Home » » Πολύ μικρή η συμμετοχή στο δημοψήφισμα - Στις 9 μμ η πρώτη ασφαλής πρόβλεψη αποτελέσματος.

Πολύ μικρή η συμμετοχή στο δημοψήφισμα - Στις 9 μμ η πρώτη ασφαλής πρόβλεψη αποτελέσματος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 | 5:53 μ.μ.


Δεν έχουν καμιά φερεγγυότητα οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν αποτελέσματα κυλιόμενων τηλεφωνικών μετρήσεων. Σήμερα, δεν θα έχουμε τις εκτιμήσεις των παραδοσιακών  exit polls. Σύμφωνα με την Singular Logic, ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θα έχουμε στις 9 το βράδυ και αυτό αν διαφαίνεται μια καθαρή διαφορά της τάξης του 4%, και έχουν υπάρξει επίσημα αποτελέσματα από το 10% των εκλογικών τμημάτων, τα οποία θα είναι σωστά κατατετμημένα στην χώρα.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το ποσοστό συμμετοχής στο δημοψήφισμα με πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολύ μικρή προσέλευση κόσμου στα εκλογικά τμήματα που πιθανόν να μην ξεπεράσει το 55% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 6:22 μ.μ.

Κέρδισε το ΚΚΕ ή μου φαίνεται;

(προβοκατορικο το σχόλιο, αλλά ευκτεο από μέρους μου... Η Αντουανετα-Φιλης αυτή τη στιγμή λέει ότι η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.)

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 8:06 μ.μ.

Καλούμε τους Εισαγγελείς ΟΛΟΥΣ της Χώρας, με Συνοπτικές ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ αυτά τα Πολιτικά Αποβράσματα της Χώρας, τους έμμισθους Πολιτικούς Τρομοκράτες Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! Τους ΝΑΙΝΑΙκους !!!
Ακόμη και ΤΩΡΑ Τρομοκρατούν και θέλουν να επιφέρουν Εθνικό και Εμφυλιοπολεμικό Διχασμό !! Γνωστή η Υφή της Ιδεολογίας Τους από την Κατοχή έως Σήμερα !!!

Κύριοι Εισαγγελείς ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Αυτά τα Νούμερα, Αυτά τα Αποβράσματα !!!
Είναι ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ !!!
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ !!!!! ΑΜΕΣΩΣ !!!
Ιδεάλως ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ την ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ -Την Νόμιμη Ευθύνη !!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger