Home » , » Πωλούνται ελληνικά νησιά σε τιμή ευκαιρίας, απ' την κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά"

Πωλούνται ελληνικά νησιά σε τιμή ευκαιρίας, απ' την κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 | 5:09 μ.μ.

Πρέπει να το παραδεχθούμε. Από «αξιοποιήσεις» της όποιας δημόσιας περιουσίας έχει απομείνει, αυτή η συγκυβέρνηση και στους λίγους μήνες της θητείας της έχει να επιδείξει «έργο».
Μόλις χτες γράφαμε –και μάλιστα αναδημοσιεύοντας κείμενο εφημερίδας που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- για το «χέρι» που βάζει στον Ιππόδρομο ο καπιταλιστής Μελισσανίδης, μια ενέργεια που αν ήταν στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ θα την χαρακτήριζε σκάνδαλο.  

Τώρα, από τις οικονομικές σελίδες εφημερίδας μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά» βγάζει στο σφυρί 16 νησάκια μας με ιδιαίτερα «ελκυστικές τιμές» που ξεκινάνε από 3 και φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ.

Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα η κυβέρνηση έχει αναθέσει σε εξειδικευμένη καναδική ιστοσελίδα να αναρτήσει πωλητήρια για 16 νησιά που βρίσκονται στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος για να μπορεί να αγοράσει, όποιος καπιταλιστής ενδιαφέρεται ελληνικό «νησί για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Μάλιστα όπως μας πληροφορεί το συγκεκριμένο κείμενο ήδη εμφανίστηκαν αγοραστές από Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Γεωργία και Αμερική οι οποίοι λόγω του «δέλεαρ που αποτελούν οι χαμηλές τιμές» ενδιαφέρονται να αποκτήσουν στην κυριότητά τους ελληνικά νησιά, ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση να ρυθμίσει «το θολό τοπίο στο φορολογικό πλαίσιο».

Φαντάζεστε, τι θα είχε γραφεί και ακουστεί από Συριζαίους αν κάτι τέτοιο επιχειρούσε να το κάνει κάποια συντηρητική κυβέρνηση;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger