Home » , » Πρόωρες εκλογές ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση;

Πρόωρες εκλογές ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 | 5:32 μ.μ.


Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι αντικείμενο της σύσκεψης κυβερνητικών και κομματικών στελεχών που έχει ξεκινήσει από σήμερα το μεσημέρι, στη βουλή,  και βρίσκεται σε εξέλιξη, με παρουσία του πρωθυπουργού έχει αντικείμενο να καθοριστεί ο χρόνος των πρόωρων εκλογών.
Οι πιθανότερες ημερομηνίες που αναφέρονται είναι η 13η και 20η Σεπτέμβρη.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Α. Τσίπρας είναι πιθανό να επισκεφτεί και σήμερα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Στην ίδια κατεύθυνση άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πληροφορίες για διάγγελμα που θα απευθύνει σήμερα ο Τσίπρας ανακοινώνοντας την παραίτησή του, την προκήρυξη πρόωρων εκλογών και τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Αυγούστου 2015 στις 6:14 μ.μ.

Δεν έχει καμμιά σχέση αυτό το κώμα με τους αγώνες και την παράδοση των κομμουνιστών.Καπηλεύεται αγώνες και αίμα χιλιάδων αγωνιστών που πίστεψαν σε λόγια μεγάλα και απατηλά,για να κάνει το σημερινό ΚΚΕ μπίζνες με οφσορ πουλώντας δημόσια περιουσία στον Μαρινάκη.

Ανώνυμος
20 Αυγούστου 2015 στις 8:50 μ.μ.

Πάλι το αυριανισμό πιάσατε πασοκόμουτρα εναντίων του ΚΚΕ.Ο Μαρινάκης πήρε την ραδιόφωνική συχνότητα οχι την τηλεοπτική απο τον νέο ιδιωκτήτη οχι απο το ΚΚΕ.Γκε γκε γελίο γκεμπελόσκυλο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger