Home » , » Η Ραχήλ Μακρή με τον Λαφαζάνη - "Βράζει" το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νέο Μνημόνιο

Η Ραχήλ Μακρή με τον Λαφαζάνη - "Βράζει" το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νέο Μνημόνιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 | 7:37 μ.μ.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο μνημόνιο που έρχεται προς ψήφιση στην βουλή, με φόντο πάντα την ανοιχτή σύγκρουση που έχει ξεσπάσει μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Ζωής Κωνσταντοπούλου,  ως προς την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ψήφιση του μνημονίου.

Δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Την φωτογραφία που παραθέτουμε την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο f/b η βουλευτής του Ν. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, με την λεζάντα:  «Μέσα από το τριών ετών ταξίδι μου στην πολιτική είδα τόσες μάσκες και ακόμα και σήμερα αδυνατώ να καταλάβω το γιατί». Η ίδια νωρίτερα σε συνέντευξη της στον ρ/σ «ΒΗΜΑ 99.5» είχε δηλώσει ότι «Η κυβέρνηση δεν πήρε εντολή στις 25 Ιανουαρίου για να φέρει ένα νέο Μνημόνιο», συμπληρώνοντας: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα στοιχιζόμουν δίπλα στον Λαφάζανη».

Σε ενημερωτική σημερινή εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι η Δέσποινα Σπανού, συντονίστρια του τμήματος για την εργατική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν καταπέλτης ενάντια στο νέο μνημόνιο που φέρνει η «αριστερή» κυβέρνηση «Αν ψηφιστεί, θα "σκάσει" ο λαός», μας είπε και συμπλήρωσε: «Οι επιπτώσεις του μνημονίου θα είναι τραγικές για τα λαϊκά στρώματα  αφού όλοι εκτιμούν «και ύφεση θα φέρει και περαιτέρω μείωση του λαϊκού εισοδήματος».
Τα μέτρα που φέρνει το μνημόνιο είναι πάρα πολύ σκληρά σε μια κοινωνία που είναι ήδη καθημαγμένη, τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση είχε εναλλακτική επιλογή, θεωρώντας τραγικό λάθος στο ότι υποτάχτηκε στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών-τοκογλύφων του ελληνικού κράτους.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να στηρίζεται στον εξωτερικό δανεισμό, πρέπει να δει πώς θα ανασυντάξει τον παραγωγικό της ιστό. Δεν μπορεί να εφαρμόζει Μνημόνια την στιγμή που μέχρι τώρα έχει χάσει το 25% του ΑΕΠ και θα έχουμε περαιτέρω ύφεση με το νέο μνημόνιο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δ. Σπανού.     
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

12 Αυγούστου 2015 στις 7:50 μ.μ.

Ε τωρα η δραχμη εγινε πραγματικα αριστερη.
Ερχεται η επανασταση.

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2015 στις 8:32 μ.μ.

τις 300 000 θεσεις εργασίας εμεις θα τις θυμιζουμε διαρκως στην καθεστωτική αλητεια του προεδρικου μεγαρου απο τσιπρα και μπαστουνοβλαχο της αστικής τάξης μεχρι τους απολογητες του καπιταλισμου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger