Home » » Εκστρατεία τρόμου, πανικού, και λάσπης

Εκστρατεία τρόμου, πανικού, και λάσπης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 | 12:13 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάποτε οι συντάξεις έρχονταν με το ταχυδρομείο. Μετά οι συντάξεις μπήκαν υποχρεωτικά στις τράπεζες. Και το αποτέλεσμα; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα όλης αυτής της "ένεσης ρευστότητας" όλα αυτά τα χρόνια; Η χρεοκοπία η αρπαγή των εισοδημάτων το μνημόνιο.

Μπορεί η κυβέρνηση να κάνει νόμο ώστε οι συντάξεις να ξαναπηγαίνουν στην πόρτα του σπιτιού σε όσους θέλουν με τον ταχυδρόμο. Αν γίνονταν αυτό σήμερα κάποιες αισχρές και προδοτικές φυλλάδες δεν θα έπαιζαν παιχνίδια. Γιατί διαδίδουν φήμες πως οι συντάξεις δήθεν δεν καταβλήθηκαν ολόκληρες! Λες και δεν πήγαν στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι, όπως κάθε μήνα και δεν είδαν αν καταβλήθηκαν και πόσα.

Έχω την εντύπωση πως ονειρεύονται πραξικόπημα και λύση αλά Ουκρανία. Οι τοκογλύφοι δεν πρόκειται να δεχθούν να χάσουν 1,5 δις την Τρίτη στις 30/6 και πάνω από 285 δις συνολικά. Έχουν διατάξει μια εκστρατεία τρόμου, πανικού, και λάσπης. Δε θα τους περάσει όμως. Αν και σκοπός τους είναι απόπειρα κατάληψης της εξουσίας με οποιονδήποτε τρόπο, ο κόσμος είναι συντριπτικά υπέρ του να τους στείλουμε μια για πάντα στο διάολο.

Αλλά πρέπει κι η κυβέρνηση να πάρει αμέσως μέτρα για τους χαμηλόμισθους. Επίσης να προβεί στην κατάργηση μνημονιακών νόμων. Περισσότερο παρά ποτέ χρειάζεται η αλληλεγγύη και ο αγώνας κατά του Καπιταλισμού όπως αυτός εκφράζεται με την ΕΕ και τους ντόπιους προδότες.

Ένα μέτρο είναι η εθνικοποίηση των τραπεζών, που πριν γίνουν όλες ιδιωτικές μας έλεγαν πόσο κερδοφόρο θα ήταν για τους καταθέτες. Το διαπιστώσαμε! Όλα από τις αμερικάνικες τράπεζες ξεκίνησαν και χάρη στις τράπεζες έχουμε μνημόνιο. Φτάνει όμως αυτό; Ο Λένιν πιο επίκαιρος παρά ποτέ λέει όχι μόνο εθνικοποίηση. Φυσικά και αυτό αλλά και κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο. Είτε θα προχωρήσουμε μπροστά, όπου η Επανάσταση θα είναι πιο κοντά παρά ποτέ, είτε θα γυρίσουμε στον πιο απάνθρωπο καπιταλισμό. Τα μέτρα υπεράσπισης των φτωχών είναι αναγκαία για να πετύχει η πρόοδος. Αν η κυβέρνηση αφήσει τους φτωχούς στην τύχη τους θα δημιουργήσει απελπισία. Κι εκεί ποντάρουν οι τοκογλύφοι κι οι προδότες δούλοι τους. Εκεί ποντάρουν οι πλούσιοι.

Αντίθετα νομοθετικές κινήσεις που θα ανακουφίσουν τους μη έχοντες, θα δώσουν ελπίδα, θα δώσουν δύναμη ως το τέλος, που είναι κοντύτερα από ότι πιστεύουμε. Κατάργηση αισχρών νόμων και αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων θα είναι νίκη των λαϊκών δυνάμεων και βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μπορούν και πρέπει να παρθούν μέτρα για τους φτωχούς συνανθρώπους μας. Με οργάνωση στις γειτονιές, με αλληλοβοήθεια, με δυναμικές κινητοποιήσεις κατά των αιμοσταγών πλουσίων (ντόπιων και ξένων). Και φυσικά μέσα σε αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα αδέλφια μας τους μετανάστες στους οποίους πρέπει άμεσα να χορηγήσουμε σε όλους τα απαραίτητα έγγραφα.

Είμαστε σε πόλεμο και είναι ώρα να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μαζί οι εργαζόμενοι μπορούν να θριαμβεύσουν. . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 8:48 π.μ.

... Και πρίν Αλέκτωρ λαλήση τρείς, βγήκαν στα Μικρόφωνα των Μπαλκονιών των ΜουΜουΕ τα πουλημένα τομάρια και λαλούν περί ηθικής, και λαλούν καθ υπόδειξη των Ξένων εντολοδόχων τους, γαβγίζουν με λύσσα ενάντια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Ελληνικού Λαού ! Σκίζονται να σώσουν Ταφέντι τα Άνομα, οι Δούλοι !!
Και ΓΙΑ όσους δεν έζησαν την Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας μας, κάπως και σχεδόν ΕΤΣΙ είτανε οι Κουκουλοφόροι ! Άλλαξαν οι Καιροί ! Πέταξαν την Κουκούλα τους και φόρεσαν "γραβάτα", οι Δούλοι !
Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Όπως λέει και το τραγούδι του Ξυλούρη, "Πουλημένοι-Πουλημένοι Κάσα σας προσμένη, όλοι οι Πουλημένοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ"!
Εσείς ΟΛΟΙ ΣΑΣ Βρούτοι του Ελληνικού Λαού και Έθνους, θα καταντήσεται σαν τον Ιούδα που πέταξε και τα Αργύρια του και Αυτοκρεμάστικε !
Ψάξτε για ... ΔΕΝΔΡΑ και μακριά από τα Μάτια μας !

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 9:45 π.μ.

Εδώ πετάμε λάσπη ο ένας στον άλλο, η λάσπη του συστήματος μας πείραξε;

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 1:10 μ.μ.

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/dhmopshfisma-ti-shmainei-to-nai-ti-shmainei-to-oxi-gia-tis-syntakseis.3552714.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget

Δεν ξέρω αν επαληθεύεται το παραπάνω.
Αφορά τις διαφορές σε περίπτωση ναι /οχι στο δημοψήφισμα σε σχέση
με τις συντάξεις.

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 3:54 μ.μ.

Πεστα χρισοστομε,κοντευουν να μας πουν,δεν ξερω και εγω τι!! Ναι,εμαθα και εγω κ. Πρετεντερη πως η Ευρωπη ,σηκωσε μαχητικα φαντομ και μιραζ ,να ερθουν να μας βομβαρδισουν!! Βρε αη στον κορακα ,που η δημοκρατια περνα μεσα απο το ευρω!!!! Κατσαμε σαν κοτες,6 χρονια,και δεν τους πηραμε φαλαγγι τους απανταχου φασιστες! Φυσικα,να'χει τον νου του,και ο δικος μας,πρωθυπουργος,μην και μπλοφαρει τζογαδορικα....γιατι .....εγω χαρτια δεν παιζω!! Δεν ξερω αν ειναι κατασταση ποκερ , η , μπιριμπα κ. Τσιπρα μου,.....μα ενα ειναι το βεβαιο!! Ολοι ,κρινομαστε!! Και επειδη,εσυ εισαι και μικρος ηλικιακα......μετρα το καλα!! Διοτι μετα,τι να σου κανει και ο Πανουσης με τα ΜΑΤ του;;; Εσενα δεν σε λενε και Παπανδρεου!! Δεν εχεις ...τα ''φοντα'' καλε μου!! Ναι,καλα...λιγο στην φωνη.....Ο.Κ!!! Εχε τον νου σου,και μιλα καθαρα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger