Home » , , » Ο "φυσικός νόμος" που "ανακάλυψε" ο Ι. Χασαπόπουλος (Ηχητικό)

Ο "φυσικός νόμος" που "ανακάλυψε" ο Ι. Χασαπόπουλος (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 | 2:42 μ.μ.

Θα είναι φοβερή αδικία μετά την τωρινή συγκλονιστική «αποκάλυψη» του τρισμέγιστου δημοσιογράφου Ιορδάνη Χασαπόπουλου να μην του αποδοθεί  το Βραβείο Πούλιτζερ.
Κι αυτό γιατί μπορεί να προσπεράστηκε η μεγάλη του δημοσιογραφική επιτυχία του όταν από τις στήλες του «Βήματος» (21-6-2009)  «αποκάλυψε» σε ένα γλαφυρό και απόλυτα περιγραφικό ρεπορτάζ του (είναι στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε) τον Ταγίπ Ερντογάν να συνομιλεί με τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, (ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός ήταν στη χώρα του και μιλούσε σε κομματική συγκέντρωση), η πρόσφατη του όμως «ανακάλυψη» στην τηλεοπτική του εκπομπή στο MEGA δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Όπως ακούμε και στο ηχητικό που παραθέτουμε, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, απευθυνόμενος στην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Αννα Βαγενά τις απέδωσε μομφή γιατί με τις απόψεις τις πάει ενάντια στους «φυσικούς νόμους» ένας απ’ τους οποίους επιβάλλει «οι πλούσιοι να γίνονται πάντα πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι».

Εντάξει, το αναγνωρίζουμε. Μας έπιασε αδιάβαστους ο μαρκουτσοφόρος του Mega. Και μπορεί να έχουμε άγνοια γ’ αυτόν τον «φυσικό νόμο» που διατύπωσε ο Ι. Χασαπόπουλος, γνωρίζουμε όμως ότι ο ίδιος αξίζει τον πλουσιοπάροχο μισθό του αφού δεν διστάζει να αυτογελοιοποιείται στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τις μνημονιακές – ταξικές πολιτικές.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger