Home » » Θρίαμβος του «ΟΧΙ», πανωλεθρία των εταιρειών δημοσκοπήσεων

Θρίαμβος του «ΟΧΙ», πανωλεθρία των εταιρειών δημοσκοπήσεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 | 9:02 μ.μ.


Ούτε οι ποιο αισιόδοξοι του «ΟΧΙ» δεν περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα. Απ’ ότι μας λέει η   εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic, το ΟΧΙ συγκεντρώνει το 61% ενώ το ΝΑΙ 39%. 

Απ’ την άλλη πρέπει να απολογηθούν οι εκπρόσωποι των εταιρειών δημοσκοπήσεων που μιλούσαν για διαφορά 3%.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 10:05 μ.μ.

Θρίαμβος!!! Μεσα απο το σημερινό ΟΧΙ να οικοδομηθεί μια επαναστατική πορεία για τη Ελλάδα, και ολη την Ευρώπη ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ! Οσο γΙα το λεγόμενο ΚΚΕ¨: Δεν είναι βλάκες, Οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες που ακόμα θεωρούμε το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΚΕ σαν αριστερό κόμμα. Η σημερινή μέρα αποδεικνύει και στον πλεον χαζό οτι το ΚΚΕ του Κουτσούμπα. της Παπαρήγα και της Καννέλη έχει τόση σχέση με το ΚΚΕ, οση είχε και ο Ριζοσπάστης του Μανιαδάκη με το ΚΚΕ. Θα πρέπει πια να καταγγελθεί ανοιχτά σαν τέτοιο. Παίζει ένα ρόλο όπως το Ποτάμι του Θεοδωράκη από άλλο πόστο. Στυλοβάτης και αρωγός του συστημάτος και του διεθνούς κεφαλαίου όποτε αυτό κινδυνεύει . Σύσσωμη η αριστερά οφείλει να καταγγείλει τον ρόλο του. ΤΩΡΑ! Από αύριο να καταγγελθεί μαζί με τα κανάλια της διαπλοκής που τόσο το συμπαθουνε για τη σοβαρότητα του όπως συμπαθούνε και το Ποτάμι.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 10:15 μ.μ.

Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να δούμε στο σημερινό δημοψήφισμα. Για τα ποσοστά, την αποχή και το άκυρο θα τα πούμε λόγω χώρου αναλυτικά αργότερα. Θα μιλήσω τώρα για την αξιωματική αντιπολίτευση, δηλαδή την κυρία Μέρκελ. Αγγέλα έχασες. Πες και στο Γιούγκερ να μην ξανακατέβει υποψήφιος στην Ελλάδα, δε βγαίνει. Στο Λουξεμβούργο όσο έχουν μπουγάδα τα πλυντήρια των πολυεθνικών θα έχει καλύτερη τύχη.
Η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε μαζί με τα κανάλια και τους ξένους έναν απίστευτο πόλεμο νεύρων. Προσωπικά πιστεύω πως η πίεση, οι εκβιασμοί η λάσπη και τα ψέματα ξεπέρασαν σε ένταση ακόμα και τη ναζιστική προπαγάνδα του Β' Π.Π. Ακόμα και οι σειρήνες των Junkers 87, (Stuka) δεν πιάνουν μια μπροστά στις σειρήνες των καναλιών. Γι αυτά κάτι πρέπει να γίνει διότι ο κόσμος έχει πραγματικά αγανακτήσει με τη συμπεριφορά των δοσίλογων φερέφωνων. Καλό θα ήταν οι κλέφτες κι οι προδότες να πάνε επιτέλους φυλακή.
Εν πάση περίπτωση οι προδότες πολιτικοί, πλούσιοι, κλπ έβαλαν τα εξής ερωτήματα για να εκβιάσουν και να εγκλωβίσουν όσο το δυνατό περισσότερους:
1) Ευρώ - Δραχμή. Είχα πει πως το ερώτημα είναι συγκεκριμένο. Και είναι. Το συντριπτικό ποσοστό δε σημαίνει αναγκάστηκα έξοδο από την παγίδα του Ευρώ, δυστυχώς. Όμως το δίλημμα που η ίδια η ΝΔ και οι Ευρωπαίοι υπηρέτες των τοκογλύφων έβαλαν δεν είχε καμία ανταπόκριση. Ούτε καν σε νομούς που η ΝΔ μόνη της πλειοψηφούσε δεν βγήκε ΝΑΙ! Αυτό δείχνει ότι λέγανε ψέματα πως τάχα θέλαμε πάση θυσία ευρώ. Αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα έβγαινε ναι. Όμως μόνο το 20% του εκλογικού σώματος (αν υπολογίσουμε την αποχή) και πάντως η μειοψηφία θέλει Ευρώ χωρίς όρους. Που είναι λοιπόν τα εβδομηντάρια για το Ευρώ με οποιοδήποτε κόστος; Άρα ο κόσμος δεν είπε μεν ξεκάθαρα ΟΧΙ στο Ευρώ, αλλά σίγουρα δεν είπε ΝΑΙ. Αυτό ας το έχει υπόψη ο ΣΥΡΙΖΑ.
2) Συμφωνία χωρίς όρους. Ο κόσμος είπε ΟΧΙ σε συγκεκριμένη συμφωνία που όμως είναι αντιπροσωπευτική και συνέχεια προηγούμενων μνημονίων. Κι αυτό ας το προσέξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος τώρα του δίνει το ελεύθερο να μη δεχθεί ΚΑΜΙΑ συμφωνία, αν δεν συμφέρει τους εργαζόμενους. Αυτό δεν το ερώτημα δεν το έβαλε ο δειλός ΣΥΡΙΖΑ αλλά η δωσίλογη ΝΔ! Μπράβο Αντώνη, σαν Κομμουνιστής σε ευχαριστώ. Φυσικά η ΝΔ το έκανε για να μας εκβιάσει, αλλά τώρα η συντριπτική ήττα της γύρισε αυτό το δίλλημα εναντίον της. Καλά να πάθει, πάντα τέτοια λάθη. Και για όνομα του Λαού αφήστε το Σαμαρά αρχηγό στη ΝΔ, το εννοώ. Αν πχ έλεγε "ψήφο κατά συνείδηση" ή "αποχή" - "άκυρο", θα απείχαν περισσότεροι και ίσως το δημοψήφισμα έβγαινε άκυρο! Αλλά ευτυχώς ο Σαμαράς δεν έχει συνείδηση.
3) Αριστερή παρένθεση, δηλαδή αλλαγή κυβέρνησης. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ έκαναν το λάθος στηριζόμενοι στα ίδια τους τα ψέματα, να διχάσουν. Έχασαν πανηγυρικά. "Συγχαρητήρια" ανόητοι. Πέντε μήνες μετά τις εκλογές και με όσα κάνατε, περιμένατε να βγείτε; Εντάξει, αλλά μετά μην κοροϊδεύετε αυτούς, που λένε πως σας ψεκάζουν. Δεν σας ψεκάζουν, είστε εκ του φυσικού σας ηλίθιοι. Τα κόμματα του ΝΑΙ δεν ήταν μόνο αυτά που μετείχαν στη βουλή αλλά και το κόμμα του ΓΑΠ, ο Λεβέντης, η Τελεία, το σιγανό Ποταμάκι (Σταύρο τράβα να κλάψεις μαζί με το Μπόμπολα). Κοντολογίς αν δούμε τους ψήφους που πήραν, υπάρχει σίγουρα θέμα, διότι άλλα διέταξαν κι άλλα έκαναν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους σε σημαντικό βαθμό. Επιμένω στους ψήφους γιατί το 37% ΝΑΙ είναι με αυξημένη αποχή. Ακόμα κι έτσι όμως το ποσοστό υπολείπεται πολύ των δυνάμεων τους. Κι αυτά τα διλλήματα επαναλαμβάνω τα έθεσε η ίδια η ΝΔ. Ας πρόσεχε.
Αλέξη το ΟΧΙ είναι ΟΧΙ στην πολιτική των μνημονίων. Κοίτα το χάλι της ΝΔ και πρόσεχε, δεν νίκησες εσύ, έχασαν αυτοί. Που πάει να πει, μην προδώσεις αυτό τον υπέροχο κόσμο. mistos175.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 11:26 μ.μ.

Θρίαμβος του ΟΧΙ πανωλεθρία του ΝΑΙ,πανωλεθρία συντριβή και ξεφτίλα του λεγόμενου ΚΚΕ με το άκυρο.

Οι λαλίστατοι φασιστοκνίτες που το προηγούμενο διάστημα μας ζάλισαν τα ούμπαλα με το δαγκωτό σκατάχαρτο,τώρα εξαφανίστηκαν.Πήραν τον μπούλο.Κρύφτηκαν στις τρύπες τους.Ο λαός τους στέλνει μαντάτο.Μην τολμήσουν να ξεμυτίσουν πάλι.
Οι προκλητικοί φασίστες του ΚΚΕ,τα δεκανίκια του καπιταλιστικού συστήματος,ο πυλώνας της αστικής τάξης έφτασαν μέχρι στις απειλές.Απείλησαν,άκουσον άκουσον οι αισχροί,οτι όσοι ψηφίζουν ΟΧΙ θα τους κυνηγάει ο λαός και δεν θα έχουν που να κρυφτούν!!Εφτασαν μέχρι εκεί οι άτιμοι σταλινοφασίστες.
Απο αύριο ο λαός θα κυνηγάει αυτούς.
Ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 2:39 π.μ.

Όποιος ξέρει αριθμητική : αποχή 38%. άκυρα 5%. Αν το λέτε αυτό θρίαμβο των συριζανελ οι λέξεις αποκτούν καινούργια σημασία. Πάντως κομμουνιστές να συμπαρατάσσονται με εγκληματικές οργανώσεις δεν ξέρω. Ούτε να προπαγανδίζουν τα ψευτοδιλήμματα της μιας ή της άλλης ομάδας της αστικής τάξης. Πιστεύω να ακούσατε τις δηλώσεις Τσίπρα & Πάκη. Πολύ γρήγορα τα πανηγύρια θα γίνουν μνημόσυνα & ο λαός θα θυμάται ποιοι ήταν συνεπείς & του λένε την αλήθεια & ποιοι του χάιδευαν τ' αυτιά ενώ τον έσπρωχναν στον λάκκο με τα φίδια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 7:49 π.μ.

2.39
Γιατί βγήκες απο την τρύπα σου?Γρήγορα μέσα σκουλήκι.

Λοιπόν άκου σταλινικό καθήκι του άκυρου και μην ψάχνεις παρηγόριες.
Η αποχή κυμάνθηκε περίπου στα συνηθεισμένα επίπεδα.Ωρα είναι να μας πείτε άθλιοι πως όσοι απείχαν ήταν.....ΚΚΕ.
Στο 5% των ακύρων συμπεριλαμβάνονται τα άκυρα του Λεβέντη και τα άκυρα όσων απο πεποίθηση ψηφίζουν σε όλες τις εκλογές άκυρο.
Εχεις την εντύπωση πως είσαι καλύτερος απο τον Λεβέντη?
Τα πραγματικά ποσοστά του ΚΚΕ είναι όσα ήταν με το διακριτό ψηφοδέλτιο κωλόχαρτο του κώματος.
Αν μετρήσετε αυτά,το ποσοστό του ΚΚΕ είναι στο 2%.
Αν τολμάτε άθλιοι σταλινικοί,βγάλτε το πραγματικό ποσοστό με τα κωλοχαρτα του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 8:56 π.μ.

2.39 @
Ο λαός θυμάται,μην ανυσηχείς.Και χθές θυμήθηκε και σας έστειλε στο διάολο.Και αύριο θα θυμάται και μεθαύριο και πάντα.
Εχει γερή μνήμη ο λαός.
Για το μνημόσυνο θα δούμε αν και πότε θα γίνει.Τώρα έχουμε κηδείες.Την κηδεία του ΝΑΙ και την κηδεία του λεγόμενου άκυρου και του ΚΚΕ.
Ειδικά η κηδεία του άκυρου με το σκατόχαρτο του ΚΚΕ παίρνει πανηγυρικό χαρακτήρα.
Ο λαός πανηγυρίζει τις κηδείες σας.

Υ.Γ Μπορείτε να κάτσετε όσο θέλετε στον λάκκο με τα φίδια που σας πέταξε ο λαός.
Οχιές και κόμπρες σταλινικές,

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 10:33 π.μ.

Καλέ μου αυριανιστη, είμαι ακόμη λαλιστατος. Επίσης είμαι ένας και δεν έχω υπάρξει κνιτης.

Επαναλαμβάνω τι έγραψα: σε ελάχιστους μήνες όσοι καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσουν όχι (και εμμέσως ναι στο συριζεικο μνημόνιο) θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν από αυτούς που ψήφισαν όχι.

ΥΓ: Ο γκαιμπελισμος είναι το νέο χόμπι των οπαδών της συγκυβέρνησης;

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 11:08 π.μ.

Τα ακυρα και η αποχη ηταν πολλα. Το ΚΚΕ εδωσε τη μαχη εξω απο τα εκλογικα εναντια στη συμναχια ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αστυνομιας.
Καλυτεροι φιλοι των ΑΝΤΑΡΣΥΡΙΖΑ οι μπατσοι και οι δικαστικοι. Αλλα δε σας περασε φασιστες. Απο σημερα ραντεβου στους δρομους. Φερτε και τα ΜΑΤ γιατι τα μπατσακια σας μας εκλασαν 2 μαντρες.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 1:35 μ.μ.

χαχαχα...ώστε το ΚΚΕ χτύπησε το 38+5=43%!!
Το πρόβλημα δεν είναι ότι είστε άδειοι τενεκέδες, είναι ότι προσπαθείτε με το θόρυβο που κάνετε να κλείσετε τ' αυτιά σ' αυτούς που είναι κοντά σας. Γιατί οι υπόλοιποι γελάμε πλέον μ' εσάς 2:39. Συνεπείς σε τι βρε άχρηστε; Στο ότι λέτε πάντα "ναι" στην αστική τάξη και τους ξένους επικυρίαρχους;

Ναι, άκουσα τις δηλώσεις Τσίπρα - Πάκη αλλά δεν πρόκειται να τις κουβεντιάσω μ' εσένα γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να παίζουμε με γκαζοντενεκέδες.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 3:02 μ.μ.

Μαλακίες λένε οι κνίτες.Το ποσοστό που πήρε το κώμα πλησιάζει το 90%
Αν υπολογίσουμε άκυρα λευκά και αποχή απο τις εκλογές του Γενάρη και τις ευρωεκλογές του 2014,τότε το ποσοστό του κώματος σήμερα υπερβαίνει το 90%
@1033
Δεν θά είσαι για πολύ λαλίστατος.Απο χθές που ο λαός σας έκοψε τα πόδια,όλα άλλαξαν.
Προσεχώς θα σας κόψει και την λαλιά.Και θά είναι μέρα μεσημέρι.
Να το θυμάσαι σταλινικό κάθαρμα.Η κυβέρνηση δεν έπεσε,ο Σαμαράς πήρε τον πούλο και το κώμα μαζεύει τις ροχάλες του λαού.
Προδοτικά σκουλήκια με τα σκατόχαρτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger