Home » » Στη μάχη για το «ΟΧΙ» κι οι απανταχού ΑΕΚτζήδες! (φωτο-βίντεο)

Στη μάχη για το «ΟΧΙ» κι οι απανταχού ΑΕΚτζήδες! (φωτο-βίντεο)

Από askordoulakos , Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 | 1:20 π.μ.

_______________________________________

Ας μας συγχωρέσουν για τον ποδοσφαιρικό...σωβινισμό μας οι φίλοι και σύντροφοι, που τυγχάνουν φίλαθλοι άλλων ομάδων, αλλά κάτι ξέρουμε εμείς οι ΑΕΚτζήδες τελικά, όταν λέμε ότι...«είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ».


Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση, που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της, στο Facebook, η μεγαλύτερη οργάνωση των οπαδών της ΑΕΚ, η Original 21 (ο ιστορικός σύνδεσμος φίλων της «Ένωσης»), με την οποία παίρνει θέση υπέρ του «όχι»  στο δημοψήφισμα της Κυριακής και καλούσε τα μέλη του σε συγκέντρωση στο γνωστό «Δωματιάκι» στις 18.30 την Παρασκευή και μετά σε κάθοδο στο Σύνταγμα, στη συγκέντρωση υπέρ του «Όχι».


Η ανακοίνωση της Original 21 αναφέρει τα εξής:
«Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός... Στις μεγάλες μάχες για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και την ίδια την ζωή ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚάρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή ! Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο χρόνια τώρα, ζούμε εξεγερμένοι και ΟΧΙ σαν ρουφιάνοι και προσκυνημένοι. Το ραντεβού μας αύριο στο Δωματιάκι μας στις 18:30 και ΟΛΟΙ μαζί κατηφορίζουμε για Σύνταγμα με ενδιάμεση στάση την αγαπημένη μας πλατεία». 

 







Καλό θα είναι, οι φίλοι αναγνώστες να μας στείλουν σχετικές φωτογραφίες, ή κείμενα κι από φίλους άλλων ομάδων, για να γίνουμε πολλοί.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών (όχι ποδοσφαιρικός αυτή τη φορά...)!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 12:07 μ.μ.

Σαν Σήμερα 5/7/1953 Η Ελλάδα Συμφώνησε ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ το ΧΡΕΟΣ της Γερμανίας !!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ψεύτικο "ΧΡΕΟΣ" που του επιβλήθηκε από ΤΑ ΜΑΥΡΑ Παγκόσμια ΚΕΝΤΡΑ και του ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ !!

Μετά 62 Χρόνια από το 5/7/1953, Για την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ της Ο.Δ.Γερμανίας, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ και ΑΠΑΙΤΕΙ Την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Εικονικού Του "ΧΡΕΟΥΣ" !!!
ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ο Φίλος Γερμανικός Λαός ! Διότι οι Πολιτικοί Του ΕΧΟΥΝ ... ΑΜΝΗΣΙΑ !!!

62 Χρόνια μετά !! 5/7/1953-5/7/2015 !!!

Καλή η Συγκομοιδή, Καλή η Φουρνιά του 62 !!!! Καλό το Κόκκινο Κρασί του 62 !!!

-----ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ---------

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 3:29 π.μ.

http://www.iraklis-g10.gr/nea/podosfairo/1958-2015-07-03-07-46-24

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger