Home » , » Ώστε η Εκκλησία αγκαλιάζει τους πάντες; Κι ο βόας στις αγκαλίτσες το ρίχνει.

Ώστε η Εκκλησία αγκαλιάζει τους πάντες; Κι ο βόας στις αγκαλίτσες το ρίχνει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 | 6:04 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Το Ιερόν emo της δεν κάνει προπαγάνδα, ούτε ψηφοθηρία κατά δήλωση του ιδίου. Απλά του εμπιστεύτηκε κάτι προσωπικό ο Μανώλης ο Γλέζος, αν πράγματι το είπε, κι αυτός το έκανε βούκινο. Επειδή έκρινε, ότι τον συνέφερε. Αν δεν το συνέφερε, θα το σφράγιζε το στόμα του.

Όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος, ο κ. Γλέζος του ζήτησε, όταν πεθάνει, να ταφεί με εκκλησιαστική κηδεία. Απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους, τη Ναύπακτο, όπου βρέθηκε την Κυριακή, είπε. "Θα σας πω κάτι... δεν το ξέρουμε όλοι μας αυτό... εζήτησε να με δει ο κ. Γλέζος. Ε, είπα 'γιατί όχι;', η Εκκλησία αγκαλιάζει τους πάντες. Ήρθε και του αφιέρωσα ένα βιβλίο και του γράφω 'Σήμερα είσαστε η Αποκάλυψις'"

Ώστε η Εκκλησία αγκαλιάζει τους πάντες; Κι ο βόας στις αγκαλίτσες το ρίχνει. Εκείνον το θεολόγο που αφορίσατε πρόσφατα, τον αγκαλιάσατε; Οι φανατικοί δολοφόνοι του Ισλαμικού κράτους πριν πετάξουν από την ταράτσα τους ομοφυλόφιλους τους αγκάλιαζαν πρώτα. Να μην τους κρατάνε κακία στην άλλη ζωή γιατί τους σκότωσαν.

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο ταφής του και δεν πέφτει λόγος σε κανένα μας. Όταν όμως κάτι προσωπικό που ειπώθηκε μεταξύ δυο βγαίνει παραέξω, αυτό λέγεται κουτσομπολιό κι αυτός που το λέει είναι κουτσομπόλης. Κι αν για κάτι τέτοιο έβγαλε δελτίο ειδήσεων, ο Μακαριότατος, φαντάσου τι θα πει, αν κάποιος του εξομολογηθεί κάτι σοβαρό. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν εμπιστεύομαι παπά.

Εκείνο ακόμα που μου προξενεί εντύπωση, είναι η αισιοδοξία του Ιερώνυμου. Λες κι είναι προσκοπάκι. Εντάξει, ο Μανώλης μεγάλος είναι, αλλά και το Ιερόν emo τα έχει τα χρονάκια του. Άλλωστε την ώρα του καθενός, κανένας δεν τη γνωρίζει. Εκτός, αν ο παπάς έχει τα "κονέ" με τον Ύψιστο και ξέρει σίγουρα. Αλλά δεν το νομίζω.

Αυτά! Η Εκκλησία λοιπόν θα φροντίσει να πεθάνετε μια και σ' αυτή τη χώρα δεν πρόκειται να ζήσετε. Θα φροντίσει να σας θάψει, αφού δεν μπορεί σας προσφέρει τίποτε άλλο. Οι δε ιερείς της θα προσεύχονται με γεμάτη την κοιλιά τους για τους πεινασμένους, θα κάθονται σε χρυσές καρέκλες και θα παρακαλούν το Θεό να έχει καλά τους φτωχούς. Θα συστήνουν υπομονή καθώς η ευτυχία περιμένει στον άλλο κόσμο.

Κλείνω με ένα ανέκδοτο: Ήταν μια νεαρή κοπέλα που αποφάσισε να πάει να εξομολογηθεί. Αφού φτάνει στην εκκλησία και βρίσκει τον καινούριο παπά, του λέει:
- Πάτερ αμάρτησα, τα έφτιαξα με μεγαλύτερό μου. Ο παπάς τότε ανοίγει το συρτάρι, βγάζει ένα βιβλίο με αμαρτήματα και ποινές, κι αρχίζει να ψάχνει για την λέξη "σχέση". Αφού τη βρίσκει γυρνάει λέγοντας στην κοπέλα:
- Θα κάνεις 2 μέρες νηστεία και προσευχή.
Μετά η νέα του λέει: - Πάτερ τον έχω φιλήσει στο στόμα με γλώσσα.
Τότε ο παπάς ανοίγει στις σελίδες με τις λέξεις "φιλί", "γλώσσα" και ψάχνει για την αμαρτία. Αφού τις βρίσκει της λέει: - Τέκνον μου, αυτή η αμαρτία είναι πιο μεγάλη, γι αυτό θα σου δώσω άλλες 6 μέρες.

Προτού κλείσει το βιβλίο ο παπάς, ξαναλέει η κοπέλα:
- Πάτερ η μεγάλη μου η αμαρτία είναι ότι του πήρα και ένα τσιμπούκι. Τότε ο παπάς ανοίγει το βιβλίο στο γράμμα Τ. Ψάχνει και ξαναψάχνει για την λέξη, τίποτα. Γυρίζει στο γράμμα Π μπας και το βρει ως "πεοθηλασμός", ή "πίπα" αλλά πάλι δεν μπορούσε να βρει κάτι.
Στο Σ σαν "στοματικό σεξ" τζίφος!

Για καλή του τύχη εκείνη την ώρα περνούσε ο Παπά - Γιώργης από το απέναντι χωρίο που είχε πολλά χρόνια ιερέας κι επομένως περισσότερη πείρα. Τότε λοιπόν του φώναξε: - Εεε, Παπά-Γιώργη για το τσιμπούκι, τι δίνουμε; Κι ο Παπά - Γιώργης απαντά: - 50 Ευρώ! Αν όμως είναι καλό, δώσε παραπάνω!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger