Home » , » Ο "αξιόπιστος" δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος (Βίντεο)

Ο "αξιόπιστος" δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:41 π.μ.

Κάποιες φορές, όπως τώρα, αποδεικνύεται πόσο πολύτιμο είναι να κρατάς αρχείο.  Και το λέμε αυτό με αφορμή την δημοσκόπηση που παρουσίασε χτες ο Τάκης Θεοδωρικάκος -  έλαχε και να υπάρξει γραμματέας του Κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ, το διάστημα 1990 – 1991, τρομάρα του- εμφανιζόμενος πολιτικός αναλυτής της εταιρείας GPO που την έκανε.

Ας δούμε λοιπόν τα ευρήματα αυτής της δημοσκόπησης και παράλληλα να προσθέσουμε ένα βίντεο με τα λεγόμενα του ίδιου «πολιτικού αναλυτή» τότε που παρουσίαζε την δημοσκόπηση που είχε κάνει δυο μέρες  πριν το δημοψήφισμα της 5 Ιούλη.

Τώρα λοιπόν ο Τ. Θεοδωρικάκος μας λέει ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 25% και η ΝΔ ποσοστό 25,3%. Mάχη για την τρίτη θέση δίνουν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3% και το ΚΚΕ με 5,1%, ενώ το Ποτάμι είναι στο 4,6% και η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο 4%. Συνεχίζει για να μας ενημερώσει ότι αγώνα για να μπουν στη Βουλή φαίνεται να δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που συγκεντρώνουν 3%, ενώ την είσοδό της στη Βουλή φαίνεται να εξασφαλίζει η Ένωση Κεντρώων, αφού λαμβάνει ποσοστό 3,2%.

Ας δούμε, λοιπόν και το παρακάτω βίντεο που μας παρουσιάζει ο ίδιος τύπος στις 3 Ιούλη και μας ανέλυε τα ευρήματα του σχετικά με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.

Το εκλογικό σώμα είναι κάθετα μοιρασμένο, ανάμεσα στο «ΝΑΙ» και το «ΟΧΙ» και η πρωτιά θα εξαρτηθεί από την επιλογή που θα κάνουν οι πολίτες που σήμερα δηλώνουν αναποφάσιστοι, μας έλεγε για να συμπληρώσει ότι το «ΝΑΙ» έχει ένα οριακό προβάδισμα της τάξης του 0,4% συγκεντρώνοντας 44,1% έναντι του 43.7% του «ΟΧΙ».

Η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε ντέρμπι, κατέληγε.

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger