Home » , » Συμπαράταξη Αλαβάνου με Λαφαζάνη (Βίντεο) - Τα "παιδιά" του Χαρίλαου κάνουν κόμμα;

Συμπαράταξη Αλαβάνου με Λαφαζάνη (Βίντεο) - Τα "παιδιά" του Χαρίλαου κάνουν κόμμα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 | 10:27 μ.μ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των Κυριακάτικων εφημερίδων, αλλά και όπως παρακολουθούμε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ –όπως το βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του Σκάι- είναι πια ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί το «διαζύγιο» στον ΣΥΡΙΖΑ και να ανακοινωθεί η ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος με κορμό την Αριστερή Πλατφόρμα.

Η συνέντευξη του Π. Λαφαζάνη που δημοσιεύεται στην Κυριακάτικη Αυγή δεν αφήνει καμιά αμφιβολία, ότι οι αποφάσεις από πλευράς «Α.Π» έχουν ήδη παρθεί.

Το ερώτημα που υπάρχει είναι πια πρόσωπα και  πολιτικά σχήματα –εκτός του Σχεδίου Β’ του Α. Αλαβάνου που θεωρείτε σχεδόν δεδομένο ότι θα συμμετέχει στον νέο φορέα- θα συμπράξουν σ’ αυτό το πολιτικό εγχείρημα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα που υπογράφει ο Βασίλης Σκουρής στην εφημερίδα Ralnews και έχει τον τίτλο «Τα παιδιά του Χαρίλαου κάνουν κόμμα;» μέχρι σήμερα δεν έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους, αν θα συμπαραταχθούν με το πολιτικό μορφωμα του Λαφαζάνη πρόσωπα όπως η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Αγνωστη επίσης  παραμένει η θέση που θα κρατήσει  η ΚΟΕ του Ρούντι Ρινάλντι η οποία διαθέτει και 4 βουλευτές, αλλά  και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην οποία,  σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται να υπάρχουν δυο τάσεις, υπέρ και κατά της συνεργασίας με την κίνηση του Π. Λαφαζάνη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2015 στις 10:38 μ.μ.

Ολα αυτά τα Οπορτουνιστικά Λουλούδια δεν έχουνε καμμία απολύτως σχέση με τον Καπετάν Γιώτή. Είναι το Αποτέλεσμα της Εγκληματικής ενέργειας της Διάλυσης των Κ.Ο 1958 1974 μέσα στον Οπορτουνιστικό χυλό της ΕΔΑ. Με αποτέλεσμα μία Γενιά Χαμένη και με την Δεύτερη που χρησιμοποιούμε μετά το 1974 χωρίς Ταξικό Κριτήριο και πολύ φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε είχε πει ο Καπετάν Γιώτης που το 1991 είχε βοηθήσει τα Μέγιστα στο να απαλλαγεί το ΚΚΕ από όλα τα Οπορτουνιστικά Σκουπίδια. Συνεχίζουμε Αταλάντευτα μπροστά Ενισχύοντας την Λαική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. Η Ταξική ενότητα πάνω απο όλα.

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 στις 12:40 π.μ.

Όποιος από Αυτούς αναφέρεται στον Β.Ι.Λ. Διατελεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ιεροσυλία !

Διότι ο Β.Ι.Λ. Αυτές της "Πολιτικές Καρικατούρες" που έχουμε στην Χώρα μας ώς πολιτική Αντίληψη, της είχε Ξέπετάξη με μια ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ! Ποιό πολύ δεν χρειαζόταν !!!
Και μιλούν ποιοί ;;; Αυτοί μιλούν για τον Β.Ι.Λ. ;;; Και Συγκρίνουν τους Εαυτούς τους μαυτόν ;;;

Επείδη Εσείς κύριοι της "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" Ξεφτυλιστήκατε, Το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού 5/7 το ποιστοποιεί Αυτό, Νομίζεται ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ξεφτύλες σαν και Εσάς ;;; Γιατί Δεν πιάνεται στο βρωμόστομα Σας τον Ζώντα Φιντέλ ;;;

Αντε Ρε Κρετίνοι και Ρεμάλια !!!

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 στις 8:25 π.μ.

Μπαααα...καμία σχέση με τον καπετάν Γιώτη. Έτυχε.

10 Αυγούστου 2015 στις 1:30 μ.μ.

Καμμια σχεση με αυτο το ΚΚΕ δεν θα ειχε ουτε ο Χαριλαος.

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 στις 2:50 μ.μ.

Ο Χαρίλαος διάλεξε πλευρά και μόνο με αυτά τα σκουπίδια που τολμάν να αυτοαποκαλούνται παιδιά του δεν ήθελε να έχει σχέση. Προς μεγάλη λύπη όσων μπαίνουν εδώ μέσα και προσπαθούν να τον σπιλώσουν.

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 στις 3:04 μ.μ.

Mat trump
Εσυ ως τι μιλάς τώρα;Ως εκπρόσωπος του Φλωράκη;Στην πολιτική του διαθήκη όλους εσάς σας τοποθέτησε δια παντως εκει που ανήκετε παράσιτα. Και τα άφησε όλα στο Κόμμα του. Δεν σταματάτε λοιπόν ρε άθλιοι τυμβωρυχοι την πλατσικολογία των νεκρών ηγετών και στελεχών του ΚΚΕ που δεν είχαν απολύτως καμία δουλειά με τα μούτρα σας.Μίλησαν απο μόνοι τους, δεν χρείαζονταν μεσάζοντες ειδικά απο τυχάρπαστους γυρολόγους σαν το σιναφι σου.Αυτοί επέλεξαν το Κόμμα τους και δεν πήραν τα άδεια σας γι αυτό.Εσείς να αναφερεστε στους ανύπαρκτους ήγέτες σας του ανύπαρκτου χώρου σας και μην κάνετε με ξένα κόλυβα τους καμπόσους.

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 στις 4:05 μ.μ.

...δηλαδη για να καταλαβω...ολοι εσεις ειστε..."κομμουνιστες" με "ταξικα κριτηρια" κι αλλα γλαφυρα παρομοια....? κι ο αλλος ο "λεβεντης" πως τοπε?..." Διατελει(!?) ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ιεροσυλια" ?...μαλλον με "χρυσαυγουλα" τρολακια μοιαζετε...

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 στις 5:50 μ.μ.

Σιγά να μην είχε καμιά σχέση ο Χαριλαος με αυτούς.

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 στις 10:18 μ.μ.

Εγώ πάντως προς το παρόν τον Λαφαζάνη δεν τον βλέπω να κάνει κίνηση για άλλο κόμμα. Και έχω την εντύπωση ότι όλα τα εξωκοινοβουλευτικά αριστερά ορφανά, θα μείνετε με το π....λί στο χέρι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger