Home » , » Καταγγέλλεις τις σχέσεις "αγάπης" μπάτσων - χρυσαυγιτών; Εχεις και τις "συνέπειες"

Καταγγέλλεις τις σχέσεις "αγάπης" μπάτσων - χρυσαυγιτών; Εχεις και τις "συνέπειες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 | 3:58 μ.μ.

Ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ, δεν είναι ένα άτομο άγνωστο στους μηχανισμούς καταστολής.
Βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, έχει καταγγείλει δημόσια τις σχέσεις «αγάπης» μεταξύ μελών της ναζιστικής συμμορίας και των ένστολων υφιστάμενων του Γ. Πανούση. Μάλιστα σε συνέντευξη του σε εφημερίδα είχε κάνει αναφορά για πάνω από 900 καταγγελίες ομοεθνών του οι οποίοι δέχτηκαν  επιθέσεις χρυσαυγιτών. Ομως η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ερευνήσει ούτε μία! Και όσοι απ’ τα θύματα τόλμησαν να πάνε να καταθέσουν μήνυση σε αστυνομικά τμήματα, αντιμετωπίστηκαν με προκλητική αδιαφορία ή φανερή εχθρότητα, είχε καταγγείλει ο ίδιος.

Με τέτοια δραστηριότητα που έχει επιδείξει ο Τζαβέντ Ασλάμ –και σε συνάρτηση με την διαχρονική ασυδοσία που απολαμβάνουν τα «όργανα» προστασίας του καθεστώτος- δεν εντυπωσιάζει κανέναν η ρατσιστική συμπεριφορά που αντιμετώπισε από τους πραιτοριανούς του συστήματος.

Η κοινή ανακοίνωση της Πακιστανικής Κοινότητας της Ελλάδας και της ΚΕΕΡΦΑ μας δίνει της λεπτομέρειες:

 Ρατσιστική σύλληψη του Τζαβέντ Ασλάμ σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων επί έξι ώρες πίεζαν τον Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας, προκειμένου να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που προσήγαγαν τον ίδιο και άλλα τέσσερα μέλη της Κοινότητας Ελλάδος, περνώντας του χειροπέδες και βρίζοντας τον με χυδαίο και ρατσιστικό τρόπο. Τελικά, στις 5πμ το πρωί, συνελήφθη μετά από μήνυση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με κατηγορίες για απείθεια και εξύβριση.

Μόνο τότε έγινε αποδεκτή η δική του μήνυση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε για κατάθεση στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και αναμένεται να περάσει από την εισαγγελία εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Αυγούστου, γύρω στις 11.30μμ, κλιμάκιο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, φορώντας παραδοσιακές στολές της χώρας τους, επέστρεφε από το Μαραθώνα, όπου περιόδευε ενόψει της μεγάλης ετήσιας εκδήλωσης για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, που οργανώνει στις 13-14 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου Αθήνας.

Τότε, ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ τους παρακολούθησε από τη Μεσογείων και τους σταμάτησε λίγο μετά τον Άρειο Πάγο στη Λ.Αλεξάνδρας. Ένας αστυνομικός είπε «θα σας ψάξουμε, έχετε κάτι παράνομο στο αυτοκίνητο σας;» «Ψάξτε» ήταν η απάντηση. Χωρίς καμία άλλη κουβέντα, ένας αστυνομικός πέρασε χειροπέδες στον Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος είπε «είναι ρατσισμός ότι χωρίς λόγο μου περνάτε χειροπέδες.». Αμέσως, αστυνομικός άρχισε να βρίζει λέγοντας «βουλώστε το, μιλάτε με τέτοια ρούχα που φοράτε, σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου.»

Άραγε γιατί χρειάζονταν πέντε ώρες εμποδίων στον Τζαβέντ Ασλάμ για να μην καταθέσει την μήνυση του;

Υπάρχουν ευθύνες τόσο στην κεντρική ιεραρχία της ΕΛΑΣ όσο και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, επειδή προφανώς ο Τζαβέντ Ασλάμ δεν είναι άγνωστος στις αστυνομικές αρχές τόσο για την πολύχρονη δράση του όσο και ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Το τελευταίο διάστημα κλιμακώνεται η εκστρατεία ισλαμοφοβίας και ρατσισμού.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ποινικοποίηση της δράσης της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος με τις στημένες μηνύσεις αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γ.Πανούσης, ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ, ας πάρει θέση. Καλύπτει ο ίδιος τις ενέργειες της ΕΛΑΣ για την ποινικοποίηση της δράσης του Τζαβέντ Ασλάμ;

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Τζαβέντ Ασλάμ και την παραδειγματική τιμωρία των ρατσιστών αστυνομικών.

Καλούμε τα συνδικάτα, την ΑΔΕΔΥ, τα κόμματα της αριστεράς αποτρέψουν τις άθλιες κατασταλτικές και ρατσιστικές μεθοδεύσεις.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

9 Αυγούστου 2015 στις 4:23 μ.μ.

Μπράβο στον Τζαβέντ Ασλάμ!

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2015 στις 4:53 μ.μ.

Σε διπλανη σας,αναρτηση,για την διασπαση του Συριζα,θα παρατηρησουμε ,πως τα σχολια,πανε και ερχονται,με διαφορες αποψεις και τοποθετησεις ακομα και για την αριστερη πλατφορμα,τους δραχμικους,κ.λ.π.Κακα τα ψεματα,το παραδακι μας καιει ολους παρα πολυ,και ενταξυ,μεχρι ενος σημειου ,κατανοητο. Μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση,πως σε τετοια θεματα,οπως εδω,δηλαδη για θεματα δικαιοσυνης, ελαχιστοι κινητοποιουνται. Δεν θελω προς θεου να δωσω την εικονα,πως κατεχω εγω τα σκηπτρα της αντιδρασης,αλλα το γεγονος , πως οπου δεν υπαρχει δικαιοσυνη ,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ αλλο ,για να περιμενουμε, εε ελαχιστους ανθρωπους τους απασχολει. Το θεμα που αναφερετε εδω,δεν ειναι θεμα ρατσιστικο . Αυτο μπρει να ειναι μια πτυχη του ολου προβληματος, καθολου ευκαταφρονητη ,οπως και η ''φιλια'' των σωματων καταστολης ,με την Χρυση Αυγη!! Εδω που τα λεμε,ποιους θα ειχαν για προτυπα η ομαδα ΔΙΑΣ ; Την καταληψη '' ταδε'';; Τετοιοι που ειναι,ουτε τα σκυλια τα αγαρηνα δεν τους θελουν! Η βαση λοιπον ολων αυτων των θεματων,ειναι καθαρα βαση δικαιοσυνης,που ως γνωστο ,κανεις ,μα κανεις ομως αριστερος -δεξιος δεν την θελει ανεξαρτητη ,οποταν ποιο το αποτελεσμα;; Αυτα που εχουμε!! Βγηκε τωρα το τσογλανι ο Δημητρακης απο την Διας,να μας πει για ''τα ρουχα που φορει ο Πακιστανος και δεν πρεπει να μιλα,και τον εχει γραμμενο στα α...ια του''! Αμα βρεθει ο δικαστης ,που του πει ''κατσε 5-6 μηνες μεσα,να καταλαβεις για ποια δουλεια σου εδωσε ο Θεος τα αρ...ια ,λεβεντομαλακα μου''.....εε ο επομενος θα το σκευτει δυο φορες να μας γραψει εκει ! Ειδατε εσεις ποτε,κανεναν βουλευτη,να απαιτησει και να εξαντλησει ,ολα τα νομιμα μεσα που εχει,για να αποδοθει δικαιοσυνη;; Οχι....και προτιμουν τις δηλωσεις και τις καταδικες!! Ξερουν γιατι το κανουν. Και εδω που τα λεμε,οι πιο πολλοι σε αυτη την χωρα,δεν ενδιαφερονται γενικα για το θεμα του δικαιου! Τους νοιαζει ,να βρισκουν εκεινοι το δικαιο τους,και ολα καλα!! Παιδια,τα βασανα μας,ειναι πολυ πισω ακομα. Ακομα δεν εχουμε περπατησει ολο τον δρομο των σφαλματων ,εγκληματων και ωχαδερφισμου μας!! Ακομα δεν εχουμε ενηλικιωθει ,ως κοινωνια. Να το παραδεχτουμε και να δουμε τι θα κανουμε. Μην περιμενουμε ,τιποτα καλο ομως,χωρις δικαιοσυνη. Δεν γινεται. Σαπιους και σαπιλα θα μας ταιζουν,μερα -νυχτα!!


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger