Home » , , » Πυρά εναντίον της Ζ. Κωνσταντοπούλου (Βίντεο)

Πυρά εναντίον της Ζ. Κωνσταντοπούλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 | 9:21 μ.μ.

Πυρ ομαδόν από ένα ετερόκλητο μέτωπο που έχει συγκροτηθεί εναντίον της δέχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το τελευταίο διάστημα αυτή η επίθεση έχει ενταθεί με πρωτοστάτες το  Mega και την εφημερίδα των Συντακτών, καθώς και στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα όπως μάθαμε σήμερα από τον επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη υπάρχει συνεννόηση μεταξύ πολιτικών κομμάτων –δεν έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις- ώστε τον Σεπτέμβρη να κατατεθεί πρόταση μομφής ενάντια στην πρόεδρο της βουλής ώστε να εγκαταλείψει το αξίωμα της.

Χωρίς προς το παρόν η Ζ. Κωνσταντοπούλου να έχει ξεκαθαρίσει τι στάση θα κρατήσει στην περίπτωση πρόωρων εκλογών –που θα γίνουν με λίστα και μάλλον πρέπει να αποκλείσουμε ότι ο Τσίπρας θα την περιλάβει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- υπάρχουν και έντυπα που στέκονται θετικά απέναντι στην δραστηριότητα της προέδρου της βουλής.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» και τιτλοφορείται «5 και πλέον λόγοι για να μισoύν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»  ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου που έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό «Unfollow».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger