Home » , » Δημοσκόπηση της εταιρείας Marc - Κ. Λαπαβίτσας: Προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία αν η συμφωνία απέχει απ τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ (2 Βίντεο)

Δημοσκόπηση της εταιρείας Marc - Κ. Λαπαβίτσας: Προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία αν η συμφωνία απέχει απ τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 | 3:52 π.μ.

Χωρίς ορατό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα, Μέρκελ  Ολάντ,  στις Βρυξέλλες. Οι πληροφορίες γ αυτή την συνάντηση –όπως αναφέρουν οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών καναλιών- «βγαίνουν με το σταγονόμετρο».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες η ελληνική πλευρά διοχετεύει ότι η τριμερής συνάντηση έγινε σε «εποικοδομητικό κλίμα» ενώ αναμένεται να «εντατικοποιηθεί η διαδικασία γεφύρωσης των διαφόρων που απομένουν με στόχο την έγκαιρη επίτευξη συμφωνίας που θα επιτρέπει στην Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και βιώσιμο χρέος»,

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ καθώς και ο  πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, απέφυγαν να κάνουν καμιά δημόσια δήλωση.


Την ίδια στιγμή δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που έβλεπε την δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή της Ελης Στάη, στην τηλεόραση του Alpha, απεικόνιζε την παντοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την πρόθεση ψήφου σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών και την συρρίκνωση της Ν.Δ ακόμα και από τα ποσοστά των πρόσφατων εκλογών.
Στην ίδια εκπομπή ακούσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα να εκτιμάει ότι δεν θα έχουμε συμφωνία με τους δανειστές του ελληνικού κράτους «γιατί οι δανειστές είναι άτεγκτοι και σκληροί» στους όρους που θέτουν, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία η οποία θα απέχει από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τότε πρέπει να υπάρξει προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία μόνη λύση ώστε αυτή να εγκριθεί από τον ελληνικό λαό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Ιουνίου 2015 στις 1:03 μ.μ.

Λαπαβιτσες, Λαφαζανηδες σχεδια Β, Γ ,Δ
τσιρακια του καπιταλισμου, τελειωσατε.

Τα παραμυθια σας τελος.
Αυτο το σαπιο συστημα της εκμεταλευσης δεν φτιασιδιωνεται ουτε με δραχμες ουτε με ρουβλια.
Μονο ανατρεπεται και ειναι αυτο που τρεμετε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger