Home » , » Λαφαζάνης και Κλαρκ.

Λαφαζάνης και Κλαρκ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 | 9:53 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Μου ζήτησε ένας Σύντροφος να πω τη γνώμη μου για τη Λαϊκή Ενότητα. Ας είναι λοιπόν:

To Σούπερμαν τον ξέρετε οι περισσότεροι. Είναι ο τύπος με την κόκκινη μπέρτα, το μπλε κολάν και το κόκκινο σώβρακο πάνω από αυτό, που ήρθε από άλλο πλανήτη γι αυτό έχει υπερδυνάμεις, πετάει κλπ. Έχει διπλή ταυτότητα για να μην το πάρουν δήθεν χαμπάρι και η "σπουδαία μεταμφίεση" του είναι ένα απλό ζευγάρι γυαλιά και ένα κοστούμι. Μόλις τα βάλει είναι ένας συνηθισμένος δημοσιογράφος, μόλις βγάλει τα γυαλιά και βάλει τα γελοία ρούχα είναι ο υπεράνθρωπος.

Ασφαλώς ξέρετε, όσοι ασχολείστε, πως έχει ένα φλερτ, μια συνάδελφο του στην εφημερίδα που εργάζεται, τη Lois Lane. Αυτή μας ενδιαφέρει πολύ, θα σας εξηγήσω γιατί. Η Lois λοιπόν, αν κι εργάζεται μαζί του, επομένως τον βλέπει καθημερινά, κι αν και την έχει πετάξει πολλές φορές σε διάφορα μέρη ως Σούπερμαν, δεν έχει πάρει πρέφα πως ο συνάδελφος της κι ο ήρωας είναι το ίδιο πρόσωπο, αν κι η διαφορά τους είναι τα γυαλιά! Εντάξει και τα ρούχα. Ούτε καν της περνάει από το μυαλό, τόσο "έξυπνη".

Που το πάω: Λέω πως ο Λαφαζάνης θεωρείται η Lois Lane της ελληνικής βουλής κι αυτό είναι το πρόβλημά του. Βέβαια ο Τσίπρας απέχει πολύ από το να είναι Σούπερμαν, αλλά βρε Παναγιώτη, τόσο καιρό προεκλογικά, που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε Ναι στο Ευρώ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, δεν σας πέρασε από το μυαλό, πως θα έκανε αυτά που έκανε τελικά; Επιπλέον εσείς τι κάνατε τόσους μήνες;
Ο κόσμος, που δεν θέλει μνημόνιο είναι σίγουρα η πλειοψηφία. Όμως για να πειστεί χρειάζεται κάτι παραπάνω από λόγια. Δεν είναι δεδομένος, είναι αγριεμένος. Αναγνωρίζει φυσικά πως δεν ψηφίσατε μνημόνια - πολύ καλά κάνατε, αλλά η όλη κατάσταση τον έκανε πολύ καχύποπτο.

Με το δίκιο του ασφαλώς, γιατί ψήφισε κόμματα αντιμνημονιακά και στο τέλος του ξαναβγήκε "Φάντης μπαστούνι" Μνημόνιο! Ούτε ο Καμένος με τον Τσίπρα είχαν ψηφίσει μέτρα, μέχρι που έφεραν τα δικά τους "γιατί δεν γινόταν αλλιώς", με μια ηλίθια δηλαδή δικαιολογία, που δεν έπιασε καν στους προηγούμενους δοσίλογους!

Ο κόσμος φοβάται νέα τούμπα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς η Αξιοπιστία, η Εμπιστοσύνη είναι πράγματα που κερδίζονται πάρα πολύ δύσκολα, αλλά είναι το πιο εύκολο να χαθούν...

ΥΓ Άκουσα πως πρότεινε στο ΚΚΕ να αλλάξει τώρα ο εκλογικός νόμος! Τώρα, που η βουλή επί της ουσίας διαλύθηκε! Πολύ "νωρίς" το θυμηθήκατε, μην τα ρίχνετε αυτά τα "βαρελότα", θα σκάσουν στα χέρια σας και θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Τόσους μήνες δηλαδή δεν προκάματε. Άστα αυτά καλύτερα Παναγιώτη, εντάξει θα μπεις στη βουλή, αλλά....
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Σεχτάρ ο Τρομερός
28 Αυγούστου 2015 στις 1:30 π.μ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται!
Σαν φάρσα η σαν τραγωδία, η σαν φαρσοτραγωδία, θα δούμε.
Το ίδιο είχε γίνει και το '89.
Ο παπαντζής Β', ("Αντρέας"), τότε, που είχε στριμωχτεί στις κόντρες του με τα αντιμαχόμενα αστικά συμφέροντα, "θυμήθηκε" το πάγιο αίτημα του ΚΚΕ, που σνομπάριζε αλαζονικά μέχρι τότε, για την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, και κατέβασε γραμμή-πρόταση "συμμαχίας" με το ΚΚΕ με αντάλλαγμα την νομοθέτησή της!
Χωρίς ντροπή, ο ΑΛΗΤΗΣ!
Θυμάμαι, ήρθαν τα πασόκια, όλο χαρά(!), και στο μαζικό χώρο, που δούλευα, να μας προσφέρουν τα ....δώρα του αρχηγού, σαν ...Δαναοί!
Νομίζανε, οι ταλαίπωροι, πως εμείς βάζαμε την απλή αναλογική, για να ...μοιραστούμε τις καρέκλες, και να ζεστάνουμε κι εμείς τον κώλο μας!
Τους δείξαμε, και τότε, τα @rchi&ia μας.
Μπορεί να κουβαλάγαμε πολλά (και προγραμματικά) βαρίδια από το παρελθόν τότε, αλλά μια στοιχειώδη αριστερή/κομμουνιστική αξιοπρέπεια την είχαμε.
Τα ίδια πάει να επαναλάβει και τώρα αυτό το ποντίκι, ο Πιλάφης.
Αλλά, δεν έχει καταλάβει, ότι, σούπες, ξαναζεσταμένες μετά από 26 χρόνια, είναι εξαιρετικά άνοστες.......

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2015 στις 6:29 π.μ.

Oι "Kαρατζαφέρηδες" της ....."αριστερας"
"ΛΑ"φαζάνη "Ε"λα ... ήρθε η σειρά σου !!!

http://laikhexousia.blogspot.gr/2015/08/o-k.html

28 Αυγούστου 2015 στις 12:04 μ.μ.

Και ο Τραγκας προσχωρει στην μοντερνα κομμουνιστικη αριστερα.


http://www.enikos.gr/media/336346,Akoyste-thn-ekpomph-toy-Giwrgoy-Tragka-28-8-2015.html

Μερος 2ο απο το 00:14:50

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger