Home » , » Το "καλό" χαρτί.

Το "καλό" χαρτί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 | 4:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Αλέξης το "καλό χαρτί" και τ' "άξιο παλικάρι" πλουσίων πόδια φίλησε, μας τάισε χορτάρι. Για την ακρίβεια κουτόχορτο. Δανείστηκε από τη ΝΔ που έχει δική της παραγωγή και τώρα τα ΜΜΕ τον βαφτίζουν "καταλληλότερο". Και είναι καταλληλότερος, για να περάσει όσα η δεξιά δεν μπόρεσε.

Φάνηκε πόσο "αριστερός" είναι όλους αυτούς τους μήνες. Τα ΜΑΤ βάραγαν με το αριστερό - τόσο καιρό ξυλοκοπούσαν με το δεξί, το ξεπούλημα βαπτίστηκε "επένδυση", η τρόικα έγινε "θεσμός", η υποταγή "διαπραγμάτευση" και το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η πολιτική. Εντάξει δεν μπορεί ο "επαναστάτης" να τα αλλάξει όλα με τη μια.

Αναρωτιόμαστε τι σαχλαμάρες θα ακούσουμε από το χαζοκούτι. Λοιπόν να μια. "Το καλό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης"! Μα φυσικά! Όπως ήταν "καλό χαρτί" ο Γιωργάκης για το ΠΑΣΟΚ. Ότι έκανε στο κόμμα του μπαμπά του ο Γιωργάκης, το κάνει ο Αλέξης στο ΣΥΡΙΖΑ. Το έβγαλε με τα ψέματα, για να το διαλύσει μετά.

Θέλει λίγο χρόνο να φτάσει στο 5% που ξεκίνησε, κι από κει να πάει να βρει τον άλλο "αριστερό", τον Φώτη το Κουνέλι, αλλά ότι πεθαίνει, δύσκολα ανασταίνεται. Μια φορά έγινε με το Λάζαρο κι άλλη μια με τον Ιησού. Στα θρησκευτικά γίνονται, στο σινεμά επίσης με το Δράκουλα, στην πολιτική όμως όποιος αυτοκτονεί είναι λιγάκι δύσκολο μετά να ξανασηκωθεί.

Αλλά το πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα φρέσκο κι έτσι μπορεί να το ψηφίσουν αρκετοί για "ζωντανό". Μοιραία όμως κάθε μέρα που περνά, θα ζέχνει περισσότερο, θα σαπίζει πιο πολύ. Είναι το μνημόνιο που ψήφισες, ηλίθιε κηφήνα. Όταν φτιάχνεις "λάκκο" για τους εργαζόμενους πέφτεις ο ίδιος μέσα.

Το "καλό χαρτί" είναι μια ακόμα μπλόφα. Μας τάραξε στις μπλόφες. Πήγε το δούλεμα σύννεφο. "Θα χορεύουν οι αγορές" Από τη χαρά τους χορεύουν, που θα συνεχίσουν τη λεηλασία. "Θα σκίσουμε το μνημόνιο". Και το καλσόν σας επίσης. "Μέσα στην ΕΕ θα διαπραγματευτούμε" Όπως διαπραγματεύεσαι μέσα στομάχι του λιονταριού, πόσο γρήγορα θα σε χωνέψει. Κι άλλα που τα έλεγε, για να έχει κάτι να πει.

Και τώρα είναι "ο ηγέτης" ένας ακόμα "σωτήρας" που θα αποδειχθεί ολετήρας. Η Γερμανία βέβαια ξέχασε την προηγούμενη έχθρα και τον στηρίζει όσο μπορεί. Οι φυλλάδες των Γερμανών όπως και της Μπομπολίας τον στηρίζουν, αλλά πιο πονηρά αυτή τη φορά. Μη πάθουν τις προηγούμενες νίλες, όπου ότι υποστήριξαν το έφαγε η μαρμάγκα. Καλά το ΝΑΙ το υποστήριξε κι ο μπαμπάς της Ντόρας, γι αυτό πήγε άπατο...

Λένε λοιπόν πως έχει πτώση. Λογικό, το αντίθετο θα ήταν παράξενο. Είναι στο 28% και τον πλησιάζει τάχα η ΝΔ που είναι στο 25%, ενώ τη ζημιά την κάνει "ο κακός Λαφαζάνης που του ροκανίζει τη διαφορά" κι υπονοούν δηλαδή ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί η ΝΔ. Ας δοκιμάσουν οι της ΝΔ, να βγουν έξω μέρα στο δρόμο χωρίς τους πραιτοριανούς κι αν δεν γίνουν πίτα με ληγμένο γιαούρτι κι ομελέτα κλούβιων αυγών, ας μου τηλεφωνήσουν.

Σας καταλάβαμε. Φυσικά σε σύγκριση με τη ΝΔ, που είναι πτώμα εδώ και δεκαετίες, που φαίνεται πλέον μόνο ο φασιστικός της "σκελετός", ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν "φρεσκοπεθαμένος" μυρίζει καλύτερα. Αλλά ζόμπι είναι όλοι τους. Καπιταλιστικά ζόμπι που διψάνε για αίμα φτωχού. "Ποιός βρικόλακας να σε δαγκώσει"; Αυτό είναι το δίλλημα το δίλλημα, ή δόλωμα των εκλογών, που θέλουν να μας ρίξουν. Παλούκια σε όλα τα βαμπίρ είναι η απάντηση.

Λογαριάζουν όμως πάλι χωρίς τον κόσμο. Ναζιάρηδες υπηρέτες του κεφαλαίου, μετά την τούμπα, όποιος και να βγει από σας τα τομάρια, θα κάνει τα ίδια και θα συνεργαστεί με τις υπόλοιπες συμμορίες. Εκτός, αν ο κόσμος σας στείλει όλους μαζί στο διάολο κι ακόμα παραπέρα. Πράγμα που μόνο απίθανο δεν είναι, καθώς υπάρχει πάρα πολύς θυμός. Περίμεναν απογοήτευση αλλά θα εισπράξουν σφαλιάρες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 9:01 π.μ.

Σύντροφε Μήτσο, τώρα πλέων τα καθεστωτικά ΜΜΕ τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού επί τις ουσίας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την αριστερά του Συριζα και από τον Τσιπρα, τα διαπιστευτηριά του ο Τσιπρας στην εγχώρια πλουτοκρατία και διαπλοκή τα δίνει αργά αλλά σταθερά, ενώ αντίθετα στους σαλλονατους της ΕΕ Γερμανίας κλπ κλπ είδει τα έχει υποβάλει προκαταβολικά με την αποδοχή του 3ου μνημονίου και συνεχίζει ακάθεκτος!
Όσο ο Σύριζα το "έπαιζε" αντιμνημονιακος" - γιατί αντιμνημονιακός το έπαιζε, ποτέ δεν ήταν - υπήρχε κάποιος φόβος ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, όσο ο Σύριζα και ο Τσίπρας μας κορόιδευαν οτι διαπραγματεύονταν με την ΕΕ και το κατεστημένο αυτής υπήρχε ο φόβος στους Ευρωπαίους Μερκελ, Σοιμπλε, Ολαντ, κλπ κλπ τώρα που ο Τσιπρας έδειξε οτι το λυκόσκυλο είναι σκυλάκι του καναπέ και δεν δαγκώνει δεν έχουν λόγο να μην τον χαϊδεύουν και να μην το κανακεύουν, ο Τσιπρας αποδείχθηκε περίτρανα ότι μπόρεσε να περάσει ένα πρόγραμμα που οι Σαμαροβενιζελοι δεν θα μπορούσαν ούτε στα ποιο τρελά τους όνειρα να τα περάσουν η ακόμα και αν συνέβαινε θα υπήρχαν μεγάλες κοινωνικές αναταραχές, αρα ο Τσιπρας σε σχέση με τους Σαμαροβενιζελους αποδείχθηκε ότι είναι ποιο επιτήδειος και επί της ουσίας ποιο χρήσιμος.
Φτάνει ποια η κοροϊδία με τον Τσιπρα, ο Τσιπρας φέρνει τεράστια ευθύνη και όχι μόνο αυτός, και ο Λαφαζανης έχει ένα τεράστιο μερίδιο, τι έκανε με το μεσοπρόθεσμο? γιατί όταν έβλεπε ότι η κυβέρνηση αλλάζει ρώτα και μπαίνει στην δεξιά λωρίδα δεν έκαναν οτιδήποτε για να σταματήσουν αυτό που έρχονταν?, γιατί δεν έριχναν την κυβέρνηση πριν από δυο μήνες? πριν από ένα μήνα?, ας μην ξεχνάμε οτι το 3ο μνημόνιο είναι πλέων νόμος του κράτους άρα όλα τα παρεμφερή του νέου "αριστερού μνημονίου" στις επόμενες μέρες, εβδομάδες θ αρχίσουν να γίνονται πράξη και να υλοποιούνται φυσικά πάνω στην πλάτη του λαού, φόροι χαράτσια ενφια κλπ κλπ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger