Home » , , » "Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα" Αλέξη,

"Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα" Αλέξη,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 | 11:54 μ.μ.

  mitsos175
Γράφει ο  mitsos175

"Αυτό που έκανε ο ελληνικός λαός απόψε με όλα τα σκυλιά να αλυχτάνε εναντίον του, είναι μεγαλοπρεπής κίνηση. Αποδείχτηκε ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι ραγιάς, δεν είναι γερμανοτσολιάς", είπε ο κ. Δελαστίκ κι όταν ρωτήθηκε πονηρά στην εκπομπή του "λάου - λάου" Χατζηνικολάου αν είναι το 40% του ελληνικού λαού Γερμανοτσολιάδες, ανέφερε: "Δεν έχω πρόθεση να απαντήσω. Δεν έχω καμία πρόθεση να συζητήσω οτιδήποτε"...

Θα σου πω εγώ πονηρούλη. Σε κάθε εποχή υπάρχουν οι εργαζόμενοι κι αυτοί που τους εκμεταλεύονται. Οι πολλοί που υποφέρουν κι οι λίγοι που τους κλέβουν. Κοντά στα αφεντικά είναι λογιών - λογιών κουμάσια. Οι κόλακες, οι σαδιστές, οι βολεμένοι, οι φοβισμένοι. Προφανώς σ αυτούς πρέπει να προστεθούν κι οι ηλίθιοι, τα γίδια.

Στην επταετή χούντα (1967-1974) για παράδειγμα είχαμε απ' όλα τα παραπάνω είδη κομπλεξικών. Τους είχαμε δει τότε, άλλοι να υπακούν τυφλά στις πιο αισχρές κι ανήθικες εντολές, κάποιοι να ρουφιανεύουν το συνάδελφο στην ΕΑΤ ΕΣΑ, άλλοι να λιβανίζουν τους δικτάτορες, μερικοί να φιλάν κατουρημένες ποδιές κοκ.

Δεν έχει σημασία το ποσοστό, πάντα είναι μειοψηφία γιατί οι πάντα οι λίγοι κλέβουν από τους πολλούς και χρησιμοποιούν λίγους ξεφτίλες για να τους φυλάνε πετώντας τους κάνα κόκαλο. Ο νεοφιλελευθερισμός γουστάρει το ένα τρίτο να ζει εις βάρος των δυο τρίτων. Ακόμα όμως κι αν ήταν οι μισοί (που σχεδόν ποτέ δεν είναι) η πράξη μετράει κι όχι πόσοι την κάνουν. Η ανθρωποφαγία πχ είναι κακή, αλλά αν πέσεις σε χωριό κανιβάλων είσαι μειοψηφία. Όποτε και πλειοψηφικά να το πάνε, γεύμα θα γίνεις. Τι πάει να πει αυτό; Ότι πρέπει να αποδεχθείς το αποτέλεσμα, να κάτσεις, να σε καταβροχθίσουν; Μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα εδώ.

Επομένως πονηρούλη δημοσιογράφε, όταν μια μερίδα κόσμου προτιμά υποταγή, άνευ όρων συνθηκολόγηση, προτιμάν να βλέπουν συνανθρώπους τους να βασανίζονται και να εξοντώνονται, δεν έχει σημασία πόσοι είναι, ούτε γιατί το κάνουν. Πολλοί και διαφορετικοί είναι οι λόγοι τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάπου 22% του συνόλου οι υποταγμένοι. Δεν τους είπε ο Δελαστίκ όλους αυτούς σκυλιά. Όμως όταν ακολουθούν τους ανθρωποφάγους λυκανθρώπους του Μνημονίου, έχουν κι αυτοί ευθύνη, άσχετα αν το κάνουν από φόβο, γιατί εκβιάστηκαν, τους συμφέρει, ή επειδή απλά τους αρέσει.

Τώρα κάτι για το ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω τα βρήκε αμέσως με τους αντιπάλους του. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Να θυμίσω όμως πως, αν έβγαινε το ΝΑΙ και παραιτούνταν σήμερα ο Τσίπρας, αυτοί που θα έρχονταν, δεν θα ήταν τόσο γενναιόδωροι κι ευγενικοί με μας που ψηφίσαμε ΟΧΙ. Το είχαν πει άλλωστε ξεκάθαρα πριν. Μάλιστα όταν κυβερνούσαν οι ηγέτες τους, νιώσαμε όλοι στο πετσί μας την πολιτική τους. Με την καταστολή, τις διώξεις, την ύβρη, τη λογοκρισία, αυτό που γενικά ονομάζουμε φασισμό.

Με αυτούς τους πολιτικούς που ήθελαν να δημιουργήσουν εμφύλιο και ανωμαλία κάθεται και συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. Συζητά δηλαδή τι, με τους ανθρωποφάγους του ΝΑΙ; Το μενού στο δείπνο; "Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα" Αλέξη, είσαι μικρός και δεν τη θυμάσαι τη ταινία.

Μια χαρά στα είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος, κύριε Χατζηνικολάου. Το να προσπαθείς να κρύψεις μια εγκληματική πολιτική πίσω από το πόσοι την υποστηρίζουν, δεν είναι επιχείρημα και το ξέρεις.

Εδώ ο Χίτλερ σε κάποια φάση πήρε μεγαλύτερο ποσοστό, τι σήμαινε αυτό; Ότι ο ναζισμός δεν ήταν αυτός που ήταν; Ίσα - ίσα η υποστήριξη μιας άδικης και παρανοϊκής θεωρίας την έκανε ακόμα πιο επικίνδυνη, είχε τεράστιες και καταστροφικές συνέπειες τόσο σε αυτούς που την υποστήριξαν, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους.. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 12:19 π.μ.

Δεν ξέρω εάν οι υποταγμένοι είναι 22%, και ούτε θα διαφωνήσω γιαυτό ! Αλλά, το μόνο που ξέρω και γνωρίζω σε απόλυτο βαθμό είναι, ότι τα ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ στην Χώρα μας είναι ... μόνο 3% !!! Σαυτό το 3% είναι μεταξύ των άλλων και όσους βρίζεται σε καθημερινή βάση, ο πυρήνας τους είναι η ΧωριατοΕλίτ !!

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 12:33 π.μ.

Το ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών θα έπρεπε να διορθωθεί κάπως ώστε να γίνει πιο κατανοητό. Θα μπορούσε λχ να ήταν κάπως έτσι:
"Η πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού συνιστά ξεκάθαρη εντολή ρήξης, αλλά εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε το βιολί μας και να μη σας λαμβάνουμε υπόψη.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων κι άλλων τρομοκρατικών επιθέσεων προς τα εισοδήματα, και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει στο να παραμυθιάζει τα γίδια του.
Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη Μνημονίου με άλλο τρόπο τον οποίο θα διασφαλίζει: Τη θέληση των κεφαλαιούχων της χώρας καθώς και των ξένων τοκογλύφων.
Άδικες μεταρρυθμίσεις (νέα μέτρα), με κριτήριο την άνιση κατανομή των βαρών και προώθηση της καταστολής, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες πολιτικές επιπτώσεις (το λεγόμενο πολιτικό κόστος).
Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα για λίγους, πρωτίστως για την αύξηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της εγκληματικότητας".
- Απορία: Γιατί να είναι εμπροσθοβαρές το πρόγραμμα, αφού μας τη φέρατε από πίσω;
"Δέσμευση για την έναρξη "ουσιαστικής" συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους".
- Σημείωση: Η φράση "Κι αν δείτε βιώσιμη λύση να κάτσουμε να μας πηδήξετε" παραλείφθηκε μετά από απόφαση του ΕΣΡ.
"Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ".
- Ερώτηση: Αν δε σας δώσουν οι Ευρωπαίοι ρευστό, θα τα πάρετε από όσους τα παίρνατε και πριν, από εμάς; Τι ρωτάω ώρες ώρες...
"Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς, αμέσως μετά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής, για τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν και για την εν γένει πορεία των διαπραγματεύσεων".
- Εμάς δεν θα μας ενημερώσουν, μη μας στεναχωρήσουν άλλο, θα μας κάνουν όμως έκπληξη όταν μας στείλουν το λογαριασμό.
Συμπέρασμα: Πάλι θα μας βιάσουν, αλλά τουλάχιστο τώρα ξέρουν, πως δεν έχουν τη συναίνεσή μας, ούτε μας αρέσει. Γι αυτό ψηφίσαμε ΟΧΙ, για να μην έχουν αυτοί αυταπάτες πως είναι εραστές. mitsos175.

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 2:58 π.μ.

Στην πραγματικότητα η ψήφος ήταν καθαρά ΤΑΞΙΚΗ. Αντίθετα συμφέροντα. Πάλη των Τάξεων. Αυτό είναι πολύ καλό. Δείχνει να διαμορφώνεται επιτέλους ταξική συνείδηση. Απλά είπα να πω και δυο λογάκια στον εξυπνάκια Χατζηνικολάου. mitsos175

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 4:49 μ.μ.

Ειλικρινα Μητσ'μ δεν ξερω ,ποιον πονεσες πιο πολυ!!! Ειδικα,αυτο το τελευταιο......για ''συναινεση''.........!!Αμαν ,πως ετσουξε αυτο Μητσ'μ!! Μην σου πω και για τους ''εραστες''!! Ο ''αλλος'' Μητσος ,Μητσ,μ ....τα γνωριζει αυτα!! Αμαν...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 1:28 μ.μ.

Μητσο διαβασες την σημερινη ναυτεμπορικη ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger