Home » , » Τι κάνουν τα UFO της βουλής;

Τι κάνουν τα UFO της βουλής;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Απριλίου 2015 | 9:41 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Κάπα Research το 62,5 % πιστεύουν στο μάτι!
Ποιό μάτι το γαλανό; Το μαύρο; Το πράσινο; Και το αυτί; Θα το αφήσουμε παραπονεμένο χωρίς πιστούς;
Εγώ πιστεύω στη μύτη. Όχι τη συναχωμένη όμως. Ούτε αυτή που χώνεται παντού. Αυτή είναι η κακία μύτη, η έξω από δω. Υπάρχει όμως ένα μέρος του σώματος που πιστεύουν πολλοί περισσότεροι: Το "δόντι". Το μέσον μ' άλλα λόγια. Μ' αυτούς τους πιστούς τι θα κάνουμε;

Βλέπεις τα "θαύματα" που κάνει το δόντι, είναι πάρα πολλά και μεγάλα. Τι να σου πρωτοπώ: Ανίκανοι παίρνουν καίριες θέσεις, άχρηστοι γίνονται πλούσιοι από δημόσια έργα, ανόητοι παρουσιάζουν ειδήσεις, μην τα πολυλογώ, γίνονται σημεία και τέρατα. Και πιστεύουμε. Πιστεύουμε εις μιαν αγία, καθολική κι ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Αν και πρώτα πιο πιθανό είναι να βρούμε εξωγήινους, παρά το δίκιο μας.

Μια κι είπα εξωγήινους. Τι κάνουν τα UFO της βουλής; Είναι σίγουρα από άλλο πλανήτη οι πολιτικοί. Δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στη Γη. Μπορεί βέβαια να αντιλαμβάνονται, αλλά να μην τους νοιάζει. Οπότε δεν είναι εξωγήινοι, αλλά καθάρματα. Γίνεται όμως εμείς να εκλέγουμε παλιοτόμαρα; Ποτέ! Εξωγήινοι είναι. Εκτός αν τους ματιάσανε. Λέτε αυτό να φταίει, το κακό μάτι; Όχι το κακό χέρι που σουφρώνει λεφτά από τα ταμεία; Εξωγήινοι ίσως, από που όμως; Ο Σαμαράς είναι από τον πλανήτη Ουρανό. Γι αυτό μιλάει με το Θεό που κι αυτός στον Ουρανό είναι. Μακρινός πλανήτης γαλάζοπράσινος, ψυχρός και βρωμάει. Ο Βενιζέλος είναι από το Δία. Μόνο ο συγκεκριμένος πλανήτης χωρά τον εγωισμό του. Όπως οι δυο πλανήτες έχουν δορυφόρους κι οι δυο πρώην "καταλληλότεροι" έχουν κόλακες που περιστρέφονται γύρω τους.

Ο Άδωνης δεν είναι από πλανήτη αλλά από κομήτη. Σαν αυτό που έπεσε κι εξαφάνισε τους δεινόσαυρους. Κι ο Άδωνης έπεσε στη Γη. Με το κεφάλι χτύπησε και να τ' αποτελέσματα. Όπου πάει εξαφανίζονται τα πάντα. Από άνθρωποι μέχρι ποσοστά. Θα κάνει και επερώτηση στη βουλή για διαστημόπλοια. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Πάλι αμερικάνικα μας βλέπω να παίρνουμε. Το Galactica, μπουμπούκο, μπορεί να το δίνουν φθηνά, είναι όμως μεταχειρισμένο.

Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο Spock, όπως πίστευαν μερικοί. Είναι όμως από ένα κοντινό πλανήτη του Vulcan και το δάκτυλο που πέταξε στο Σόιμπλε, ήταν ο επίσημος χαιρετισμός τους. Παρεξήγηση δηλαδή. Γι αυτό, αν φέρει νέα μέτρα, θα του ανταποδώσουμε όλοι μας τον ίδιο χαιρετισμό. Ο Αλέξης είναι από τον πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ, αριστερά όπως βλέπουμε το Σείριο, το τέταρτο αστέρι. το ροζ. Κάποτε ήταν κόκκινο, σαν τον Άρη, τώρα ξέβαψε. Όπως οι υποσχέσεις.

Ο Σταύρος είναι από τον πλανήτη Μπόμπολα, στο ηλιακό σύστημα Μπόμπολα, του γαλαξία Μπόμπολα. Η πόλη που γεννήθηκε πως λέγεται; Μαντέψτε: Μπόμπολα. Οι δημοσιογράφοι των καναλιών αν είναι εξωγήινοι; Όχι αυτοί είναι απλά ανόητοι. Γιατί νομίζουν πως πιστεύουμε τα παραμύθια, που μας αραδιάζουν κάθε βράδυ.
Οι νεοναζί; Είναι από τη γη, αλλά "υβρίδια". Είναι απόδειξη, ότι τα SS έκαναν και κτηνοβασίες. Εστί μας προέκυψε η διασταύρωση βόδι με φίδι.

Θα ήταν καλή ιδέα να τους στέλναμε όλους ταξίδι στο διάστημα χωρίς επιστροφή. Εναλλακτικά μπορούμε να τους στείλουμε στο διάολο, αλλά υπάρχει; Να μας αφήσει τηλέφωνο και διεύθυνση να του πάμε πακέτο μερικούς βουλευτές; Θεοί, μάγοι, νοήμονα όντα έρχονται από παντού σωτήρες. Υπομονή. Μερικά εκατομμύρια χρόνια κι όλα θα φτιάξουν. Εκτός κι καταλάβουμε πως εμείς θα σώσουμε τους εαυτούς μας όχι θεοί, εξωγήινοι ή κάποια δεισιδαιμονία. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2015 στις 1:26 π.μ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!
(... και Θρησκευτικά και Κοινωνικά και Ελληνικά και Εθνικά)

(ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ !)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger