Home » , » Ας μην επιτρέψουμε ξανά το μαγάρισμα της πλατείας Συντάγματος από τους δοσίλογους και τα τσιράκια τους..

Ας μην επιτρέψουμε ξανά το μαγάρισμα της πλατείας Συντάγματος από τους δοσίλογους και τα τσιράκια τους..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 | 9:29 μ.μ.

Γράφει ένας "αηδιασμένος"

Αδέλφια, είμαι τσαντισμένος... ΠΟΛΥ τσαντισμένος... και αηδιασμένος... όσο δεν πάει άλλο...
Ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει το γεγονός ότι επαναπαυθήκαμε στη γραφικότητα κάποιων νεοφιλελέρων ευρωλάγνων τύπου Βλήμερου, Ελιάς Ζερβού και δεν οργανώσαμε δυναμική ΑΝΤΙ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στη συγκέντρωση που θα έκαναν οι θεραπαινίδες των γερμανών με αποτέλεσμα οι πασοκονεοδημοκράτες-ποταμίσιοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, να γεμίσουν το Σύνταγμα με ό,τι πιο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ, ΛΟΥΜΠΕΝ, παρασιτικό, θρησκόληπτο, αμόρφωτο, πελατειακό, λαμογίστικο, μισθοφορικό, ανθρώπινο ευρω-σκουπίδι έχει ο τόπος!

Αδέλφια αφήσαμε μαζί με τους αυλοκόλακές τους να παρελάσει στο Σύνταγμα όλο το νεοφιλελεύθερο-φασιστικό καννιβαλικό σκυλολόι που κυριολεκτικά ΚΑΤΕΔΙΔΕ στην Τρόικα προς κατεδάφιση τα εργασιακά, ασφαλιστικά, πολιτικά και κάθε είδους δικαιώματα που κέρδισε ο λαός μας με τόσο αίμα και αγώνες για πολλά χρόνια....

Αδέλφια αφήσαμε να κοπρίσει το Σύνταγμα όλο το ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ του γερμανοδοσιλογικού-ντόπιου λουμπενοαστικού κατεστημένου, από το σχιζοφρενή ελ-λαδέμπορα μπουμπούκο ως το Μίχαλο... το Σύνταγμα που ΕΜΕΙΣ πριν από κάποια χρόνια γεμίζαμε  παρά το ξύλο και τα χημικά από τους ταγΜΑΤασφΑΛΗΤΕΣ... το Σύνταγμα που κάποτε, την εποχή της εποποιίας της Εθνικής Αντίστασης ΚΑΘΑΓΙΑΣΑΝ με τον αγώνα και το αίμα τους οι ηρωίδες και οι ήρωες του ΕΑΜ...

Αδέλφια... ντρέπομαι για λογαριασμό ΜΑΣ... αντί οι δοσίλογοι, τα καπιταλόσκυλα και οι ρουφιάνοι τους να είναι έντρομοι, χωμένοι στις τρύπες τους, μαγάρισαν το Σύνταγμα των αγώνων και του αίματος του λαού μας δίχως να ανοίξει μύτη...

Μαγάρισαν μαζί με το Σύνταγμα τα αναρίθμητα θύματα της μνημονιακής σφαγής, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ: 10.000 αυτόχειρες, 17.700 άστεγοι (μόνο στην Αττική), 1.500.000 επίσημοι άνεργοι, 1.000.000 απλήρωτοι εργαζόμενοι, 300.000 νεομετανάστες, τα 4/5 της κοινωνίας στα όρια της εξαθλίωσης...

Δεν ξέρω τί θα κάνετε εσείς...
Αλλά στην επόμενη μάζωξή τους θα είμαι ΕΚΕΙ... έστω και μόνος θα σταθώ απέναντι στη ζωοπανήγυρή τους...
και δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια να βλέπω τους δοσιλόγους και τα τσιράκια τους να κοπρίζουν το χώρο της πλατείας Συντάγματος και του Ηρώου του Αγνώστου Στρατιώτη, τη συνείδηση και τη μνήμη μας.

Ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του αν θα ανεχθεί ξανά να τρώει ο ίδιος, ο λαός του κι η ιστορία του τις φτυσιές των ευρωλάγνων... εγώ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ για πάρτη μου...

Ενυπόγραφο κείμενο που μας ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2015 στις 9:58 μ.μ.

Καλό άρθρο, χρειάζονται αγώνες κατά της ΕΕ των τοκογλύφων και του καπιταλισμού. Εκεί που θα διαφωνήσω μόνο είναι σε μια λέξη «γεμίσουν». Η θερινή σύναξη των δοσίλογων το μόνο που γέμισε ήταν τις στήλες των φυλλάδων και τα στημένα ρεπορτάζ. Λίγες χιλιάδες μετά από πανελλαδική κινητοποίηση του μηχανισμού της ΝΔ και των υπολοίπων δεκανικιών, δεν γέμισε καμιά πλατεία.
Η αποτυχία τους να δημιουργήσουν πρόβλημα, αν και το δοκίμασαν, δείχνει πως ο κόσμος στην πλειοψηφία του δεν θέλει Ευρώ, τουλάχιστο μ’ αυτό τον τρόπο. Οι κομπλεξικοί δεν ήταν αρκετοί για να περάσουν τα σχέδια των τοκογλύφων. Παρόλα αυτά χρειάζονται οι αντισυγκεντρώσεις για να μην μπορούν να περάσουν ούτε τα ψέματα που διαδίδουν.
Το πόσο δυνατή είναι η προπαγάνδα κι η διαστρέβλωση της αλήθειας φαίνεται στο παρακάτω ιστορικό γεγονός:
Κάποτε ο Σπαρτιάτης βασιλιάς ρώτησε τον πολιτικό αντίπαλο του Περικλή ποιος ήταν πιο δυνατός, αυτός ή ο Περικλής. Ο αντίπαλος του Περικλή είπε πως θα τον νικούσε εύκολα στην πάλη, αλλά ο Περικλής μετά θα έπειθε με τα λόγια τους κριτές, πως νίκησε αυτός!
Τα ίδια έκαναν και στις Σκουριές οι γαλάζιοι που μιλούσαν για «λαοθάλασσα» ενώ στο τέλος ξευτιλίστηκαν. Το ίδιο θα πάθουν και τώρα. Όλοι μαζί οι ναζί, σε μια εργώδη προσπάθεια ανωμαλίας με την συστηματική καλλιέργεια τρόμου και συγκέντρωσαν μερικά μόνο γίδια. Αυτό το σχέδιο τους απέτυχε πλήρως. Αλλά κάτι άλλο θα σκεφτούν οι διεστραμμένοι.
ΥΓ Οι εργαζόμενοι της ΝΔ, που τους χρωστά χρήματα, πήγαν στη μάζωξη; Αν ναι, τότε δε χρειάζονται τα λεφτά, να τα δώσουν να πληρωθούν οι δανειστές. Εμείς δεν δίνουμε τίποτα. mitsos175.

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2015 στις 9:00 π.μ.

Το πρόβλημα ξεκινά από αυτή την ερμαφρόδιτη κυβέρνηση που δεν μπορεί, δικαίως, να συσπειρώσει γύρω της το λαό. Αν είχε ακολουθήσει μια πολιτική πραγματικά φιλολαϊκή θα γέμιζε το Σύνταγμα χωρίς καν ιδιαίτερα κομματικά καλέσματα και οργάνωση και τότε δεν θα τολμούσαν αυτοί οι καραγκιόζηδες να ξεμυτίσουν.

20 Ιουνίου 2015 στις 10:35 π.μ.

Πολύ ανησυχητική ήταν η συγκέντρωση της (μαλλον γεματης ) κατσαρολας την Πεμπτη 18/6/15 στο Συνταγμα. Η απιστευτα μεγάλη προβολή και προπαγάνδα απο τα κανάλια της ΤV δείχνει οτι μαλλον ετοιμαζουν ενα ελληνικο Μαιταν (τηρουμενων των αναλογιών ) . Τη Δευτερα 22/6/15 το καλεσμα 'ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" μπορει ευκολα να εξελιχθει σε καταληψη της πλατειας Συνταγματος και σε ξεκινημα ενος ελληνικου ΜΑΙΤΑΝ. Ενας τροπος υπαρχει να αναχαιτισθεί η αντιδραστικη αυτη εξελιξη : ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6/15 ΟΣΟΙ -ΟΣΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΠΩς ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2011. Η καταληψη της πλατειας Συνταγματος την Κυριακή 21/6/15 ειναι ΑΜΕΣΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ ( http://adedy.gr/pallaikhkinhtopoihsh1662015/) πρεπει να εξελιχθεί σε καταληψη της πλατειας συνταγματος. Αν δεν καταλαβουμε εμεις την πλατεια συνταγματος την Κυριακή , τοτε φοβαμαι οτι τη Δευτερα θα την καταλαβουν οι φιλομνημονιακοί. Ας μη μεινουμε παθητικοι θεατες της γεννησης ενός ελληνικου ΜΑΙΤΑΝ.....

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2015 στις 12:09 μ.μ.

Αγανακτισμένοι είμαστε στην υπηρεσία του καθεστώτος! Νοσταλγούμε τη συνεργασία σας όπως παλιά τότε που
δεν κάνατε χωρίς εμάς!!!
www.youtube.com/watch?v=CtGSHXIU4CU

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2015 στις 12:36 μ.μ.

Στήνεται προβοκάτσια και κείμενα σαν του "αηδιασμένου" ΔΕΝ βοηθούν

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2015 στις 2:01 μ.μ.

Σύντροφοι Μήτσο και "αηδιασμένος" λυπάμαι που το λέω και το γράφω αλλά το γεγονός ότι κατέβηκαν στο Σύνταγμα και το μολύνουν όπως πραγματικά αναφέρετε ο Άδωνης ο Βορίδης και όλος αυτός ο συρφετός που στην πραγματικότητα ήταν μόνο μερικές χιλιάδες και όχι όπως το λάνσαραν τα ΜΜΕ, φέρει τεράστια ευθύνη ο ίδιος ο Σύριζα.
Αν ο Σύριζα με την πολιτική που ακολουθεί, και την όποια τούμπα έχει κάνει από την στιγμή που έγινε εξουσία, δυστυχώς, κάνει τους όποιους ΣαμαροΒενιζελους Αδώνηδες και Βορίδηδες να γελούν και τα μουστάκια τους, ποια είναι η έκβαση της πολιτικής μετά της 25 Γενάρη? είμαστε στο παρά ένα για ένα καινούργιο μνημόνιο? η προσδοκίες του αδύνατου λαού για μια λύση με ελάφρυνση των βαρών που καθημερινά φορτώνετε στην καμπούρα του ο λαός, πήγαν περίπατο? που είναι ο ΕΜΦΙΑ που θα καταργούσε ο Σύριζα? που είναι ο 751 ευρώ μισθός που θα κατοχύρωνε αμέσως μετά την εκλογή του? που είναι οι συλλογικές συμβάσεις που θα υπόγραφε? που είναι ο 13ος μισθός στον χαμηλοσυνταξιούχο που του έταζε προεκλογικά? που πήγαν οι υποσχέσεις για τέρμα το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού και κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ? που? που? που?.

Αυτά είναι αγαπητοί σύντροφοι τα λάθη του Σύριζα, διότι αν ο Τσιπρας είχε η εφάρμοζε σταδιακά το 30-40% του προγράμματός του σήμερα δεν θα μιλούσε κανείς, σήμερα ο Άδωνης ο Βορίδης και ο καθένας απ αυτούς θα είχαν καταπιεί την γλώσσα τους και θα είχαν κρυφτεί στα λαγούμια τους, όμως δεν έγινε έτσι, άρα τους δίνει το άλλοθι να ξεσαλώνουν και να γελοιοποιούν την όποια καλή πρόθεση της κυβέρνησης.
Και μην νομίζετε, ακόμα είναι νωρίς, να δω το Σύριζα να ψηφίζει το όποιο μνημόνιο η όπως τ ονομάσει και να δείτε χαρές και πανηγύρια ο Αδωνης και η συν αυτό ευρωλάγνοι, εκεί να δω χαμόγελα ειρωνείας.

Αγαπητοί σύντροφοι αν δεν βάλει σύντομα μυαλό ο Αλέξης αν δεν κάνει πράγματι μια αριστερή πολιτική για το λαό και όχι μια δεξιά για τις τράπεζες γρήγορα θα δούμε να στήνονται πάρτι στο Σύνταγμα, θα δούμε τον Αδωνη με την πατσαβούρα του να χορεύουν life τσα τσα πάνω στ' αποκαΐδια της κυβέρνησης, και την κυβέρνηση να τραγουδά "άνοιξε πέτρα για να μπω", πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ουδέν μονιμότερου του προσωρινού, οι ψηφοφόροι αυτό το 35% του Σύριζα δεν είναι δεδομένο, έκαναν μια υπέρβαση, όσο εύκολα τον έκαναν κυβέρνηση άλλο τόσο εύκολα είναι στις επόμενες εκλογές να μην μπει ούτε στην Βουλή και τότε σύντροφοι δεν θα φταίει ο Έλληνας. (Giannis me 2 n)

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2015 στις 8:41 μ.μ.

2.01 Δυστηχώς τα ψέμματα τελειώσανε. Οταν έχεις Καπιταλισμό δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η Μόνη λύση είναι η Κοινωνικοποίηση των μέσων Παραγωγής. Η Θεση μας είναι στο ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2015 στις 8:55 μ.μ.

10.35 Εγώ λέω να αφήσεις τα κόλπα και να μας πεις για το 3ο Μνμόνιο Συριζανελ με 5δις μετρα Σφαγης του λαου. Ολα τα άλλα είναι Κουραφέξαλα.

20 Ιουνίου 2015 στις 9:27 μ.μ.

Το "στήνεται προβοκάτσια" και καθήστε καλά στα σπίτια σας, μη λαλάτε και μη δράτε, ΠΟΣΕΣ φορές το έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια από κάποιους-κάποιους; και τελικά ΤΙ έγινε;
Αποστρατεύτηκε ο κόσμος... αυτό τελικά σημαίνει πως το "στήνεται προβοκάτσια" είναι το ίδιο η προβοκάτσια, όχι κείμενα που καλούν για δυναμικές αντιδράσεις!

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 10:02 π.μ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!! Η Πραγματικότητα ξεπερνά καθε φαντασια!!!

Θαυμάστε!! Μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή που είναι και κυβερνητική (μετέχει ΣΥΡΙΖΑ) και αντικυβερνητική ("Η Κυβέρνηση, με την πρόταση που διαμόρφωσε στη διαπραγματευτική διαδικασία, αποδεικνύει ότι δεν λαμβάνει υπόψιν της τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, τις ανάγκες της τεράστιας στρατιάς των ανέργων, των νέων μας, των συνταξιούχων. Αποδέχεται ότι το χρέος πρέπει να εξυπηρετηθεί μέχρι τέλους,"). Και υπέρ της ρήξης και υπερ της διαπραγμάτευσης ... και υπερ της ρήξης και υπερ του επώδυνου συμβιβασμού...και εντός και εκτός ΕΕ... και αριστερή και πατριωτική... και βόας και κροταλίας, ...και μιζανπλί και περμανάντ!!!

http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20944:adedy-kinitopoihsh&catid=91:er-kinitopoiiseis&Itemid=274

ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΑΔΕΔΥ
όλοι μας δουλεύουνε ψιλό γαζί!! (κάνει και ρίμα)

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 11:21 π.μ.

Για ποιο λόγο να ξαναβγούμε στους δρόμους;

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/06/blog-post_21.html

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 11:30 π.μ.

Ρε φιλε ακριβως αυτο σκεφτομουνα.Το φυσαω και δεν κρυωνει.Αφησαμε τους νεοφιλελεδες και μαλιστα απειλουν κιολας....Θα ελεγα επισης οτι εδω και 2 ημερες βραζω σο ζουμι μου.Ειμαι πολυ θυμωμενος.Σαν και εμενα ξερω καμια δεκαρια που με τη σειρα τους ξερουν και αυτοι κλπ.Και εμεις εχουμε χορτασει χημικο και δακρυγονο οχι σαν την κυρια μπουμπουκο...

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 6:27 μ.μ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,και για να μην επαναληφθεί η συγκέντρωση των φιλελέδων,το ΚΚΕ και τα ΚΝΑΤ αναλαμβάνουν δράση.
Θα γίνει περικύκλωση της πλατείας με παράλληλη περιφρούρηση της βουλής,στα πρότυπα της 21/10/2011 ώστε να μην μπορέσει ο μπουμπούκος να ανέβει στο περιστύλιο της βουλής.
Τα ΚΝΑΤ με τα κοντοστύλιαρα θα παραταχθούν έμπροσθεν του Αγνωστου Στρατιώτη,με πλήρη πολεμική εξάρτηση.Κράνη,παλάσκες,παλούκια,μάρμαρα,κοτρώνες πυροσβεστήρες και τον Ριζοσπάστη στην κωλότσεπη.
Υπάρχει σχέδιο,όλοι οι κνίτες Αθηνών και περιχώρων να εξαφανίσουν τις σφυρίχτες απο περίπτερα και μίνι μάρκερτ,και να τις αντικαταστήσουν με τις πολύ πιό αποτελεσμτικές,θορυβώδεις και παραδοσιακές κατσαρόλες.Το ΚΚΕ έχοντας παράδοση και εμπειρεία στις κατσαρόλες,ελπίζει να κουραστούν γρήγορα απο το χτύπημα της κατσαρόλας οι φιλελέδες,και να πάνε γρήγορα για ύπνο.
Ο ΠΑΝ με τον AntonSS θα επιθεωρούν τα πλακάτ των φιλελέδων και όποια είναι ανορθόγραφα θα καταβαίνουν άμεσα.
Ο Λολοκοτρώνης θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρόεδρο της βούλής,ώστε να επιτραπεί μαζί με τα ΜΑΤ να κατουράνε στην βουλή και τα ΚΝΑΤ.
Η Λιάνα θα αναλάβει τους φιλελέδες χριστιανούς,εξηγώντας τους πως μόνο ο χριστιανοκομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Μετανοείτε αμαρτωλοί φιλελέδες.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger