Home » , » Ακρως πολιτικό σύνθημα ΟΝΝΕΔιτών: «Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη»

Ακρως πολιτικό σύνθημα ΟΝΝΕΔιτών: «Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:38 π.μ.

Εκπρόσωπος της σήψης της κυρίαρχης τάξης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ένας από αυτούς που μετέφεραν τα τελευταία χρόνια ακόμη και μέσα στη Βουλή τον λόγο του τσαμπουκαλίδικου σεξισμού των "πρώτων τραπεζιών πίστα". 
Είναι αυτός που φώναζε σε βουλευτή άλλου κόμματος "βγες έξω να σε γαμήσω" και απευθυνόμενος στον τότε βουλευτή της Ν.Δ. και σημερινό πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, του έλεγε "Προκόπη, σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον πούτσο. Άμα θες, έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".

Γόνος πολιτικού τζακιού της Κρήτης, ο Μεϊμαράκης υπήρξε ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ένας από τους ηγέτες των τραμπούκικων ομάδων "Ρέιντζερς", από τις οποίες προήλθε ο δολοφόνος του Νίκου Τεμπονέρα, Γιάννης Καλαμπόκας.

Ο Μεϊμαράκης προσωποποιεί το ιδεολογικοπολιτικό αδιέξοδο και την ηθική σήψη μιας άρχουσας τάξης που καθίσταται εξαιρετικά επικίνδυνη όσο διαπιστώνεται η αδυναμία της να ηγεμονεύσει ιδεολογικά, άρα να διατηρήσει και την πολιτική κυριαρχία της...

Απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας.


Eίδε την δημοσιότητα ένα βίντεο που φέρνει του ΟΝΝΕΔίτες να υποδέχονται στην Κρήτη, τον διορισμένο αρχηγό της Ν.Δ με το άκρως πολιτικό σύνθημα «Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη». Κι αυτός φυσικά όχι απλώς δεν αποδοκίμασε την συμπεριφορά των νεολαίων του κόμματος του, αλλά έδειξε να το απολαμβάνει.

Όχι φυσικά ότι μας εντυπωσίασε το γεγονός.  Απλώς είναι συνέχεια των άθλιων σεξιστικών αφισών που κυκλοφόρησε η φοιτητική παράταξη της Ν.Δ σε περασμένες φοιτητικές εκλογές.

Η παρακμή και η σήψη της αστικής πολιτικής έχει και αυτές της παρενέργειες.

Το βίντεο είναι από το newsit.gr:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:10 μ.μ.

ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger