ακυρώσουμε την άσκηση βάζοντας μπροστά τα εργατικά συμφέροντα και το διεθνισμό της κοινής πάλης των λαών. Να μπλοκάρουμε τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και να ακυρώσουμε στην πράξη τις συμμαχίες της ελληνικής αστικής τάξης με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Ούτε ένα ευρώ για όπλα και πολεμικές ασκήσεις. Να επιστρέψουν τώρα όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 5:54 μ.μ.

Νατος ο κρυφοφασιστας ο Καμμενος και ο ΣΥΡΙΖΑ που τον τοποθετησε εκει τοκανε το βρωμικο ανοιγμα με τους τρομοκρατες
του Ισραηλ κι αυτο το λενε περηφανη εξωτερικη πολιτικη Καθε μερα κανεται και καποια βρωμια Ωσπου να σας ξεπεταξουμε
οπως ξεπεταξαμε και κεινη τη συμμορια των σαμαροβενιζελων δεν θαχεται αφησει τιποτα καθαρο και ορθιο σε τουτο τον τοπο
και βεβαια με την ευδιακριτη εττικετα της "αριστερας" melito

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 8:41 μ.μ.

Εδω και πολυ καιρο ,εχουν αναπτυξει τις φιλιες με το Ισραηλ,και οπως δηλωσαν ο Νετανιαχου ειναι ''η αριστερη εκφανση του Ισραηλ''! Δεν ειναι μονο οι φιλιες του Καμμενου! Να ειμαστε σωστοι και δικαιοι.Συμφωνω melito,καθημερινα ,εχουμε και απο μια βρωμια,ετσι για να εχουμε λογους να μην ελπιζουμε.Ωσπου ομως να τους ξεπεταξουμε,οπως αναφερεις........πως; Βλεπεις εσυ να καταφεραμε να ξεπεταξουμε,τις συμμοριες,και να εγινε επιλογη πιο καθαρων προσωπων και τακτικων; Ετσι ακριβως,οπως σωστα περιγραφεις.......δεν εχουν αφησει τιποτα πια ορθιο και υγειες στην χωρα μας,δυστυχως. Εχουμε πολυ δρομο ακομα ως λαος,και πολυ κλαμα να ριξουμε,μεχρι που οι πολλοι να καταλαβουν,ουτε σωτηρες υπαρχουν,ουτε υπαρχει εξουσια ,που να προχωρει με φιλολαικες διαθεσεις. Οτι κανουμε για εμας,θα ειναι ,μονο απο εμας,και απο κανεναν αλλο. Μονο απο εμας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger