Home » , » Πάλι θα μας "βιάσουν" αλλά τώρα θέλουν "προκαταρτικά" ...

Πάλι θα μας "βιάσουν" αλλά τώρα θέλουν "προκαταρτικά" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 | 12:50 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Αμάν πια αυτές οι επαναλήψεις. Το ίδιο "έργο" με άλλους "υποκριτές" αυτή τη φορά. Μας δουλεύουν αγάπη μου. Πάλι θα μας "βιάσουν" αλλά τώρα θέλουν "προκαταρτικά"! Όλος αυτός ο ντόρος μου θυμίζει έντονα τις "αγωνιώδεις διαπραγματεύσεις" των προηγουμένων, του Σαμαρά, του Βενιζέλου και της υπόλοιπης φάλαγγας των δοσίλογων. Που η μόνη τους αγωνία ήταν και είναι να ικανοποιήσουν τ' αφεντικά τους.

Κατάλαβαν οι Ευρωπαίοι πως η δήθεν "αριστερή" πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ίδια πολιτική της ΝΔ χωρίς κάποιες από τις βλακείες των ανίκανων δούλων τους. Έτσι, και τα χαράτσια θα παραμείνουν, και τα εργασιακά θα κοπούν. Πριν μας πετσόκοβαν χωρίς αναισθητικό, τώρα μάλλον θα μας δώσουν μια "ασπιρίνη". Για να δούμε τι "καλοί" που είναι όλοι και τι κακοί που ήταν οι προηγούμενοι.

Βρε σεις στην κυβέρνηση, αφού λέτε, πως θα πληρώσετε, ποια ρήξη; Παίρνετε από τα τελευταία χρήματα που μας απόμειναν, αφού η "γαλαζοπράσινη συμμορία" φρόντισε να φάει τα περισσότερα, και τα δίνετε στους τοκογλύφους. Πόσα δώσατε σήμερα; 200 εκατομμύρια; Παραπάνω; Τους πληρώνουμε και μας φωνάζουν, αυτό γίνεται!

Έκαναν λέει, "κοινές δηλώσεις" να γίνει η συμφωνία. Τι θα συμφωνήσετε; Να μας τσιτσιρίσετε; Με ελαιόλαδο θέλω να με τηγανίσετε. Συμφωνήσατε να βάλετε ηλιέλαιο, εντάξει, γιατί να πάμε κόντρα σε τέτοιους καλούς "κανίβαλους"; Πολιτισμένοι, με χρυσά κουτάλια θα μας φάνε. Φτιαγμένα από τα δόντια και τις βέρες, το έχουν ξανακάνει παλιότερα.

Θα γίνει συμφωνία κι η χαρά των ΜΜΕ δεν περιγράφεται. Από τα γέλια φαίνονται όλες οι σειρές από κοπτήρες, κυνόδοντες και φυσικά τραπεζίτες. Όταν όμως γελάνε αυτοί, κλαίμε εμείς. Αλλά συμφωνήσαμε!

Η ΕΕ κατάλαβε μάλλον (αν δεν έπαιζε θέατρο από τη αρχή), πως είναι πιο χρήσιμος ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Η ΝΔ έχει παλιώσει, είναι μέσα στη σαπίλα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαπίσει βέβαια πολύ σύντομα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, θα περάσει δυο τρία πράγματα ακόμα, ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότερα.

Έτσι πιθανό να αφήσει τα λόγια και να δείξει τάχα υποχωρητικότητα και να γυρίσει πάλι δριμύτερη. Να στο πω παραστατικά, κάνει λίγο πίσω για να πάρει φόρα αργότερα. "Επιτυχία". Επιτυχία των δανειστών, της κυβέρνησης, των εργολάβων που κηδεύουν ένα λαό, όλων αυτών. Φυσικά και δική μας "επιτυχία": Δε θα μας κάνουν μια μπουκιά αλλά δυο.

Όμως, θα έχουμε Ευρώ! Γιούπι! Δηλαδή δε θα έχουμε ακριβώς, το νόμισμα των πλουσίων ελλήνων, καμιά 500αρια κηφήνες που έχουν το μισό ΑΕΠ, θα είναι το ευρώ. Δε θα χάσουν τα κέρδη τους. Το νόμισμα των υπολοίπων θα παραμείνει ως έχει: Αόρατο.

Περαστικά μας, να πάρουμε μια βαθειά ανάσα και να βρούμε λίγη βαζελίνη, θα τσούξει, το θυμόμαστε από τις προηγούμενες "επιτυχίες". 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2015 στις 2:35 μ.μ.

Έτσι είναι όπως ακριβώς τα λες και όποιος γνωρίζει λίγο από αριστερά τύπου Συνασπισμού, τέως ΚΚΕ Εσωτ., ας μην παριστάνει ότι δεν γνώριζε ότι έτσι θα κατέληγε το πράγμα. Απλά, οι άλλοι (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ) έχουν απαξιωθεί τόσο πολύ, οπότε έτσι εξηγείται και το γιατί η Μέρκελ δεν προσπάθησε να ''βοηθήσει'' τον τέως εκλεκτό της Αντωνάκη πριν τις εκλογές. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται οτι και σημαντικό τμήμα του λαού μάλλον αυτό ήθελε, διότι διαφορετικά τα ποσοστά ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ, θα ήταν πολύ μεγαλύτερα στις εκλογές.

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2015 στις 3:02 μ.μ.

Τύπωσα το... mail Χαρδούβελη και τα σχόλια του left.gr. κατι μου λέει οτι θα μου χρειαστούν...

B.

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2015 στις 1:49 μ.μ.

Σύντροφε Μήτσο, απογοητεύτηκες από το Σύριζα και το "πρώτη φορά αριστερά"? πραγματικά περίμενες κάτι διαφορετικό και κάτι παραπάνω? εγώ προσωπικά όχι!.
Το παιχνίδι σύντροφε Μήτσο είχε παιχτεί από την στιγμή που ο Σύριζα έγινε αξιωματική αντιπολίτευση, μπήκε στα καλούπια του συστήματος και μέσα σε δυο χρόνια κυριολεκτικά μεταλλάχτηκε, έγινε ένα με το σύστημα που κατηγορούσε και απαξίωνε. Μπορεί να έδινε κάποιες προτάσεις φιλολαϊκές αλλά επί τις ουσίας μηδέν, ολόκληρο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης πήγε περίπατο για να μην πω άπατο.
Μερικούς μήνες πριν τις εκλογές ο Σαμαράς είχε προηδοποιήσει την Μερκελ για την σκληρή οικονομική πολιτική που του "επέβαλε" για να μας επιβάλει λέγοντας ότι από πίσω έρχεται ο Σύριζα, όπως καταλαβαίνεις ούτε καν ίδρωσε η Ανγκελα αντίθετα του είπε ξεκάθαρα ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα εννοώντας φυσικά ότι το παιχνίδι το καθορίζει η ίδια και η συν αυτό κονκλάβιο τράπεζες ΔΝΤ και εν γένει ο άκρατος καπιταλισμός, άρα δεν θ άλλαζε επί τις ουσίας τίποτα, όπως λοιπών καταλλαβαίνεις τους ΣαμαροΜπενι τους είχαν γραμμένους στα παλαιά των υποδημάτων τους.
Ο Αλέξης μετά τις επισκέψεις του στην Αμερική στο Πάπα και σε διάφορους χώρους καπιταλιστικής και νεοφιλεύθερης κουλτούρας και παιδείας γύρισε ανανεωμένος και με την ψευδαίσθηση ότι αυτός και η "αριστερή του" παρέα θα νικήσει το Θηρίο ονόματι άκρατο καπιταλισμό, και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη αφού ο Αλέξης ξέρει από λύρα, όμως τα πράγματα δεν εξελισσόταν έτσι και ο Σύριζα σαν κυβέρνηση πλέων κάνει ακριβώς το ίδιο που έκανε και ο Σαμαράς μετά τα Ζάππεια με την διαφορά ότι η υπάρχουσα αριστερά το παλεύει για τα μάτια του κόσμου και των ψηφοφόρων του γιαυτό αλώστε ακόμα και τώρα υπερείχε στις όποιες δημοσκοπήσεις διότι ο κόσμος που είναι "αλάνθαστος" κρίνει ότι αφού το παλεύει τότε είναι υπέρ αρκετό, φυσικά δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια άποψη τους επόμενους μήνες όταν θα βλέπει στην τηλεόραση να λένε σε όλα ΝΑΙ μαζί με την ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ η να βλέπει να περνάν προεδρικά διατάγματα και ΠνΠ που σημειωτέων ο Σύριζα τα κατακεραύνωνε και τα έστελνε στο πυρ το εξώτερο όταν ήταν στην αντιπολίτευση, μόνο που τώρα είδη έχει περάσει δυο στους τρεις μήνες που είναι κυβέρνηση, δεν ξέρω πάλι αν ο ψηφοφόρος που αυτή την στιγμή στηρίζει δημοσκοπικά τις επιλογές του Σύριζα συνεχίζει να τον στηρίζει όταν θα δει το πρώτο μπιλιετάκι από τον ΕΜΦΙΑ που σημειωτέων η κυβερνώσα αριστερά θα το καταργούσε, δεν έχουμε παρά να το δούμε.
Και για να τελειώσω, χαίρομαι πολύ περισσότερο που στην θέση του βλάκα Αδωνη βλέπω τον Κουρουμπλή, στην Θέση του Σαμαρά τον Αλέξη, και στην θέση του Μπένη τον Δραγασάκη, κλπ κλπ, αλλά ρε γαμώτο δεν είναι αρκετό, δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σ αυτό, τα πρόσωπα από μόνα τους δεν αλλάζουν το σύστημα, ένα σύστημα αλλάζει με σύστημα και φυσικά όχι καπιταλιστικό, θέλει αγώνα, αποφασιστικότητα, ρίσκο, και ρίξει, αυτό που δεν τόλμησε ο "σοφός λαός" μέχρι τώρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger