Home » , » Απ' την "Αυγή" στον ... "εθνάρχη"

Απ' την "Αυγή" στον ... "εθνάρχη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 | 6:08 μ.μ.

Κάπου και το «δούλεμα» έχει όρια. Όταν γίνεται τόσο απροκάλυπτα, όσο επιχειρεί η «Αυγή», δεν προκαλεί μόνο θυμηδία αλλά και οργή. Αισθάνεσαι ότι υποτιμάει κατάφορα την νοημοσύνη σου. Όταν διαβάζεις στην ιστοσελίδα του δημοσιογραφικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος  άρθρα να τιτλοφορούνται «Σκηνές αστυνομικής αυθαιρεσίας στο Σύνταγμα» τα οποία κάνουν αναφορά για «Απίστευτες σκηνές αστυνομικής αυθαιρεσίας άλλων εποχών», περιγράφοντας τα χθεσινά συμβάντα στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, τότε ασυναίσθητα σου έρχεται στο μυαλό η φράση που φέρεται να έχει πει ο μακαρίτης «εθνάρχης» τρεις μέρες μετά την δολοφονική επίθεση στον Γρηγόρη Λαμπράκη «Ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτό τον τόπο».

Και μπορεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να προσποιούταν τότε ότι έχει άγνοια για την δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών ενάντια στο νεολαιίστικο και εργατικό κίνημα, σήμερα κανείς δεν δικαιούται να παριστάνει ότι δεν γνωρίζει το γεγονός ότι οι ένστολοι υφιστάμενοι του υπουργού προστασίας του συστήματος έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο καταστολής, τραμπουκισμού και βαρβαρότητας, με την πλήρη κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας της «πρώτης αριστερής κυβέρνησης».

Τις τελευταίες μέρες τα περιστατικά αστυνομικής βαναυσότητας σε βάρος πολιτών διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Είναι τουλάχιστον αστείο να βγαίνει η εφημερίδα που εκφράζει την κυβερνώσα «αριστερά» και να τα καταγγέλλει λες και ακόμα βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

Αφού αναφερθήκαμε, λοιπόν, στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, να θυμίσουμε στον Α. Τσίπρα, ότι λίγο καιρό μετά το ρητορικό ερώτημα του τότε πρωθυπουργού, αρχηγού της ΕΡΕ, ο «εθνάρχης», αναγκάστηκε να φύγει μυστικά, νύχτα, από την Ελλάδα και με το ψευδώνυμο «Τριανταφυλλίδης» και να απαλλάξει τον ελληνικό λαό 11 χρόνια από την παρουσία του.
Ας το πάρει υπ' όψιν του ο σημερινός πρωθυπουργός. Συνήθως η ιστορία διδάσκει.


 Υ.Γ Το πόσο έχουν αποθρασυνθεί τα ψυχανώμαλα άτομα που στελεχώνουν τους μηχανισμούς καταστολής, το πόσο δεύτερη φύση τους έγινε το "κράτος είμαι εγώ" το βλέπουμε και σε μια χθεσινή μας ανάρτηση.

 Σας παρουσιάζουμε αυτούσια την ανάρτηση, την οποία πραγματοποίησε στο facebook στέλεχος της «Αστυνομίας» του υπουργού ΔΟΛ και Δημόσιας Τάξης, Γ. Πανούση.



Λεπτομέρεια: Στις τελευταίες κρίσεις του Μαρτίου, το εν λόγω καμάρι του Πανούση προήχθη από τον υπουργό του σε αστυνομικό διευθυντή κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμα στην «Αστυνομία».

___________

Εχει άδικο ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας για την «διάγνωση» που έκανε για την ψυχοσύνθεση των μπάτσων;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger