Home » , , » Ακριβοπούλου - Μπογιόπουλος για την δολοφονία της 4χρονης Αννυ (Ηχητικό)

Ακριβοπούλου - Μπογιόπουλος για την δολοφονία της 4χρονης Αννυ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Μαΐου 2015 | 9:55 μ.μ.

Με το γεγονός που κυριαρχεί στην ειδησεογραφία –πέρα της πολιτικής επικαιρότητας- την στυγνή δολοφονία δηλαδή της 4χρονης Αννυ από τον πατέρα της ασχολήθηκαν η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Real fm.

Προσεγγίζοντας αυτή την συγκλονιστική, φρικιαστική υπόθεση, οι συντελεστές της εκπομπής που αναφέραμε, επικεντρώθηκαν στον τρόπο με τον οποίο οι πλειοψηφία των ΜΜΕ την αντιμετώπισαν (σε σημείο που ακόμα και η ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση καταγγέλλοντας το γεγονός) καθώς, επίσης, στιγμάτισαν  τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Προ-πο και οι οποίες έχουν δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων. Ο Γ. Πανούσης φέρεται να αποδέχεται τους «άγραφους νόμους» που ισχύουν στις φυλακές προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τον θάνατο του φερόμενου πατροκτόνου κάτι που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Δυστυχώς αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ιστοσελίδες με αριστερό προσανατολισμό αναφέρθηκαν με συγκλονιστικές λεπτομέρειες σ’ αυτό το αδιανόητο έγκλημα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2015 στις 11:59 μ.μ.

Αντί κάθε φορά που θέλετε να ανεβάσετε ένα αρχείο ήχου να βάζετε μια φωτογραφία και να το μετατρέπετε σε βίντεο (με τον παραπλανητικό τίτλο "ηχητικό"), κάνοντας ακόμη πιο πλούσιο τον ιδιοκτήτη του youtube και στερώντας απ' τους αναγνώστες τη δυνατότητα να το κατεβάσουν, θα μπορούσατε κάλλιστα να ανεβάσετε το αρχείο σε mp3.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger