Home » , » Ευχές για κακή τύχη.

Ευχές για κακή τύχη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Έμαθα πως ο Άνθιμος ευλόγησε το Μεϊμαράκη. Μπράβο παπά, τον έβαλες να σκύψει κιόλας; Μην ξεμάθει από τους τεμενάδες στους τοκογλύφους. Σου φίλησε το μπροστινό σου πόδι; Σε γαργάλαγε το μουστάκι.

Τώρα το να σου δώσει ευχή ο Άνθιμος δεν το λες και τύχη. Αν και τα κηρύγματα του Μητροπολίτη πιάνουν πάντα. Γιατί ο κόσμος κάνει το αντίθετο από όσα του λέει το κομματόσκυλο με τα ράσα.
Είχε ευχηθεί στον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ, αλλά το γαλάζιο κάστρο γκρεμίστηκε. Είχε πει υπέρ του Ευρώ και προπαγάνδιζε Ναι στο δημοψήφισμα όμως αμφότερα πήγαν άπατα. Τώρα λέει πάλι υπέρ της ΝΔ, καταλαβαίνουμε όλοι τι θα ακολουθήσει. Άκλαυτη θα πάει.

Βέβαια χειρότερα είναι, να σου πει ο Ψηλός καλό λόγο. Ο μπαμπάς της Ντόρας, ο Δρακουμέλ, μόλις ανοίξει το στόμα του γίνεται χαμός. Έπρεπε να απαγορεύουν τις ομιλίες του όλες οι συνθήκες για τα όπλα μαζικής καταστροφής. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Όσες φορές εκτίμησε πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, η γαλάζια συμμορία βγήκε από τις κάλπες τόσο χάλια, όσο ένας άτυχος γλάρος, που έπεσε σε πετρελαιοκηλίδα. Αναρωτιέμαι αν ο "γουρλής" είχε πει καλοτάξιδο τον Τιτανικό.

Καλά με το Σαμαρά το έκανε επίτηδες. Δεν ξεχνιούνται παλιές "αγάπες". Με το Τσίπρα πήγε να τον παρακολουθήσει από κοντά, να πιάσει καλύτερα η κατάρα. Ήταν κι ο Αντώνης εκεί... δυο σε ένα.
Τον θυμάμαι και στη συγκέντρωση των "μένουμε Ευρώπη, μένουμε σκλάβοι, γίδια...". Μόλις πήγε έβρεξε, το Ναι που ευχήθηκε να κερδίσει, έπαθε μεγαλύτερη νίλα από το Ναπολέοντα στο Βατερλό, κι ο Σαμαράς μας άφησε χρόνους. Ας είναι ελαφρύς ο βόθρος που τον σκεπάζει.

Ακόμα δε μίλησε για τον "μπροστάντζα". Είναι βλέπεις πολιτικό παιδί του. Ίδιες αντιλήψεις, παρόμοιες πρωτοβουλίες. Να δω πόσο θα αντέξει να έχει κλειστό το στόμα του. Διότι η Κόρη είναι η αδυναμία του, του μοιάζει κιόλας σε όλα, θέλει να την κάνει αρχηγό, έστω κι αν δεν μείνει κανένας στην Νέα Δημοπρασία.

Είναι καλό που μας θυμίζει η Δεξιά τα στελέχη της. Τα χαρτιά της. Από το Μπουχέσα μέχρι στον Γκαντέμη και τον Τράγο. Γιατί το γίδι θέλει τον τράγο του. Να τους βλέπει ο ψηφοφόρος, να κόβει λάσπη.

Στη Νέα Δικτατορία οι αρχηγοί αλλάζουνε, αλλά μένουν πάντα ίδια οι συνήθειες και τα πραγματικά αφεντικά. Οι κανίβαλοι, που θέλουν στο πιάτο τον συνταξιούχο με γαρνιτούρα το μισθό του εργαζόμενου.

Ο Βαγγέλης ο "κεντρώος". Όσο κέντρο είναι ο πολιτικός του μπαμπάς ο Επίτιμος των βρικολάκων. Κέντρο είναι... ανωμαλίας όμως, όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Ανδρέας. Καθόσον ο τραμπούκος της ΟΝΝΕΔ σα γεράσει, ή Σαμαράς θα γίνει, ή Βαγγέλης. Δηλαδή ή θα πιάσει Άκρα Δεξιά, θα μιλάει με το θεό, θα διατάζει να βάζουν κάγκελα, θα αρχίσει τα ναζιστικά, ή θα το παίζει συναίνεση και λάιτ για να μη τρομάξει το πλήθος.

Αλλά η συνήθεια δεν κόβεται εύκολα. Νέους διωγμούς για τους φτωχούς θα ετοιμάσει ο συνέταιρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος: Υπάλληλοι, μικρομεσαίοι κι άνεργοι. Κοίτα καλά τις διαφημίσεις τους τι λεν, τι δεν λένε αλλά εννοούν, και θα καταλάβεις.

Ευτυχώς ο κόσμος άρχισε και ξυπνά, έτσι μπορεί οι λύκοι με τις προβιές προβάτων να μείνουν με την όρεξη... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger