Home » , » Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 | 4:33 μ.μ.

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το μπαράζ δηλώσεων που προηγήθηκε από κυβερνητικούς βουλευτές οι οποίοι δήλωσαν την απόφαση τους να καταψηφίσουν την συμφωνία όταν ρθει στην βουλή η ηγετική ομάδα του κόμματος της Κουμουνδούρου τους θυμίζει τον «Κώδικα Δεοντολογία», που υπέγραψαν προεκλογικά –απαραίτητη προϋπόθεση για να βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «Ολοι/ες οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους/στις ίδιους/ες».

Κάτω απ’ αυτό το κείμενο έχουν βάλει την υπογραφή τους όλοι οι σημερινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με την απειλή πρόωρων εκλογών –που θα γίνουν με λίστα σε περίπτωση που καταψηφιστεί στην βουλή η συμφωνία- το «προεδρικό περιβάλλον» θυμίζει την δέσμευση που έχουν αναλάβει ενυπόγραφα όλοι οι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος. Ουσιαστικά δηλαδή παροτρύνει όσους βουλευτές αντιδρούν στην συμφωνία να παραιτηθούν και να παραδώσουν την έδρα στο κόμμα για να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές.

Δεν προβλέπει κάτι τέτοιο το Σύνταγμα, μας είπε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές υπέγραψαν αυτό τον «Κώδικα Δεοντολογίας» γιατί δεν πίστευαν ότι θα βρεθούν σε ένα τέτοιο δίλημμα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 6:00 μ.μ.

Με τους βουλευτες σαςκαι με τους ορκους αιωνιας υποταγης τους στο κομμα και στις αποφασεις του ισως τα πατε καλα και
μ ενα καλο φιμωμα και καποιες απειλες να τους αναγκασεται να σας ψηφισουν αυτο εισπρακτικο εκτρωμα αλλα με το
λαο σας βεβαιωνω οτι οχι μονο δεν θα τον εχεται με το μερος σας και δεν προκειται να συναινεσει στην ολοκληρωτικη κατα
στροφη που του στρωνεται μαλιστα και τον ταπητα αλλα θα οργανωθει οσο γινεται πιο αποτελεσματικα ωστε να να σας
δωσει ενα τετοιο χτυπημα χειροτερο κι απ αυτο που εδωσε στα τυπου Λαος,Πασοκ,Δημαρ κομματα melito

23 Ιουνίου 2015 στις 8:15 μ.μ.

Οι κοκκινες γραμμες τους
ειναι μια απατη
νομος ειναι το δικιο του εργατη.

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 9:59 μ.μ.

Κοντός ψαλμός αλληλούια η αλλιώς Κυριακή κοντή γιορτή, όπου να ναι έρχεται το νέο μνημόνιο και θα ζητήσει την ψήφο της Ελληνικής βουλής, εκεί ο λαός θα δει τι πιστεύει ποιος, ποιος γλυκάθηκε με την καρέκλα από τον Σύριζα και δεν θέλει να την αφήσει, ποιος είναι κύριος απέναντι στην προσωπικότητά του στην ιδεολογία του στα πιστεύω του, όλα σε λίγες μέρες θα δοκιμαστούν!!!

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 11:37 μ.μ.

Τελικα,κ.Τσιπρα,μια χαρα εκβιαζεται η δημοκρατια,και μια χαρα διλληματα προκαλει στους δημοκρατες!! Δεν προλαβαν ,οι ανθρωποι ,να ραψουν ενα κουστουμι....και τους απειλεις,πως μπορει και να μην το χρειαστουν!! Ξερεις κατι για τους βουλευτες σου, η ,.........ετσι τα λες για να τους τρομαξεις;;

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 12:25 π.μ.

Ρε παιδιά, Β. Κορέα γίνατε!!!!!!Χα,χα,χα!!! Απειλεί ο σύριζα τους βουλευτές του με κομματική πειθαρχία? Αν είναι δυνατόν!!!! Ενα κόμμα, με άλλα 20 κομματίδια και καμμιά 30αριά συνιστώσες, που απαγγέλλει ύμνους " στην πολυτασική δημοκρατία" και μπλά, μπλά, μπλά περί "εσωκομματικής δημοκρατίας"??????? Βρε σείς, "σταλινικοί" γίνατε???? Χα, χα, χα.Σας καταλαβαίνω!!! Το ξεβράκωμα πονάει, και πού να δείτε τί φάπα θα πέσει από τον λαό, από όλους αυτούς που τόσο χοντρά εξαπατήσατε.

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 9:22 π.μ.

@815
Του AntonSS oι παπαριές
είναι ναζισμός
δίκιο είναι του
ΚΚΕ ο φασισμός.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 12:33 π.μ.

Κι ύστερα ήρθε το δημοψήφισμα... ΄Η μάλλον η αναγγελία του και το κλείσιμο των τραπεζών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger