Home » , , » Αλληλεγγύη στην Εύη Στατήρη

Αλληλεγγύη στην Εύη Στατήρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:00 π.μ.

Η Εύη Στατήρη παραμένει προφυλακισμένη από τις 2/3/2015 κατηγορούμενη για συμμετοχή σε «τρομοκρατική» οργάνωση, με μοναδικό στοιχείο τη συζυγική σχέση με το μέλος της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμο Τσάκαλο.  Στο πρόσωπό της όπως και σε αυτά της Αθηνάς Τσάκαλου και του αδελφού του Γ. Πολύδωρου που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, η δικαστική εξουσία επιχειρεί να εμπεδώσει την ποινικοποίηση των προσωπικών και συγγενικών σχέσεων καταστρατηγώντας ακόμα και τη δειλή τροπολογία Παρασκευόπουλου που βέβαια είναι τόσο ανεπαρκής ώστε ουσιαστικά να μένει ανεφάρμοστη.
         
Στην πραγματικότητα η Εύη Στατήρη υφίσταται ένα καμουφλαρισμένο νομικό εκβιασμό με σκοπό να αποκηρύξει ανθρώπους, κοινωνικές σχέσεις, ηθικές αξίες.

Απέναντι σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις η ίδια με παραδειγματική αξιοπρέπεια αρνείται να γίνει μέρος ενός πολιτισμού που βασίζεται στην ιδιώτευση και τον χαφιεδισμό.

Στις 3/9 εξετάζεται από το συμβούλιο εφετών η έκτη στη σειρά αίτησης αποφυλάκισης με αφορμή τη συμπλήρωση του εξαμήνου προφυλάκισης.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΣΤΑΤΗΡΗ

 Πρωτοβουλία Αντίστασης και Αλληλεγγύης
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger