Home » , » Η Αστυνομία ΟΛΗ φυλάει τον Τσίπρα και όλα τα άλλα στο έλεος του Θεού!

Η Αστυνομία ΟΛΗ φυλάει τον Τσίπρα και όλα τα άλλα στο έλεος του Θεού!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 | 3:41 μ.μ.

Το διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα της Λέσβου «Εμπρός» και έχει την σημασία του. Όταν ένας «λαοπρόβλητος», πρωθυπουργός κινητοποιεί όλες τις αστυνομικές δυνάμεις του ενός νησιού «να προστατεύουν την παρουσία του» -από ποιον άραγε;- τότε κάτι δεν πάει καλά.

Απόσπασμα από το σχετικό δημοσίευμα που αναφέραμε:

Τον τράκαραν, τον εγκατέλειψαν τραυματισμένο στο δρόμο της Αεροπόρου Γιαναρέλλη, ζήτησε την επέμβαση της Αστυνομίας η οποία δεν ήρθε ποτέ και επί μία ώρα βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα τραυματισμένος ψάχνοντας έναν αστυνομικό υπάλληλο για να καταθέσει την μήνυσή του! Όμως το αστυνομικό μέγαρο είναι… άδειο ελέω πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που έχει κινητοποιήσει σχεδόν όλο το προσωπικό της Αστυνομίας να συνοδεύουν και να προστατεύουν την παρουσία του!
Ο Θέμης Δεμερτζής καταγγέλλει επώνυμα την ανυπαρξία της Αστυνομίας φανερά -και δικαιολογημένα εκνευρισμένος- με επικοινωνία του στο «Ε» και υποστηρίζει πως αστυνομικός υπάλληλος του ζήτησε να περιμένει λίγο μέχρι να έρθει ο αστυνομικός που είναι υπεύθυνος για τις… μηνύσεις!

Απίστευτα δηλαδή πράγματα! Ανυπαρξίας ουσιαστικά της Αστυνομίας για όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη εδώ και λίγες ώρες, ούσα επιφορτισμένη αποκλειστικά με την συνοδεία και προστασία του Πρωθυπουργού ....  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger