Home » » Από το σούρουπο ως την αυγή (από το ένα μνημόνιο στο άλλο)

Από το σούρουπο ως την αυγή (από το ένα μνημόνιο στο άλλο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 | 10:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πάλι κοντά μας ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ) για να εξηγήσει πως ψήφισαν τα βαμπίρ στο δημοψήφισμα.

 Επίτιμε, τι κρατάτε εκεί;

- Ένα γλυκάκι. - Αυτό δεν είναι γλυκό, αυτό μοιάζει με χέρι ηλικιωμένου.

- Πράγματι, και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, αλλά είναι γλυκό, καθώς ο συνταξιούχος είχε ζάχαρο.

(Άσχημα αρχίσαμε). - Πείτε μας για τις πολιτικές εξελίξεις.

- Είχα στύση με την παραίτηση ενός εσωκομματικού μου αντιπάλου. Τέτοια χαρά είχα να πάρω από τη κηδεία του Έβερτ. Κάποιοι είπαν, πως τον έπαιζα στο μπαλκόνι, ανακρίβειες, τον έπαιζα στο σαλόνι κοιτώντας ξανά και ξανά το video από την ΕΡΤ. Αν ήξερα πως θα μου έδινε τέτοια χαρά η ΕΡΤ δεν θα συμφωνούσα να την κλείσουν.

- Κάπως έτσι ένοιωσα κι εγώ για το συγκεκριμένο video, όμως εσείς ψηφίσατε ΝΑΙ.

- Ψήφισα NAI για "γούρι". Το ΝΑΙ ευνοούσε το Σαμαρά κι εγώ ήθελα να γίνει η Ντόρα ή ο Κούλης αρχηγός. Μη σας ξεγελάν οι δηλώσεις που έκανα, μπλόφα ήταν, μια προσπάθεια να σαμποτάρω το ΝΑΙ. Και τα κατάφερα. Έβαλα όλη μου τη γκαντεμιά στην ευχή που έκανα να βγει ΝΑΙ στο Ευρώ. Μετά πήγα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έβρεξε και οι πλούσιες κυρίες που ήταν σαν λατέρνες στολισμένες, λάκισαν αμέσως. Λες κι ήταν οι πολλοί συγκεντρωμένοι. Θα πήγαινα και στο Καλλιμάρμαρο μετά από λίγες μέρες αλλά με έδεσε με αλυσίδες ο σκύλος ο Φαύλος κι ο βλάκας ο Χρύσανθος. Μου είπαν "Ε όχι και να γκρεμιστεί το στάδιο". Αλλά δεν με πρόλαβαν στο άλλο που έκανα και ήταν καθοριστικό για το αποτέλεσμα.

-Ποιό, τι κάνατε;

 - Έκανα τον Καραμανλή να μιλήσει! Ήξερα ότι εκείνη τη μέρα κάνει διάλειμμα από τα σουβλάκια και παραγγέλλει 5 ντουζίνες πίστα για να αλλάξει μενού. Έστειλα τις πίτσες στο Λεβέντη. Κανείς δεν το πήρε μυρωδιά. Κι όταν ο ανεγκέφαλος ο Κωστάκης, άνοιξε το στόμα του και δεν υπήρχε τίποτα για να το βουλώσει, η ζημιά ήταν αναπόφευκτη.

- Εκπλήσσομαι που τα λέτε αυτά. Αλλάξατε γνώμη, για τα μνημόνια, γίνατε πιο ανθρώπινος;

- Μη με προσβάλεις. Απλά ήξερα πως, ότι κι αν γίνει, το μνημόνιο είναι αναπόφευκτο, όσο οι φτωχοί δεν Επαναστατούν. Το ΟΧΙ το είχε πουλήσει ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο για το ΝΑΙ ήταν μια γκάφα του Σαμαρά, που εκμεταλλεύτηκα. Χιλιετίες τώρα ραδιούργος και θα μου τη βγει ο νέος; Είναι απλό: Ο Σαμαράς ήταν στον κόσμο των καναλιών. Καλύτερα να έπαιρνε σκληρά ναρκωτικά. Διαβεβαίωσε τους Ευρωπαίους πως με τη βοήθεια των καναλιών θα τρόμαζε τον κόσμο. Τόσο μαλάκας, γιατί δεν κατάλαβε, πως το μνημόνιο τρομάζει τους Έλληνες περισσότερο από τη χρεοκοπία. Δεν έκανε από υπερβολική σιγουριά αυτό που του είπαν οι ξένοι. Να βγει να πει πως δεν συμμετέχει στο δημοψήφισμα, ώστε να ακυρωθεί λόγω μικρής συμμετοχής. Αν το έκανε, θα παραιτούνταν ο Τσίπρας τώρα και θα είχε πρόβλημα και το ΚΚΕ, που εμείς οι πλούσιοι βρικόλακες το θεωρούμε κάτι σαν το σκόρδο. Εν μέρει τον καταλαβαίνω, είναι πολύ δύσκολο να κρύψεις τη δίψα σου για αίμα ανασφάλιστου εργαζόμενου. Το αίμα του ανασφάλιστου είναι πιο καλό τώρα το καλοκαίρι καθώς είναι παγωμένο από το φόβο της απόλυσης. Δροσερή απόλαυση για κάθε πλούσιο.

- Με ανατριχιάσατε.

- Το κατάλαβα, σας αφήνω τώρα, πάω να ξαναδώ το video. Θα καπνίσω μετά κι ένα πούρο... . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 10:34 μ.μ.

https://twitter.com/mitsotakis

9 Ιουλίου 2015 στις 11:57 μ.μ.

Ειδες Μητσο τι γινεται οταν η εργατικη ταξη ειναι αφοπλισμενη και το ταξικο κριτηριο δεν υπαρχει.
Τοτε η πλουτοκρατια με τη σοσιαλδημοκρατικη μεταλαξη που τεριαζει στις περιστασεις, σερνει το λαο απο τη μυτη μεχρι την τελικη εξοντωση.

Οι μικροαστικες αυταπατες οι αναλυσεις του κωλου και οχι με μπουσουλα το μαρξισμο, σημερα πληρωνονται με αιμα.

Ολοι αυριο στους δρομους με το ΠΑΜΕ.
Ολοι στις επιτροπες για την επιβιωση του λαου.

Κατω η αριστερα στηριγμα του καπιταλισμου.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 1:57 π.μ.

καθαρεs κουβεντεs ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 3:06 π.μ.

Πλάκα - πλάκα, αυτό που κατάλαβαν οι πολιτικοί από το δημοψήφισμα ήταν το ΟΧΙ στην ερώτηση "Θέλετε να μείνει ο Σαμαράς αρχηγός της ΝΔ"; 42% δεν με ενδιαφέρει, τα ίδια σκατά είναι όλοι τους στη ΝΔ, 36%, ΟΧΙ άλλο Σαμαρά, έλεος, δεν μπορούμε να σταθούμε από τους εμετούς, 22% ΝΑΙ γιατί που θα βρεθεί άλλος χειρότερος για να διαλύσει τη ΝΔ; Εξηγείται και γιατί τον έβριζαν κι οι δικοί του το βράδυ της Κυριακής. mitsos175.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 2:19 μ.μ.

Εγω παντως,θα ζητησω να με δεχτει στους κολπου του ,το ΚΚΕ!! Ειμαι σιγουρη,πως και την κριτικη μου σκεψη ,θα αναπτυξει,και μαρξισμο θα με διδαξει,και θα μου ενισχυσει την ριζοσπαστικοτητα μου,και χρησιμα κολλητηλικια θα μου δωθει η ευκαιρια να αναπτυξω!! Εχουν δε τον τροπο,οσο και να βρεχει,ποτε να μην βρεχονται!! Μεγαλο προσον!! Ασε που σαν παλιοι αριστεροι,εχουν ενα σεβασμο...και μια υποληψη τον λαο......ουου αλλο πραγμα!! Αυτοι το ξερουν θετικα , οτι σερνεται απο την μυτη!! Αυτο ξερουν, αυτο εμπιστευονται και πραττουν αναλογα!! Ειμαστε τωρα, για ''σπασιμο του φοβου'';;;; ''Να βαλουμε τα χερια μας,να βγαλουμε τα ματια μας'';;;; Μυαλομενα πραγματα!!!!

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 4:18 μ.μ.

Παιδια,υπαρχει μια σιγη στα σχολια,και ισως και μια στατικοτητα στο Β.Κ,....για τις ωρες που περνουμε! Με ολο τον σεβασμο φυσικα...και πιο πολυ,απο την αναγκη για ενημερωση το λεω!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger