Home » , » Ο Π. Λαφαζάνης επιδοκιμάζει τις απόψεις του Ν. Ευαγγελάτου (Βίντεο)

Ο Π. Λαφαζάνης επιδοκιμάζει τις απόψεις του Ν. Ευαγγελάτου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 | 1:44 π.μ.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ενίσχυσε σοβαρά την διαπραγματευτική θέση της ελληνικής κυβέρνησης, εκτίμησε o Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ ήταν εντυπωσιακό ότι έδωσε τα εύσημα του στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις απόψεις που διατύπωσε.

Ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής του Mega, θεώρησε θετική –«είναι το πρώτο χαμόγελο που μπορεί να σκάσει» είπε χαρακτηριστικά-την πρόταση μέλους του Δ.Σ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να υπάρξει χρηματοδότηση – γέφυρα στην Ελλάδα, μέχρι να κλείσει η συμφωνία.

Παρόμοια πρόταση είχε διατυπώσει και ο πρόεδρος της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τζάνι Πιτέλα

Ο Ν. Ευαγγελάτος θύμισε τι επικαλούταν ότι θα συμβεί, το μέτωπο που στήριζε το «ΝΑΙ» αν το εκλογικό σώμα έδινε προβάδισμα στο «ΟΧΙ», δεχόμενος επιδοκιμαστικά σχόλια από τον Π. Λαφαζάνη.

Αυτές οι τελευταίες εξελίξεις δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας και φαίνεται ότι αλλάζει το σκηνικό ήταν η διαπίστωση του δημοσιογράφου του Mega.

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί δήλωση του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στην οποία τόνιζε ότι το όποιο νέο έκτακτο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την Ελλάδα πρέπει να περιλαμβάνει "αυστηρούς όρους", παρόμοιους που εκείνους τους οποίους περιείχαν οι προηγούμενες συμφωνίες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger