Home » , » Αντιπαραθέσεις στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Αντιπαραθέσεις στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Μαΐου 2015 | 9:21 μ.μ.

 Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κ. Ε. του Σύριζα και στην ψηφοφορία που προηγήθηκε εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του Α. Τσίπρα για το σχέδιο πολιτικής απόφασης το οποίο περιέγραφε το πλαίσιο συμφωνίας το οποίο επιδιώκει η κυβέρνηση με τους δανειστές του ελληνικού κράτους.
 Η Αριστερή Πλατφόρμα, του Παναγιώτη Λαφαζάνη ψήφισε λευκό ενώ κατά τάχτηκε η ΚΟΕ που μέχρι πριν λίγο καιρό στήριζε τις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουμε από το βίντεο που παραθέτουμε ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι Αριστερή Πλατφόρμα και ΚΟΕ συντάχτηκαν μαζί σε μια τροπολογία που κατέθεσαν 9 μέλη της ΚΕ στο σχέδιο πολιτικής απόφασης και η οποία ζητούσε από την κυβέρνηση να ακολουθήσει έναν εναλλακτικό δρόμο βασισμένο στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αποκλείετε ακόμα και η προσφυγή στις κάλπες.
Η τροπολογία τελικά συγκέντρωσε  75 υπέρ και 95 κακά ενώ υπήρξε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο και απορρίφθηκε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2015 στις 10:16 μ.μ.

Το παραμύθι της εσωκομματικής "διαφωνίας" και "αντιπαράθεσης" καλά κρατεί, ώστε ένας ολόκληρος κόσμος που τους ψήφισε και αρχίζει να αναχωρεί να παραμείνει τελικά απλός θεατής στη θέση του και να αναμένει να δικαιωθεί από "αριστερούς" Λαφαζάνηδες, Λεωτσάκους και συνιστώσες τύπου Κ.Ο.Ε. που τάχα μου θα είναι εσωκομματική αντιπολίτευση και δήθεν θα γέρνουν το ζυγό αριστερά στην (ρεαλιστική άρα δεξιά) κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ίδιο έργο θεατές όπως τη δεκαετία '80 τότε που υπήρχαν οι "λοχαγοί" στο ΠΑΣΟΚ (Μανίκας, Ρέππας, Νεονάκης, Τσουκάτος, Μαλέσιος, Χαραλαμπίδης κλπ) που έκαναν "ανταρσία" στον Παπαντρέα για τις κάμερες. Το ποιοί ήταν και το τί ρόλο έπαιζαν οι οπαδοί τους το καταλάβαν μετά το '96 όταν έγιναν κυβερνητικοί εκσυγχρονιστές με το Σημίτη. Γι' αυτό απαντάμε στους μαϊμού "αντάρτες" : Το "παραμυθάκι" σας είναι παλιό, το στυλ του διαφωνώ αλλά ψηφίζω για την ενότητα του κόμματος και την κυβέρνηση δεν "πουλάει". Η αιτία δεν είναι μόνο ότι η επανάληψη της ιστορίας στη δική σας περίπτωση αποτελεί φάρσα, είναι και η θέση του ΚΚΕ ότι δεν συμμετέχει σε κυβέρνηση στον καπιταλισμό, δεν υιοθετεί πολιτικά μέτωπα και ενδιάμεσα στάδια. Ανάχωμα θα γίνετε αλλά αυτήν την φορά η πορεία θα σας θα είναι ελάχιστη.

25 Μαΐου 2015 στις 3:53 μ.μ.

Η σοσιαλδημοκρατικη απατη ζει τα τελευταια της.
Η επιβεβαιωση του ΚΚΕ σε ολες του τις αναλυσεις,
αχρηστευει ενα απο τα ισχυροτερα οπλα της πλουτοκρατιας.

Στο σκουπιδοτενεκε της ιστοριας θα καταλυγουν ολα τα αναχωματα
που κατασκευαζουν τα αστικα επιτελεια.

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2015 στις 6:49 μ.μ.

Βρε άντεστε από εδώ ,θέατρα κακά!

Αντιπαραθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Άσφαιρα πυρά...
http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/68095/antiparatheseis-ston-syriza-asfaira-pyra
Του Ηλία Τσιμπουκάκη*

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger