Home » , » Σύριζα: Αν θέλει να δει το μέλλον του, ας δει την κατάντια της Νέας Δημοπρασίας του ΠΑΣΟΚ και της ΡΗΜΑΔ...

Σύριζα: Αν θέλει να δει το μέλλον του, ας δει την κατάντια της Νέας Δημοπρασίας του ΠΑΣΟΚ και της ΡΗΜΑΔ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 | 5:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η κολοκυθιά είναι ωραίο παιχνίδι. Όταν παίζεται από παιδιά. Καταντά αστείο, πιο σωστά γελοίο, όταν παίζεται από ενήλικες και μάλιστα από πολιτικούς.

Ο αρχηγός της ΝΔ βλέπει τη δύσκολη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι σκληρό το κουτόχορτο για το νεοδημοκρατικό πρόβατο και δεν καταπίνεται. Το να στηρίζουν ακόμα μνημόνια και μάλιστα τσάμπα, χωρίς καν τα ανταλλάγματα για το βόλεμα των "ημετέρων", που είχαν όταν συνεργάζονταν με το ΠΑΣΟΚ, για να λεηλατήσουν τη χώρα, είναι βαρύ, ακόμα και για το στομάχι του νεοδημοκράτη, που καταπίνει τα πάντα.

Τι κάνει λοιπόν; Το μόνο που μπορεί. Λέει στους εναπομείναντες οπαδούς της ΝΔ πως ο Τσίπρας τους εκβιάζει. Πως; με το να φέρει δυο μόνο άρθρα (δανειακή σύμβαση-μνημόνιο & προαπαιτούμενα) στη βουλή για ψήφιση. Απολαύστε δηλώσεις:

"Τη φέρνει πολύ γρήγορα για να μην προλάβουμε να τη διαβάσουμε"... "Μας εκβιάζει, αυτός εκβιάζει εμάς όχι οι εταίροι αυτόν. Αν υπήρχαν άρθρα θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε πολλά από τα σημεία της συμφωνίας"...

Εδώ το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση. Τι έλεγε πχ ο ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο που ψηφίζονταν τα μνημόνια και τι κάνει.
Αλλά κι η ΝΔ πάει γυρεύοντας. Δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν τα μνημόνια! Πρέπει να πάτε ξανά σχολείο, διαβάζετε αργά. Αλλά τι μου θυμίζει... κάποιον άλλο αδιάβαστο, από το ΠΑΣΟΚ. Ούτε αυτός είχε προλάβει να διαβάσει τι ψήφιζε, μάλιστα χρησιμοποίησε το "ευφυές" αυτό επιχείρημα ως άλλοθι. Γιατί, αν το διαβάσετε εκεί στη ΝΔ, δε θα το ψηφίσετε; Να σας διευκολύνω τότε, είναι αυτό στο οποίο είπε ο κόσμος ΟΧΙ κι εσείς είπατε ΝΑΙ.

Αλλά, αν σας ενοχλεί ο προκλητικός τρόπος, που πράγματι είναι αντιδημοκρατικός, αλλά ταυτόχρονα κι ο τρόπος που ψηφίστηκαν τα γαλάζια μνημόνια, ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ. Σας υποχρεώνει κανείς; Οι δανειστές; Εφόσον λοιπόν εκεί στη ΝΔ, όπως και στο ΣΥΡΙΖΑ κι αλλού, αποφάσισαν να μείνουν δούλοι των δανειστών πάση θυσία, μην προκαλείτε τουλάχιστο τη νοημοσύνη μας με γελοιότητες του τύπου "αν ήμασταν εμείς δε θα ψηφίζαμε αυτό ή εκείνο". Θα τα ψηφίζατε. Εδώ θα ψηφίσετε ενώ είστε αντιπολίτευση, σαν κυβέρνηση ψηφίσατε παρόμοια και θα συνεχίζατε, όπως κάνετε και τώρα. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να σταματήσουν να ψηφίζουν μνημόνια οι της ΝΔ κι οι υπόλοιποι: Να βρεθούν εκτός βουλής ή καλύτερα εντός φυλακής. Ότι προτιμά ο κόσμος.

Όλα τα άλλα είναι ένα καλοπαιγμένο θέατρο, τόσο χάλια, που, αν και τραγικό, βγάζει γέλιο.

Προς τον αρχηγό της ΝΔ μια συμβουλή: Βουλώστε το, ξέρουμε ποσό μας "αγαπάτε" κάνατε άγριο σεξ πάνω στους αγρότες και σ' όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους, όσους αφήσατε να έχουν δουλειά. Φτάνει η κοροϊδία, θα πέσει πολύ φάπα. Το να μιλά η ΝΔ για εκβιασμούς πάει πάρα πολύ. Τόσα χρόνια ένας συνεχής εκβιασμός είναι ο λόγος της ΝΔ. "Αν δεν ψηφίσουμε θα έρθει η συντέλεια... αν δεν πληρώσετε, θα σας κλείσουμε μέσα... αν δεν μας γλύφετε στην ΕΡΤ θα την κλείσουμε..." Άπειρα τα παραδείγματα.

Φασισμός είναι ο τρόπος που ψηφίζεται κι αυτό το μνημόνιο. Αλλά όχι και να το λέει ο δάσκαλος των εκβιασμών, ο ειδικός της τρομοκρατίας, όχι και να μας κάνει το "θύμα" η ΝΔ, που είναι ένα έγκλημα και μισό, που είναι ο κατεξοχήν θύτης κι ο πρώτος διδάξας αυτών των άθλιων πρακτικών! Έλεος! Πόσο δούλεμα ν' αντέξουμε ακόμα;

Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ, τον πιο καλό μαθητή της δεξιάς πολιτικής, αν θέλει να δει το μέλλον του, ας δει την κατάντια της Νέας Δημοπρασίας του ΠΑΣΟΚ και της ΡΗΜΑΔ... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Αυγούστου 2015 στις 6:04 μ.μ.

Αυτος ηταν παντα ο ρολος της σοσιαλδημοκρατιας Mitso
να ξεπλενει το σαπιο και να ανοιγει δρομο στο φασισμο
γι αυτο ειναι μεγαλες και οι δικες σου ευθυνες γιατι μεχρι χθες
τους εβλεπες σαν κατι πολυ διαφορετικο απ οτι πραγματικα ηταν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger