Home » , » Η Σοφία Σακοράφα διαφοροποιείται από τις δηλώσεις Παπαδημούλη

Η Σοφία Σακοράφα διαφοροποιείται από τις δηλώσεις Παπαδημούλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 | 4:46 μ.μ.

Η παρακάτω δήλωση που έστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο η ευρωβουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα έχει την σημασία της και δείχνει σε ένα βαθμό. το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν την παραθέσουμε να σημειώσουμε ότι κατά την άποψη μας ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι ένα απ’ τα πιο «δεξιά» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η Σ. Σακοράφα κινείται σε άλλο μήκος κύματος.

Η δήλωση που αναφέραμε:

Γράφτηκε σε ρεπορτάζ ότι στη συνεδρίαση του διευρυμένου οργάνου της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Παπαδημούλης  εκπροσώπησε, με τις απόψεις του, τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τονίζω ότι διατηρώ πάντα το δικαίωμα , πολύ δε περισσότερο στις παρούσες  κρίσιμες πολιτικές στιγμές, να καταθέτω τις θέσεις μου χωρίς διαμεσολάβηση  και αναθέσεις, ώστε να αποφεύγονται στρεβλώσεις και παρερμηνείες.

Σοφία Σακοράφα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 12:41 π.μ.

Και;;;; Τι σημαίνει αυτό κυρία Σακοράφα; Σε τι διαφοροποιείστε απ' τον Σύριζα -αν διαφοροποιείστε- για να καταλάβουμε;

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 10:53 π.μ.

Φίλε των 12.41, αυτό κατάλαβες εσύ; Συνέχισε να διαβάζεις το Ριζοσπάστη που σου δίνει και τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις έτοιμες

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 12:49 μ.μ.

Μια ανωδυνη και ηπια φραστικη διαφοροποιηση κυρια Σακοραφα δεν σημαινει διαφοροποηση Εισε τσαλαβουτηγμενη σ ενα βουρκο
που οσο περναει ο καιρος γινεται θολωτερος και δυσωδης Εχεις ενα παρελθον καθαρο και αγωνιστικο με την παραμονη σου σ αυτον
τον εσμο το σιγουρο ειναι οτι οσο μενεις εκει σε περιμενει ντροπη και εξευτελισμος Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου melito

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 5:26 μ.μ.

αραταξη ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΟΕ-ΟΤΑ για κ. Σακοράφα: Η κ. Σακοράφα, αν έχει υποχρέωση για την εκλογή της, στο γεγονός ότι είχε μετατραπεί η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ (αυτή την ονομασία είχε τότε) σε ψηφοθηρικό πανελλαδικό της μηχανισμό, εκτός ότι είναι δικό της θέμα και θέμα των οργάνων του κόμματος στο οποίο ανήκει,θεωρώ ότι είναι και του κόσμου της Αριστεράς, γιατί αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες του.:

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 2:25 π.μ.

@16 Μαΐου 2015 - 10:53 π.μ
Ναι ρε φίλε εγώ αυτό κατάλαβα. Εσύ που κατάλαβες άλλα για πες τα μας κι εμάς. Εκτός αν ως εκεί σου εξήγησαν κι εσένα. Για να γράψεις αυτά που έγραψες. Σ' αυτή την περίπτωση όμως μεγάλε, είσαι ανεπαρκής.

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2015 στις 12:20 π.μ.

@2.25

Φίλε μου, ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας. Δεν υπάρχει πρόβλημα

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2015 στις 9:19 μ.μ.

Πολλά νεύρα έχουν οι συριζαίοι σχολιαστές . Ε, συριζαίοι, τον ενφια του 2014 τον πληρώσατε; Τρέξτε να τον πληρώσετε γιατί έρχεται του 2015. Ναι, αυτός που θα καταργούσε το κόμμα σας όταν θα γινόταν κυβέρνηση. Και τα μάθατε τα νέα για το μνημόνιο; Εκτός του ότι είστε υπέρ του 70% του μνημονιου, ποτέ ως κόμμα επισημα δεν υποσχεθήκατε σκίσιμο των μνημονίων.(Μπαλάφας) Ε, τώρα αν το έλεγαν κάποιοι απο σας προεκλογικα, ήταν για να δουλέψουν ψηφοφόρους. Μ' αρέσει που παριστάνατε κι ότι είχατε παρεξηγηθεί με το βιντεάκι της ΚΝΕ που έδειχνε μέχρι και τα μωρά να γελάνε με την είδηση ότι "ο Σύριζα σκιζει τα μνημόνια".

Μήπως ο σύριζα να έφερνε μια ΠΝΠ για να καταργήσει τα μνημόνια; Τώρα που δε διαφωνέι με τις ΠΝΠ;

Πού 'στε συριζαίοι!! Να χαίρεστε και την υπουργάρα σας εξωτερικών. Αν μη τι άλλο ξέρει από τραγούδια. Και μην έχετε πολλά νεύρα, γιατί όταν θα σφίξουν τα πράγματα τον Ιούνη ή όποτε μας φέρετε τη συμφωνία, εκεί να δείτε νεύρα που θα έχετε.

οπορτουνιστικό απόβρασμα
20 Μαΐου 2015 στις 12:03 π.μ.

@9.19

Να είσαι σίγουρος αγαπητέ, ότι περισσότεροι θα είναι οι συριζαίοι που ΔΕΝ θα ψηφίσουν τον ενφια απ΄ότι οι κκέδες, οι οποίοι καρτερικά υπομένουν τα πάντα περιμένοντας οδηγίες από το σουβλακοφάγο Κουτσούμπα και οι οποίοι έχουν γίνει τόσο αδρανείς που δεν μπορούν να αντισταθούν σε τίποτα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger