Home » , » Μετά της Δέσποινας Κουτσούμπα θα κάνεις κι άλλη αγωγή κ. Παναγιωταρέα;

Μετά της Δέσποινας Κουτσούμπα θα κάνεις κι άλλη αγωγή κ. Παναγιωταρέα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 | 6:58 π.μ.


Θυμάστε την αγωγή που είχε καταθέσει η δημοσιογράφος Αννα Παναγιωταρέα  στην γνωστή αγωνίστρια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς Δέσποινα Κουτσούμπα, γιατί η τελευταία είχε σχολιάσει την δραστηριότητα της όταν χρημάτιζε «εκπρόσωπος τάφου» της Αμφίπολης;
Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει ρίξτε μια ματιά σ’ αυτή μας την ανάρτηση.

Επανερχόμαστε τώρα σ’ αυτό το θέμα με ευκαιρία το πολυσέλιδο αφιέρωμα που έχει το περιοδικό Hot Doc που κυκλοφορεί και στο οποίο διαπιστώνουμε ότι για τις πολιτικές σκοπιμότητες του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σκηνοθέτησε ένα εθνικό μύθο και με «προπαγάνδα και συνειδητές πολιτικές επιλογές», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, «έστησαν ένα καλό παραμύθι», «ένα επικοινωνιακό success story, στον αντίποδα της οικονομικής αποτυχίας που εξελισσόταν».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που αναφέραμε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνεργασία με την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη  σκηνοθέτησε έναν εθνικό μύθο,με τις δήθεν αποκαλύψεις της Αμφίπολης, για να κρύψει την αποτυχία της τότε κυβέρνησης σε όλους τους τομείς ενώ την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος είχε αναλάβει η Αννα Παναγιωταρέα που είχε αναλάβει τον ρόλο της "εκπροσώπου του τάφου".

Υ.Γ Πάλι αμφισβητείτε η δημοσιογραφική επάρκεια της Α. Παναγιωρατέρα και τώρα δεν μπορεί να επικαλεστεί όπως στο παρελθόν το χοντρό ψέμα της ότι ο Χ. Φλώράκης της είχε αναθέσει να του γράψει την βιογραφία του και άρα είναι "καταξιωμένη δημοσιογράφος".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger