Home » , » Μέγαρο Μαξίμου και Μπογιόπουλος για την πορεία των διαπραγματεύσεων (Βίντεο)

Μέγαρο Μαξίμου και Μπογιόπουλος για την πορεία των διαπραγματεύσεων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 | 8:50 μ.μ.

Το θέμα που δεσπόζει σήμερα στην πολιτική ειδησεογραφία είναι η  τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνκερ που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για την πορεία των συνομιλιών μεταξύ Αθήνας και εταίρων, και η κοινή δήλωση που επακολούθησε.

Αρχικά να σημειώσουμε ότι δεν γνωρίζουμε να έχει ξαναϋπάρξει τέτοιο γεγονός. Δηλαδή μετά μια τηλεφωνική συνομιλία δυο αξιωματούχων να παρουσιάζεται κοινή τους δήλωση και αυτό είναι κάτι το αξιοσημείωτο.

Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις που έγιναν σ’ αυτή την δήλωση. Διαμετρικά αντίθετες –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε είναι η προσέγγιση που κάνει το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας που χαρακτηρίζουν θετική αυτή την εξέλιξη, ενώ σε εντελώς άλλο κλίμα είναι οι τοποθετήσεις του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2015 στις 10:57 μ.μ.

Γενικούρες του Μπογιόπουλου και τη μπάλα στην εξέδρα. Στεναχωρήθηκε ο νικολάκης πιθανόν με τη συμφωνία και θα χάσει μετοχές και πούλημα επανάστασης -Ξυδάκι. Το να βγαίνουν πρόωρα στα 40 είναι η γενικότερη πολιτική του καπ/σμού στην Ευρώπη και της λευκής βίβλου;;;!!!!!. Βρε δεν μας ... ελαφροδημοσιολόγε. Πες τα στο κόμμα σου και άσε τον λαό να βασανίζεται με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του. Θα τη βρεί την άκρη. Από κάτι παρτάκηδες και οσφυκάμπτες σαν και σένα δεν έχει καμιά ανάγκη.

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2015 στις 9:01 π.μ.

@Ανώνυμος
@10:57
Η μόνιμη επωδός των φασιστοειδών αυριανιστών. Αντί επιχειρημάτων ύβρεις, οι οποίες περιγράφουν αυτούς στο ελάχιστο όμως!

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2015 στις 9:57 π.μ.

10.57 ο χρόνος θα δείξει αν ο Μπογιόπουλος έχει δίκιο η όχι, (αν και για κάποιο περίεργο και ανεξήγητο λόγο δικαιώνεται στις απόψεις του), τώρα ξαφνικά ο Γιουνκέρ μας αγάπησε και ενώ μέχρι εχθές θα πηγαίναμε σε ρήξη ενώ σήμερα τελικά τα βρήκαν, είναι λίγο ύποπτο δεν νομίζεις? τώρα αν θέλουμε να μεταμορφώσουμε το νέο μνημόνιο σε κάτι άλλο και να τ ονομάσουμε διαφορετικά δες πχ "θεσμούς" τότε εντάξει να κοιμάμαι ήσυχος!

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2015 στις 12:06 μ.μ.

10.57
Όπου,όποτε και οτι θέλει θα λέει ο Μπογιόπουλος.Σιγα μη σου ζητήσει και την αδεια.

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2015 στις 7:45 μ.μ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να βλέπεις τους Συριζαίους που κατήγγειλαν κάποτε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, τις συμφωνίες που έκανε ο Παπαδήμος - Βενιζέλος - Σαμαράς με τους δανειστές,
συμμετείχαν στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και πέρναγαν απλήρωτοι στα διόδια, να κάνουν οι ίδιοι ΠΝΠ, να κάνουν νέες συμφωνίες με αντιλαϊκά μέτρα που δεν περνούν από τη Βουλή, να κυνηγούν με πρόστιμα και αφαίρεση αδειών κυκλοφορίας όσους δεν πληρώνουν διόδια στον Μπόμπολα, και μάλιστα ως γνήσιοι αυριανιστές-φασίστες να ανοίγουν και το βοθροστόμα τους εναντίον δημοσιογράφων σαν τον Μπογιόπουλο ή εναντίον οποιουδήποτε άλλου λέει ότι είναι πασοκοτσιράκια του κεφαλαίου. Τεράστια ηδονή, να βλέπεις τα χάπατα που ψήφισαν τους απατεώνες της "πρώτης φορά αριστεράς (του κώλου)" και προεκλογικά επιτίθονταν σε οποιονδήποτε τολμούσε να μιλήσει εναντίον των ορφανών πουληταριών του Κύρκου, να γίνονται σήμερα αυριανιστές για να δικαιολογήσουν ότι "ο γάιδαρος πετάει". Καλή Χρυσή Αυγή τώρα "αγανακτισμένοι" του Συντάγματος!

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2015 στις 8:53 π.μ.

"Ο κύκλος της αβεβαιότητας πρέπει να κλείσει", υπογράμμισε ο υπουργός Γιάννης Βαρουφάκης !

Δεν ξέρω τι εννοείται, αλλά σταμάτήσαμαι να προσπαθούμαι να καταλάβουμαι τι λέται !
Και επειδή σταματήσαμαι να επικοινωνούμαι στην "Ελληνική", θα σας απαντούσαμαι εμείς στην ..."Λατινική" !

Οσο αναφορά το: "Ο κύκλος της αβεβαιότητας πρέπει να κλείσει",

Απαντούμαι: circulus vitiosus !

Ανώνυμος
9 Μαΐου 2015 στις 10:34 μ.μ.

@7 Μαΐου 2015 - 7:45 μ.μ
Καλά, μην το ψάχνεις, οι συριζαίοι (κι όχι μόνο) τον έχουν άχτι τον Μπογιόπουλο γιατί άλλα περίμεναν απ' αυτόν αλλά τους έκοψε το βήχα με το μαχαίρι. Δηλαδή περίμεναν μετά το συνέδριο να βγει και να βρίζει το ΚΚΕ κάτι που δεν έκανε. Και δεν βρήκαν και κανέναν άλλο για να βρίσει το ΚΚΕ εκ των έσω, πέρα από κάποιους .... ανώνυμους, που προτιμησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger