Home » , » Α. Τσίπρας: «Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος. Δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει» (Βίντεο)

Α. Τσίπρας: «Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος. Δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 | 9:26 μ.μ.

Σε φορτισμένο τόνο ήταν η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που μίλησε για τις μεθοδεύσεις που υπήρξαν από τους εταίρους  ώστε να «εισηγηθεί μέτρα τραπεζικής αργίας και περιορισμού στις τραπεζικές αναλήψεις». Ετσι αύριο θα παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες και θα υπάρξουν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων.

Ο στόχος τους είναι να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό ειδικά εν όψει του δημοψηφίσματος, μας είπε ο έλληνας πρωθυπουργός.
Χρειάζεται ψυχραιμία για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν, μας είπε και τόνισε ότι με το δημοψήφισμα έχουμε ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας στην Ευρώπη. Να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και περηφάνιας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες όπως και η καταβολή μισθών και συντάξεων, είπε ο Α. Τσίπρας και ζήτησε ψυχραιμία από τους έλληνες πολίτες «για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν

«Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος. Δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει», ήταν η κατακλείδα της δήλωσης του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:30 μ.μ.

Σαν είμασταν μικροί μας λέγαν: Εσύ θα αλλάξεις τον κόσμο ; Και τους κοιτούσαμε !
Μας λέγαν: Εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα ;; Και τους είπαμε: Δεν υπάρχουν ούτε φίδια ούτε τρύπες, και εάν υπάρχουν είναι οι τρύπες και τα φίδια μέσα στο κεφάλι σας !
Γιαυτό ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ! Ζούμε Ελεύθερα Άγρια και Ωραία (με συνείδηση) !

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:31 μ.μ.

Το πιο ωραίο θα ρθεί σε 2-3 μέρες ! Ο Γιούνγκερ θα βγάλει λόγω προς τον Ελληνικό Λαό, και θα τους αναλύση το πρόγραμμα τους ! Διότι (λένε) η ελληνική κυβέρνηση δεν ενημερώνει ολοκληρωμένα το Ελληνικό Λαό ! Αναμένουμε !
Επίσης, σήμερα ο αντικαγκελαριος Γκάμπριελ στο 2 πρόγραμμα τηλεοράσες, έδωσε Ρεσιτάλ της παραπληροφόρησης, ούτε μνεία, ούτε αναφορά για περικοπές και μειώσεις που θα επιφέρουν τα "Μνημόνια" τους στον Ελληνικό Λαό ! Φαινόταν στο πρόσωπο του το Άγχος ! Χωρίς καμμιά κομματική ταυτότητα, σας λέγουμε ότι πλήρη διαστρέβλωση και εν μέρη μείωση της προσωπικότητας του Αλέξη και της Κυβέρνησης ! Και να σκεφτείτε είναι Αριστερός ... Συγνώμη Σοσιαλοδημοκράτης, καμμιά σχέση με τον Βίλλι Μπράντ !! Μήπως σκεφτήκατε τι θα λέγουν τα Δεξιά κόμματα στην Ευρώπη ;; Δεν χρειάζεται οι Πεμπτοφαλαγγίτες τους NTOSILOGOI τους θα μας τα αναφέρουν εντός ολίγον ημερών ! Μια πρώτη γεύση πήραμε το Σάββατο στην Βουλή !

Καλά Κρασιά !!

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:33 μ.μ.

Γελοίος, κάτωχρος, πολύ μικρότερος των περιστάσεων. ΕΜΠΡΟΣ να κάνουμε το δειλό όχι των συριζαίων αρχή της εξόδου από ΕΕ, σύγκρουση με το κεφάλαιο, πορεία προς τον σοσιαλισμό με το πλαίσιο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο Τσίπρας επέλεξε για τον εαυτό του ρόλο Κερένσκυ

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:41 μ.μ.

Κάποιοι ανησυχούν ότι μια ψήφος στο «ναι» θα είναι μια ψήφος μη εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή μας (μιας και θα προτείνουμε ψήφο στο «όχι»), και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούμε να υποσχεθούμε στο Eurogroup ότι θα είμαστε σε θέση να υπογράψουμε και να εφαρμόσουμε μια  συμφωνία με τους Θεσμούς. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαστε αφοσιωμένοι δημοκράτες. Εάν ο λαός μας δώσει καθαρή εντολή για να υπογράψουμε τις προτάσεις των Θεσμών, θα κάνουμε ότι χρειάζεται να για να το πράξουμε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει μια ανασχηματισμένη κυβέρνηση.Συνάδελφοι, η λύση του δημοψηφίσματος είναι η καλύτερη για όλους, δεδομένων των περιορισμών που  αντιμετωπίζουμε.Εάν η κυβέρνησή μας δεχόταν την πρόταση των Θεσμών σήμερα, υποσχόμενη να το περάσει από το Κοινοβούλιο, θα χάναμε στο Κοινοβούλιο με το αποτέλεσμα να έφερνε νέες εκλογές μέσα σε έναν μακρύ μήνα, μετά η καθυστέρηση, η αβεβαιότητα και οι προοπτικές για μια επιτυχή επίλυση θα ήταν πολύ πολύ μηδαμινές.Αλλά ακόμη και εάν καταφέρναμε να περάσουμε την πρόταση των Θεσμών από το Κοινοβούλιο, θα αντιμετωπίζαμε ένα τεράστιο πρόβλημα εφαρμογής. Για να το θέσω απλά, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις που πίεσαν για πολιτικές που υπαγορεύθηκαν από τους Θεσμούς δεν μπόρεσαν να πάρουν το λαό με το μέρος τους, το ίδιο θα συνέβαινε και με εμάς.Πηγή: Ολόκληρη η δραματική ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στο τελευταίο Eurogroup -«Θα πέφταμε!» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/214262/olokliri-i-dramatiki-omilia-toy-giani-varoyfaki-sto-teleytaio-eurogroup-tha-peftame#ixzz3eOJu7oK1

Γελοιοι συριζαιοι ο Μπαρουφακης τα είπε ολα:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger