Home » , » Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ

Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 | 4:59 π.μ.


Γράφει ο Θεόδωρος Σταυρόπουλος* 

Καθώς η σκουριά είναι η αρρώστια του σιδήρου και τα σκουλήκια καταστρέφουν το ξύλο, και καθώς οι ουσίες αυτές δεν καταστρέφονται μονομιάς, αλλά σιγά-σιγά και τελικά σαπίζουν, έτσι συμβαίνει και σε κάθε είδος κυβερνήσεως. Η βασιλεία εκφυλίζεται σε τυραννία, η αριστοκρατία σε ολιγαρχία και η δημοκρατία σε θηριώδη βία και αναρχία και η αριστερά  σε φθίνουσα σοσιαλδημοκρατία.: Το νέο  Μνημόνιο θα υλοποιείται από μια πρώην αριστερή [και με ένα παραδομένο πρωθυπουργό  στους τραπεζίτες] που έχει καταλήξει να είναι μια δουλική και ξενόφερτη σοσιαλδημοκρατική  κυβέρνηση του ΣΟΙΜΠΛΕ , με τη στήριξη των χθεσινών αντιπάλων και νυν συμμάχων της. Οι αγώνες των τελευταίων πέντε χρόνων, από τις πλατείες  μέχρι το δημοψήφισμα, οδήγησαν στο πολιτικό λιντσάρισμα τον παλιό πολιτικό κόσμο. Με τη συμφωνία- παράδοση των Βρυξελλών, μπήκε και ο ΝΕΟ-ΣΥΡΙΖΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ [τέως αριστερά] στο ίδιο κάδρο.

Μιλάμε πλέον για μια εκρηκτική κρίση πολιτικής έκφρασης των χτυπημένων από την κρίση εργατικών και μικροαστικών στρωμάτων ν. Τούτη την ώρα, εξαιτίας των αδίστακτων επιλογών της κυβέρνησης -τρόικας - πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, ξένου και ντόπιου, η χώρα βυθίζεται συνεχώς στην άβυσσο και στον εθνικό ξεπεσμό. Το νέο πρόγραμμα κατεδάφισης εντάσσεται σ’ ένα νέο, αποικιοκρατικού τύπου, Μνημόνιο, που επιβάλλεται στη δοτή ελληνική κυβέρνηση σαν όρος προκειμένου η Τρόικα να χορηγήσει πρόσθετη χρηματοδότηση (αφού το πρώτο Μνημόνιο απέτυχε πανηγυρικά σε όλους τους τομείς).

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα όλοι οι πραγματικά προοδευτικοί πολίτες, οι ελεύθερες δυνάμεις αυτού του τόπου καθώς και ο πνευματικός κόσμος της χώρας να κηρύξουν παλλαϊκό ξεσηκωμό και ενάντια στους αδίστακτους τραπεζίτες, καθώς και στους ποικιλώνυμους εγχώριους συνεργάτες τους.

* Ο Θεόδωρος Σταυρόπουλος διδάσκει Μαθηματική Ανάλυση στο Μαθηματικό και Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Ιουλίου 2015 στις 11:55 π.μ.

Δεν υπαρχει καμια μεταλαξη.
Η προβια που εκρυβε το πραγματικο προσωπο της σοσιαλδημοκρατιας επεσε
και ενα κομματι ετοιμαζει την καινουργια (προβια)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger