Home » , » Γιατί εκνευρίστηκε τόσο ο Μεϊμαράκης; (Βίντεο)

Γιατί εκνευρίστηκε τόσο ο Μεϊμαράκης; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 | 4:15 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ το σημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης που Mega και στο οποίο παρακολουθούμε την έντονη αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ευ. Μεϊμαράκη.
Υποτίθεται ότι το στέλεχος της Ν.Δ ένιωσε προσβεβλημένος για την καθυστέρηση με την οποία παρουσιάστηκε, η Ζ. Κωνσταντοπούλου στην συνεδρίαση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας γ’ αυτό και επακολούθησε ο έντονος διάλογος που παρακολουθούμε στο βίντεο.

Κάτι μας λέει όμως ότι δεν ήταν αυτός ο βασικός λόγος.
Ο Μεϊμαράκης –εκτός απ’ τα εκατοντάδες ρουσφέτια που έχει κάνει σαν συνεπής αστός πολιτικός- έχει χρηματίσει και υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ηταν αυτός που υπέγραψε για να προμηθευτεί η χώρα μας πολεμικούς εξοπλισμούς αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ. Πληροφορίας αναφέρουν ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου έχει πρόθεση να ανοίξει κάποιους τέτοιους «σκονισμένους» φακέλους, γεγονός που δεν θα ενθουσιάσει πολλούς και περισσότερο τον Μεϊμαράκη.

Υ.Γ. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να προβληματιστούν για την καθημερινή παρουσία στα ΜΜΕ του Αλέξη Μητρόπουλου με απόψεις που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Ν.Δ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Μαΐου 2015 στις 7:29 μ.μ.

Εμ για να πούμε και την πικρή αλήθεια, δεν φταίνε μόνο τα ΜΜΕ, - όχι φυσικά ότι είναι αρνάκια -, όταν τα κυβερνητικά στελέχη υπουργοί, γεν γραμματείς, και μετά στελέχη του Σύριζα είναι άλλα ντάλων, άλλα λέει κάποιος το πρωί άλλα το μεσημέρι και άλλα λένε το βράδυ στις 8, τότε βρίσκουν αφορμές και σχολιάζουν από τον Αδωνη μέχρι το Πρετεντεράκο το φερέφωνο του Μεγάλου καναλιού.
Ο Σύριζα από την στιγμή που έγινε αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι και κυβέρνηση για να καλύψει της υπερβολές και τα λάθη του πλέων δεν μπορεί να τα κρύψει, έχει βγάλει στο κουρμπέτι διάφορους και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πωλείται το λιμάνι του Πειραιά στην cosco, εξαγγελίες από την Ρωσία, στην Αθήνα ο Δρίτσας το διέψευσε, ένα τελευταίο παράδειγμα η Ζωή με το επεισόδιο στο Σύνταγμα, άλλα η Ζωή άλλα ο Πανούσης, καταδίκη η Ζωή, ευχαριστήριο ο Πανούσης, 3ον ο Βαρουφάκης με της τράπεζες και τα ΑΤΜ, άλλα λέει το πρωί και ο ίδιος ανερει λόγια που είπε το βράδυ, τα παραδείγματα είναι πααααρα πολλά.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα συντονισμού, όχι, είναι ότι δεν υπάρχει κοινή γραμμή κοινό πρόγραμμα, ετερόκλητα πρόσωπα και ιδεολογίες προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα και στην τελική τίποτα δεν καταφέρνουν, αυτή είναι η πραγματικότητα, και μετά λένε ότι φταίνε τα ΜΜΕ, σίγουρα τα ΜΜΕ δεν είναι άμοιρα ευθυνών, αλλά, βρίσκουν και τα κάνουν και δυστυχώς δεν χρειάζεται να ψάξουν και πολύ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger