Home » , » Ένα επικίνδυνο είδος "Αριστεράς"

Ένα επικίνδυνο είδος "Αριστεράς"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 | 3:33 μ.μ.

Πηγή: Θάνος Καμήλαλης -microvia.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο βουλευτής που πριν από έναν μήνα φώναζε το ρατσιστικό "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι" μέσα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών.

Σήμερα είναι υφυπουργός κοινωνικής ασφάλισης στην πρώτη "κυβέρνηση της Αριστεράς". Μαζί του στην ίδια κυβέρνηση (της Αριστεράς ντε) βρίσκονται πέντε ακόμα στελέχη που καταψήφισαν εκείνο το νομοσχέδιο, το πιο προοδευτικό που ήρθε στη Βουλή τους τελευταίους μήνες. Καταψήφισαν, προφανώς ασπαζόμενοι το ίδιο δόγμα.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος είχε δηλώσει τον Φλεβάρη ότι "θα παραιτηθεί εάν παραβιαστούν κόκκινες γραμμές". Οι κόκκινες γραμμές του Φεβρουαρίου, όπως πλέον γνωρίζει ολόκληρος ο πλανήτης, σβήστηκαν εντελώς, είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

Σήμερα είναι υπουργός Εργασίας στην "κυβέρνηση της Αριστεράς". Αριστερά βέβαια σημαίνει και τιμιότητα, προσήλωση στις ιδέες, τα λόγια και τις απόψεις. Αντί για παραίτηση όμως, αναβάθμιση κι εκτός απροόπτου θα είναι αυτός που θα ανοίξει το δρόμο για τις νέες ομαδικές απολύσεις, την κατάργηση κάθε έννοιας εργασιακής σύμβασης, το τέλος του συνδικαλισμού και του δικαιώματος της απεργίας όπως το ξέρουμε σήμερα. Και πολλά ακόμα, που κρύβονται επιμελώς μέσα στο ταπεινωτικό τρίτο μνημόνιο.

Ο Γιάννης Πανούσης είναι ο άρχοντας των ΜΑΤ. Πριν λίγους μήνες οι υφιστάμενοι του προστάτευαν εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική, όταν αυτοί πετροβολούσαν χιλιάδες διαδηλωτές που αντιτίθενται στην εξόρυξη χρυσού. Πριν λίγες μέρες οι υφιστάμενοι του συνελήφθησαν από τις κάμερες να χτυπούν ανελέητα, να βασανίζουν, να χειρονομούν, να δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα εναντίον άοπλων, ακίνητων διαδηλωτών που αντιδρούσαν στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Μια μικρή παρένθεση εδώ: Πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν, όσον αφορά την αστυνομία:

"Κατάργηση των ΥΑΤ (ΜΑΤ) - ΥΜΕΤ, άμεση απόσυρση απαγορευμένων και επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία χημικών και υλικών και απαγόρευση χρησιμοποίησής τους, ενοποίηση των ομάδων ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ και ΔΕΛΤΑ και απαγόρευση εμπλοκής και χρησιμοποίησής τους σε διαδηλώσεις και μεσοπρόθεσμα στελέχωση Δικαστικής Αστυνομίας, δημιουργία ανεξάρτητης υπηρεσίας για τα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας καθώς και θέσπιση και εφαρμογή του θεσμού του ombudsman (διαμεσολαβητή του αστυνομικού)."

Σήμερα, δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά και ο Γιάννης Πανούσης, επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, παραμένει υπουργός των ΜΑΤ στην πρώτη "κυβέρνηση της Αριστεράς". Σίγουρα θα είναι πολύτιμος στη συνέχεια...

Ο Γιάννης Δραγασάκης είναι αυτός που εργάζεται για την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ και μαζί με τον Πάνο Καμμένο για τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις των δύο χωρών. Ασκήσεις κατά τις οποίες ο ισραηλινός στρατός εκπαιδεύεται για το πώς θα καταστρέψει σχολεία, νοσοκομεία, λαϊκές αγορές και χιλιάδες ζωές στη Λωρίδα της Γάζας.

Είναι επίσης ο άνθρωπος που σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχθηκε πως το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν ανεφάρμοστο χωρίς την συγκατάθεση των εταίρων. Κάτι που, όπως είπε, ήξερε και τότε, απλά δεν το είπε δημόσια. Τώρα που ο κόσμος παραπλανήθηκε και ο στόχος επετεύχθη, μπορεί περήφανα να το καγχάζει και δημόσια.

Ο Νίκος Φίλης είναι αυτός που, εκτός των "ριζοσπαστικών" του απόψεων για τα μακαρόνια, επιτέθηκε με αήθη τρόπο σε μία "συντρόφισσα" του, δηλώνοντας ότι "συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή".Συνεχίζει να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην πρώτη "κυβέρνηση της Αριστεράς", για να την εμπλουτιζει με τον ορθό και δίκαιο λόγο του.

Όλοι οι παραπάνω (και πολλοί ακόμα) είναι στελέχη της κυβέρνησης που κάποιοι επιμένουν να την πλασάρουν ως την πρώτη "κυβέρνηση της Αριστεράς". Μιας κυβέρνησης που ήδη μπορεί να περηφανεύεται ότι παράκουσε δύο φορές τη ρητή λαϊκή εντολή. Και μιας ευνουχισμένης, μπασταρδεμένης αριστεράς , χωρίς κανένα ίχνος ριζοσπαστισμού, προοδευτικότητας, ήθους, συντροφικότητας, ντροπής.

Η κυβέρνηση του Τσίπρα, του Δραγασάκη, του Φίλη, του Χαϊκάλη, του Κατρούγκαλου και των υπολοίπων θα είναι ολέθρια για την ελληνική κοινωνία. Συμβολίζει μία αριστερά κατ'επίφασην, κατασκευασμένη, πεινασμένη για αξιώματα που καλύτερα από όλους είχε περιγράψει ο μεγιστάνας της FIAT, Τζιάνι Ανιέλι:

«Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από τη Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει η Δεξιά».

Υ.Γ. 1 Ο καλύτερος σύμμαχος για την επικίνδυνη "αριστερά" του Τσίπρα είναι το "καταψηφίζω αλλά στηρίζω" του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Υ.Γ. 2 Την Τετάρτη ψηφίζονται: κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, απελευθέρωση των απολύσεων, έγκριση όλων των νομοσχεδίων από την Τρόικα, το νέο ΤΑΙΠΕΔ των 50 δισ., ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και ξήλωση των νόμων του προηγούμενου διαστήματος. Την Τετάρτη τα ψέματα τελειώνουν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

19 Ιουλίου 2015 στις 4:16 μ.μ.

Με 4 κεφάλια πλέον η τρόικα! Δημοσιεύτηκε την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στις 1:24 μμ
https://inconue.wordpress.com/2015/03/16/with-4-heads-henceforth-the-troika-avec-4-tetes-desormais-la-troika/

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2015 στις 6:28 μ.μ.

Αμα εφτασε και ο Ανιελι ,να λεει σοφιες περι αριστερας.......εε δεν θα κατσω να τα ακουσω κι'ολας!! Και για να τελειωνουμε με το παραμυθι.....επιδη,απο μονοι τους ,βαφτιστηκαν αριστεροι ,και κομμα της αριστερας...δεν σημαινει και οτι ειναι!! Η εννοια της αριστερας ειναι μια....και ειναι η πραγματικη!! Απ εκει και μετα....ολοι αμα θελουν,μπορει να αυτοκηρυσσονται αριστεροι!! Και οι αλλι φωναζουν χρονια ....''ενα ειναι το κομμα''!! Και ουτε αποκομμα δεν εμεινε!!!

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2015 στις 7:10 μ.μ.

Ο παμπόνηρος Τσιπρας αφησε εντεχνα να πλανάται η υπονοια της ρήξης και του planB. Βεβαια και αποδειχθηκε στην πορεία ηταν τοποθετημενος υπερ των μνημονιών και του ευρωμονοδρομου. Ηθελε ομως ευρυτερες συναινεσεις για να μην χρεωθει το πιο αγριο και αντιλαικο μνημονιο. Ο κουτσουμπας το κκε και διαφορες μικρες οργανωσεις της γραφειοκρατικης αριστερας τσιμπησαν, ψαρωσαν, εδειξαν το αγχος τους να μην παμε στη δραχμη, ευθυγραμμιστηκαν εμμεσως με τα αστικα κέντρα, προειδοποιησαν τρομολαγνικα τον λαο για τις συνεπειες του grexit και τελικα δωσανε το δικαιωμα στον Τσιπρα να το παιζει Ποντιος Πιλάτος. Αυτοι που δικαιωθηκαν και ειχαν ξεκαθαρη θεση εξαρχης για εξοδο απο ευρωζώνη είναι η Ανταρσυα και ισως καποιες συνιστωσες που θα αποχισθουν απο τον Συριζα καθως και μικροτερες οργανωσεις της αριστερας. Οι αλλοι (κκε κλπ) τρεχουν και δεν φτανουν τωρα αφου αποδειχθηκαν τα χρησιμα κοροιδάκια του Τσίπρα. Θα τον κάνουνε μαγκα ξανα?

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2015 στις 7:52 μ.μ.

τα καρακολια
www.youtube.com/watch?v=0XxWc1Q93Ig

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2015 στις 3:35 μ.μ.

7.10...Τώρα καταλαβατε ανταρσυοπαιδα ότι ο παμπονηρος Αλέξης σας δεν ήθελε οποιαδήποτε ρήξη προς όφελος του λαού;Στην πορεία αποδείχθηκε ότι ο Αλέξης σας τελικά θα υπέγραφε μνημονια; Ότι ο Αλέξης σας,έψαχνε συνενόχους σ' αυτή του την πορεία; Και τους βρηκε λετε.Πού; Στο ΚΚΕ!!!!Τρικυμία εν κρανιω;Δεν νομίζω..Προσπαθείτε να πεταξετε άρον άρον από πάνω σας την ρετσινια του καλύτερου Χειροκροτητη του Σύριζα.. ΕΣΕΙΣ που είσαστε τα καλύτερα συνεταιρακια του Σύριζα σε δεκάδες σωματεία, σε δήμους,σε συλλόγους.. ΕΣΕΙΣ που τα μεγάλοστελεχη σας (ΔΕΛΑΣΤΙΚ κ.α) γλυφανε και ηρωοποιουσαν χωρίς αιδώ τον μεγάλο ηγέτη Αλέξη που μάχεται με τα θηρία..ΕΣΕΙΣ που δώσατε την μεγάλη "ταξική μάχη" σ' ένα καλπικο δημοψήφισμα-αλλοθι στο πλευρό του Αλεξη σας,χορεύοντας εκστασιασμενοι τον χορό του Ζαλόγγου.. ΕΣΕΙΣ που στις περισπούδαστες "αναλύσεις" σας,όταν πια όλος ο κόσμος κατάλαβε που το πάει ο Σύριζα,ακόμη και τότε, σπερνατε αυταπάτες ότι μετά το ΟΧΙ ο Αλέξης σας δεν θα τολμήσει να υπογράψει μνημονια.. Κουνατε λοιπόν εσεις το δάχτυλο στο ΚΚΕ που ξεσκέπασε απ την αρχή και προειδοποιούσε την εργατική τάξη για την οπουρτουνιστικη πολιτική του Σύριζα!!!Τώρα άραγε που σας πούλησε ο Αλέξης σας,ποιανού αναχώματος ουρά θα γίνεται πάλι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger