Home » » Αντιπαράθεση Μπογιόπουλου - Βούτση (Βίντεο)

Αντιπαράθεση Μπογιόπουλου - Βούτση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 | 3:04 π.μ.

Στην μεταμεσονύχτια εκπομπή «Ιντριγκα» της τηλεόρασης του Apha, με παρουσιάστρια της Ελλη Στάη ήταν καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. Το θέμα της εκπομπής ήταν η πορεία των διαπραγματεύσεων και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν σχετικά με την κατάληξη τους.

Το βίντεο που παραθέτουμε απ’ αυτή την εκπομπή, έχει αρκετή μεγάλη διάρκεια, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει να το παρακολουθήσετε. Βλέπουμε με ποιο οπτικό πεδίο προσεγγίζουν το θέμα το μέλος του ΚΚΕ και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες φορές υπήρξε έντονος διάλογος αναμεταξύ τους, πάντα όμως μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας και ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.

Παραθέτουμε το βίντεο ασχολίαστο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 9:01 π.μ.

o βουτσης περιμενε να γινει υπουργος για να γινει ποσοστολαγνος?Ο νεος παντος ορος ειναι το ....προωθητικη συμφωνια.....!!!Ερχετε μεγαλη προωθηση!!!!

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 11:15 π.μ.

Αν αυτος μετραει και υπολογιζεται ως υπουργος μιας κυβερνησης που κυβερνα τουτο το λαο και τον τοπο ε εγω τοτε βλεπω οτι ενα τσουβαλι αδειο ειναι πιο γεματο απ αυτον Μ αυτους τους αστειους και κενους τουτος ο λαος και ο τοπος δεν προκειται να πανε ποτε μπροστα
melito

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 11:30 π.μ.

Πραγματικα οι συριζαιοι ειναι πλεον πιο θλιβεροι και απο αυτους του ΠΑΣΟΚ. Του διαβαζει ο Μπογιοπουλος απο μεσα το κειμενο που υπεγραψαν και ο Βουτσης πουλαει τρελα. Καλα δεν εχουν εστω ιχνος αυτοσεβασμου? Αυτοι νομιζουν οτι ο κοσμος ειναι βλακας περισσοτερο και απο τον Αδωνι. Τα ιδια εκανε και ο Μπαλαφας τις προαλλες που ελεγε δεν υπαρχει μνημονιο. Ηθελα να ξερα εστω σε αυτες τις εκπομπες με κοινο απο απλο κοσμο δεν υπαρχει ενας να σηκωθει και να πει στον καθε Βουτση ή Μπαλαφα που πουλαει τρελα. "Κυριε υπουργε εισαι μαλακας ή το παιζεις?"

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 2:04 μ.μ.

ανωνυμε 11.30 π.μ Και μένα μου κάνει εντύπωση τόσα χρόνια πως κανένας δημοσιογραφος δεν έχει ρωτησει κανέναν εκπρόσωπο του ΚΚΕ τι μοντέλο κοινωνίας και κράτους "ευαγγελίζεται" το ΚΚΕ .Αυτό του "υπαρκτού" ή κάποιο άλλο ? Με κάποιες βασικες λεπτομέρειες φυσικά όπως π.χ το θέμα της αντίθετης άποψης ,της δημοκρατίας ,των εκλογών κλπ,κλπ,κλπ. Η εξήγηση για μένα είναι πολύ απλή .Όσο το ΚΚΕ δεν αποτελεί κίνδυνο για το σύστημα δεν το "απαξιώνουμε" , ενώ μπορούμε σε δύο λεπτά τηλεοπτικού χρόνου και σε ένα κοινο κατά βάση συντηρητικό να το αποδομήσουμε ,γιατί κάποτε θα παίξει και το δικό μας παιχνίδι όπως έφτασε η ώρα σήμερα .Σημερινό ΚΚΕ : η χαρά του συστήματος.

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 3:30 μ.μ.

Καλα εσυ μαλλον ζεις σε αλλη χωρα.
Γιατι δεν πατας τη συνεντευξη Κουτσουμπα στον ενικο ή απο ερωτησεις προς Παφιλη ή Μπογιοπουλο απο Χαρζηνικολαου ή τι ελεγε ο Πρετεντερης στην Παπαρηγα για τον Σταλιν και το 18ο συνεδριο ή τι ελεγε ο ιδιος στο δελτιο του Μεγκα στο Μαιλη για το σεβασμο του συνταγματος κλπ. Αληθεια πιο αλλο κομμα πλην ΚΚΕ εχει χτυπηθει απο το ΣΚΑΙ πχ για τις απεργιες στο λιμανι το 2010?
Τελος παντων η μνημη ποτε δεν ηταν δυνατο σημειο για οσους εξαπατουν το λαο...
Ωστοσο το τι κοινωνια ευαγγελιζεται το ΚΚΕ ειναι πασιγνωστο. Το λεει στο προγραμμα και το καταστατικο του. Το οτι το ΚΚΕ υπερασπιζεται την ΕΣΣΔ και κανει κριτικη προσεγγιση στην οικοδομιση εκει επισης πασιγνωστο. Το οτι υπερσπιστες της σαπιας "δημοκρατιας" του καπιταλισμο θα κανουν μαθηματα επ'αυτου στο ΚΚΕ ειναι αστειο. Στο σοσιαλισμο οι λαικες ελευθεριες δεν ειναι κατακτηση αλλα αυτονοητο εφοσον η εξουσια θα ειναι στους εργατες. Τωρα αν ρωτας αν θα υπαρχουν κομματα που θα παλευουν για επιστροφη στον καπιταλισμο, οχι δεν θα υπαρχουν, οπως δεν υπαρχουν σημερα κομματα που να παλευουν για επιστροφη στη φεουδαρχια ή τη δουλοκτησια(εξαλλου απαγορευεται και απο το αστικο συνταγμα).
Τωρα μπορεις να βρεις καποια οχι τοσο παλια σοφιστεια για το ΚΚΕ ή αλλιως να σχολιασεις επι του θεματος που ειναι η γλειωδης σταση του Βουτση που τολμα να λεει οτι με επωδυνες συμφωνιες θα βελτιωθει η ζωη μας.

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 4:24 μ.μ.

2.04 αν μπορούσες πραγματικά ν' αντιπαρατεθείς επί τις ουσίας θα ήταν πάρα πολύ καλό! το πρόβλημα είναι το ΚΚΕ? και όχι ο Σύριζα που κορόιδεψε κόσμο και τώρα όπως ο Μπαλάφας έτσι και ο Βούτσης που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι να πουν αμφισβητούν πράγματα που έχουν υπογράψει, δεν τα είπα εγώ τα είπε η κοκκινοσκουφίτσα και άλλες γελοιότητες. Είτε αρέσει είτε όχι το ΚΚΕ δικαιώθηκε πανηγυρικά όταν από την μια δεν δέχτηκε καμιά συνεργασία με τον Σύριζα και τις "αριστερές" του δυνάμεις, που σημειωτεων είναι θέμα χρόνου πλέων να τις αποτινάξει από πάνω του και ο Λαφαζάνης να γίνει μια ανάμνηση παλιά, και από την άλλη όταν έλεγε ότι μέσα στο ευρώ και στην ΕΕ τίποτα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικότερο απ αυτό που έκανε η νοδούλα.
Ο Βούτσης ακόμα στηρίζετε στην δημοφιλήα του Τσιπρα, και του Σύριζα, αυτό όμως που δεν μπορεί να κατανοήσει είναι ότι μεταξύ τυφλών ο μονόφθαλμος έρχεται πρώτος, και ας μην ξεχνάει ότι ο Σαμαράς μέχρι και τις 24 Γενάρη η δημοτικότητά του ήταν υψηλή και θεωρούνταν ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, ακριβώς λοιπών στο ίδιο λούκι πέφτει και ο Σύριζα.
Τώρα αγαπητέ αν το ΚΚΕ αποτελεί η οχι κίνδυνο για τον αστικό κόσμο και τη αστική δημοκρατία ε αυτό δεν σας παίρνει πλέων να το λέτε, ο Σύριζα μέσα σε λίγους μήνες απέδειξε ότι κανένας μνημονιακότερος των μνημονίων, απλά δεν το φωνάζει όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, εσείς απλά ακολουθείστε κατά γραμμα το οπορτουνιστικό Σύριζα και τον "αριστερό" Τσίπρα, και όταν το τρίτο μνημόνιο θα το ψηφίζεται παρέα με το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ κόμματα να δούμε λοιπών εκεί ποιος φοβάται ποιον.
Σημ. δεν είμαι ο τύπος 11.30

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 6:34 μ.μ.

@4.24 Βλέπεις τρελλά όνειρα.Πρόσεξε μην πέσεις απο το κρεβάτι και πάθεις μεγαλύτερη ζημιά.
Ηδη στις δημοσκοπήσεις δεν συμπεριλαμβάνουν το κκε.Εχει γίνει αόρατο εξαερώθηκε.
Λες να εξαερώθηκε επειδή δικαιώθηκε όπως λές ρε παιδί;

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 7:02 μ.μ.

@6:34 Το επιχείρημά σου αποδεικνύει περίτρανα ποιον φοβούνται οι δημοσκόποι και αυτοί που τους πατρονάρουν καημένε! Και δικαιώθηκε και την επιρροή του αυξάνει και είναι ο φόβος και ο τρόμος των λακέδων ...

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 7:48 μ.μ.

@Ανώνυμος

ωραία, η απάντηση αποδέχεται όσα είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτός στον οποίο απαντάς και απλά προσπαθείς κάτι να ισορροπήσεις λέγοντας ότι το ΚΚΕ είναι ακίνδυνο για το σύστημα. Με λίγα λόγια "τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω".
Τίποτα για τον φόνο έχεις μας πεις "σύντροφε"; Εχεις να μας πεις τίποτε πρασινοφρουρέ του 21ου αιώνα που η κυβέρνηση σου υποσχέθηκε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και είπε ψέμματα; που είπε ότι θα καταργήσει όλα τα μνημόνια με μια μάλιστα πράξη και μετά μας είπε ότι ήταν σχήμα λόγου; θα μας πεις τίποτε για τις ιδιωτικοποιήσεις που θα ακυρώνονταν και τώρα θα πουλήσετε ΟΛΠ, αεροδρόμια και δεν ξέρω τι άλλο; έχεις να μας πεις τίποτε για τα 750 που θα ανέβαινε ο μισθός; για την 13η έχεις να μας πεις τίποτε; έχεις να μας πεις πρασινοφρουρέ του 21ου για την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ;;; έχεις να μας πεις τίποτε για το ξεφτιλίκι να προσπαθεί να μας πείσει η κυβέρνηση σου ότι έδωσε μεγάλη μάχη για να μην λένε την τρόικα, τρόικα αλλά θεσμούς;; Έχεις να μας πεις τίποτε ή θα μας πεις για το ΚΚΕ πάλι;

28 Μαΐου 2015 στις 8:29 μ.μ.

Δηλ.εσυ γουσταρεις να εξαφανιστει το ΚΚΕ;Και τι νομιζεις οτι θα κερδισεις οπορτουνα μου;Να συμφωνουν ολοι με το μεγαλο αριστερο ηγετη αλεξη;Οσο και να τσουζει η πραγματικοτητα ειναι μια.Δεν λογιζεται αριστερα εντος ΕΕ-ΝΑΤΟ,απλα δεν γινεται.Τωρα αν εσυ θεωρεις αριστερο το συριζα τοτε πρεπει να θεωρεις και τον κουβελη και το πασοκ......Οσο για τις δημοσκοπησεις που λες δειχνει το ποσο αριστερο τροπο σκεψης εχεις.....Σκονη τον εκανε το βουτση ο Νικολας οπως παντα απολαυστικος

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 9:17 μ.μ.

6.34 μακάρι να διαψευστώ και εγώ και το ΚΚΕ, όμως για κάποιο περίεργο και διαβολικό λόγο οι επισημάνσεις του και οι προβλέψεις του είναι ξεκάθαρες και αν έχεις το όποιο πολιτικοιδεολογικό υπόβαθρο μπορείς να το δεις.
Τώρα όσο για τις δημοσκοπήσεις απλά θα το προσπεράσω γιατί από μόνο του είναι γελοίο, όμως εσείς οι οπορτουνιστές που τα τρώτε κάτι τέτοια επιμένω να δω πως θα φάτε την όποια ψήφιση έρθει στην βουλή για νέο μνημόνιο, η τέλος πάντων όπως το πει ο "σύντροφος" Αλέξης.

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2015 στις 11:52 μ.μ.

Αυτό το πράγμα το θεωρείτε αντικειμενικό και ότι προάγει την αλήθεια? Τι διαφορά έχει από τις εκπομπές του Γεωργαλά επί χούντας? Νομίζετε ότι έτσι θα κερδίσει τις εντυπώσεις το ΚΚΕ? Άσε μας ρε Μπογιόπουλε! Το ζήσαμε καλά το σχολείο του ΚΚΕ και να μας λείπει δεν θα πάρουμε.Και σταμάτα να νομίζεις ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα και άσε να μιλάει και κανένας άλλος! Δεν βλάπτει!

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 2:26 π.μ.

Οσα χρονια και να περασουν το ΚΚΕ θα υπαρχει........ καποτε το ΠΑΣΟΚ ειχε 45...τωρα 4 ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ 3 και τωρα 36....... να θυμασε το 2% ειναι κοντα......δυστηχως....πηγατε την αριστερα 100 χρονια πισω του Συριζα.......

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 8:37 π.μ.

11.52 επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι, μπορείς ν αμφισβητήσεις τα όσα είπε ο Μπογιόπουλος? αμφιβάλεις για την ορθότητα του λόγου του?, δυστυχώς ο Σύριζα με τις όποιες καλές του προθέσεις αποκαλύφθηκε και όποιοι από εσάς συνεχίζουν να τρώνε φύκια και μεταξωτές κορδέλες απλά καλή όρεξη, ακόμα όμως δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι η στάση του ΚΚΕ να μην συνδιαλλαγή με οποιαδήποτε τρόπο με τον Αλέξη βγήκε πέρα για πέρα αληθινή, και αυτό συντρόφια ένθεν και ένθεν δεν καταπίνεται

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 2:05 μ.μ.

Προς όλους τους "θιγομενους" .Δεν χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς . όταν μάθετε και άλλες λέξεις εκτός απο "οπορτουνιστες" και "πρασινοφρουρούς" τα ξαναλέμε. Δικοί σας άνθρωποι (εργατικός αγώνας ,νέα σπορά και μεμωνομένοι αλλά σκεπτόμενοι και όχι "περιφρουρητές του διαδικτύου ") ήδη λένε οτι αφήνετε τον Λαφαζάνη να εκπροσωπήσει την αριστερά στην Ελλάδα.Όσον αφορά το ότι σε λίγο θα δίνετε μάχη με την Ένωση κεντρώων αποδεικνύει το πόσο εκτιμούν η Έλληνες την ποιότητα του "δημοκρατικού σας μοντέλου ".Το γεγονός οτι το 2015 υπάρχουν άνθρωποι αυτοαποκαλούμενοι "κομμουνιστές" που πιστεύουν οτι μπορεί να υπάρχει σοσιαλισμός χωρίς ελευθερίες μόνο θλίψι προκαλεί .Ο άνθρωπος παληκάρια μου δεν θέλει μόνο δωρεάν υγεία ,παιδεία και Μπολσόι.Θέλει και άλλα πράγματα.Και φυσικά ποτέ δεν θα αφήσουμε να πεθάνει η ιδεολογία που πιστεύει στην μη εκμ/ση ανθρώπου από άνθρωπο,στον σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία, όσο και να προσπαθείτε να την πεθάνετε . Ευτυχώς υπάρχουν άλλα σχήματα της αριστεράς που μπορούν να την διατηρήσουν ζωντανή και επίκαιρη .Επι τέλους απαλλαγείτε από την δικαιολογία του "φαντάσματος" της αποτυχίας Αλλιέντε γιατί ο Πολ Ποτ πάντα παραμονεύει.Καλή επιτυχία στην μάχη με τον Λεβέντη .

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 4:31 μ.μ.

@2:05, το ΚΚΕ στοιχειώνει τα όνειρά σου. Αν δεν υπήρχε ΚΚΕ συμφωνία θα είχατε υπογράψει ήδη από τον Μάρτη. Για βγες μια βόλτα στον δρόμο και θα δεις αν έχει εξαερωθεί το ΚΚΕ. Σήκωσε λίγο το κεφάλι από τον Η/Υ, άσε λίγο στην άκρη την αγωνία για το αν θα ολοκληρωθεί η 5η αξιολόγηση (=δόση) και θα δεις ότι το ΚΚΕ είναι ο μοναδικός ΖΩΝΤΑΝΟΣ πολιτικός οργανισμός σε γειτονιές και τόπους δουλειάς.Εκτός αν έχεις ξεχάσει τι πάει να πει ζωή, ή ακόμα χειρότερα αν νομίζεις ότι ζωή υπάρχει μόνο στα Brusselles Group ή στις καταθλιπτικές συνεδριάσεις του Σύριζα.
Όσο για τον Λαφαζάνη, πράγματι, δεν παίζεται. Αυτός θα φέρει τον σοσιαλισμό με τροπολογία στην ΚΕ του Σύριζα...

29 Μαΐου 2015 στις 6:04 μ.μ.

@Ανώνυμος
2:05 αν ξέρεις τι πίνεις, θα είχες τη καλοσύνη να το πεις και σε' μας;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger