Home » » Ο Κ. Καραμανλής καθορίζει την πολιτική γραμμή της Ν.Δ

Ο Κ. Καραμανλής καθορίζει την πολιτική γραμμή της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 | 8:45 π.μ.

Δεν ήταν «ξεκρέμαστη» η εκτίμηση που έκανε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης – στην πρωινή εκπομπή του Mega – ότι αν φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή προς ψήφιση συμφωνία με τους δανειστές, θα υπάρξουν αρκετοί νεοδημοκράτες βουλευτές  που θα την ψηφίσουν ανεξάρτητα ποια θα είναι η γραμμή της Ν.Δ.

Και αυτό κατά την γνώμη μας δεν το βασίζει τόσο στο αυτονόητο γεγονός ότι  ο αρχηγός της Ν.Δ δεν θα σταθεί αντιμέτωπος στην παρέα Μέρκελ, Γιούνκερ κλπ., που δεν θα ενθουσιαζόταν με μια απόφαση του Α. Σαμαρά να καταψηφιστεί μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Απλώς με έμμεσο τρόπο ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου είπε αυτό που εδώ και καιρό κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ότι δηλαδή ο Κ. Καραμανλής έχει διαμηνύσει σε βουλευτές επιρροής του να υπερψηφίσουν μια συμφωνία που θα ρθει στην βουλή. Μάλιστα στους συνομιλητές του τονίζει ότι αυτός θα το κάνει πρώτος. «Αν ο Σαμαράς έχει αντίθετη άποψη θα με διαγράψει;» φέρεται να είπε ο πρώην αρχηγός της Ν.Δ σε συνομιλητές του.

Αν ισχύουν αυτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες πρέπει να αναμένουμε –και άσχετα με το τι λένε οι νεοδημοκράτες βουλευτές  στα τηλεοπτικά παράθυρα- ότι η απόφαση να υπερψηφιστεί στην βουλή από την Ν.Δ μια ενδεχόμενη συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger