Home » , » Καταπληκτική φάρσα της "Ελληνοφρένειας" (Ηχητικό)

Καταπληκτική φάρσα της "Ελληνοφρένειας" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 | 2:57 μ.μ.

Μια καταπληκτική φάρσα παρακολουθήσαμε σήμερα από την ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας». Προήλθε από τηλεφώνημα υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής που προφανώς πιστεύοντας ότι μιλούσε με κάποιον τεχνικό υπεύθυνο του υπουργείου έγινε η αιτία να ακολουθήσει ένας σπαρταριστός διάλογος με τον Αποστόλη.

Αξιο σχολιασμού το γεγονός ότι ενώ ήταν οφθαλμοφανές ότι ο συντελεστής της σατιρικής εκπομπής της απευθυνόταν σκωπτικά και με σαφώς ειρωνικό τρόπο, η υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών δεν αντελήφθη απολύτως τίποτα και εξακολουθούσε να του μιλάει απολύτως σοβαρά, πιστεύοντας ότι ο Αποστόλης ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να της λύσει το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Μαΐου 2015 στις 6:56 μ.μ.

Αυτό είναι πολύ ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης του δημοσίου και του πόσο τρέμουν οι υπάλληλοι τους προμηθευτές και τους εργολάβους. Βαράνε προσοχές όταν μιλάν με τους "ανθρώπους της αγοράς". Η γραφειοκρατική αριστερά να τα βλέπει. Αυτη που θεωρεί ότι η μεσαία τάξη είναι σύμμαχος της εργατιάς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger