Home » , » Κυβερνητοσυμμορίτες με βούλα Βρυξελλών με Ν. Παππά και Α. Φλαμπουράρη στις "βρόμικες" δουλειές

Κυβερνητοσυμμορίτες με βούλα Βρυξελλών με Ν. Παππά και Α. Φλαμπουράρη στις "βρόμικες" δουλειές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 1:49 μ.μ.

Κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον είναι το κείμενο που τιτλοφορείτε «Κυβερνητοσυμμορίτες με βούλα Βρυξελλών», και υπογράφεται από τον Λ. Χαραλαμπόπουλου και τον Π. Θεοδωρόπουλου στο περιοδικό Unfollow που κυκλοφορεί.

Μια μικρή γεύση απ’ αυτό:

«Αριστεροί» που «εκβιάστηκαν» και μεταλλάχτηκαν σε (ιερο)κήρυκες του ρεαλιστικού συμβιβασμού. Πολιτικού υπάλληλοι των διαπλεκομένων συμφερόντων. Πασογενή στελέχη με μνημονιακή εμπειρία. Οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού που φόρεσαν προβιά προοδευτικού. Εθνοπατριώτες με σαφή επίδραση ακροδεξιάς ιδεολογίας. Αυτό το κράμα κυβέρνηση συγκρότησε ο Α. Τσίπρας μετά την δεύτερη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ …

Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποτελείται από υπάκουα στελέχη και ανθρώπους της επιχειρηματικής πιάτσας που έρχονται να υπηρετήσουν τα συμφέροντα εγχώριων και ξένων ολιγαρχών και πιστωτών …

Τις επαφές με τα εγχώρια διαπλεκόμενα συμφέροντα και τους ολιγάρχες έχουν αναλάβει σε μεγάλο βαθμό οι δύο πιο έμπιστοι άνθρωποι του πρωθυπουργού, οι υπουργοί Επικρατείας Ν. Παππάς και Αλέκος Φλαμπουράρης. Προτού ακόμα αναλάβει ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τα δύο στελέχη φρόντισαν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τον εγχώριο επιχειρηματικό κόσμο. Οι Αλ. Φλαμπουράρης και Ν. Παππάς έκλεισαν πλήθος μυστικών συναντήσεων με έλληνες επιχειρηματίες, σε κάποιες από τις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Πολλές από αυτές πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια, στην οδό Βουλγαροκτόνου. Και μολονότι το σκηνικό που στηνόταν κάθε φορά παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία συνωμοσίας, το σενάριο είναι πέρα για πέρα αληθινό και επιβεβαιωμένο. 

Ο Αλ. Φλαμπουράρης βρισκόταν στο σπίτι του και πρώτος ερχόταν ο Ν. Παππάς. Του άνοιγε την πόρτα και στη συνέχεια αποχωρούσε. Ακολουθούσε ο εκάστοτε επιχειρηματίας και όποτε το απαιτούσε το (βαρύ) όνομα του καλεσμένου τελευταίος στο κατώφλι του διαμερίσματος εμφανιζόταν ο Αλ. Τσίπρας. Την περίοδο λοιπόν που ο Τσίπρας υποσχόταν σύγκρουση με τους ολιγάρχες και τη διαπλοκή, στα Εξάρχεια μοιραζόταν η πίτα μεταξύ νέων και παλιών τζακιών του επιχειρηματικού κατεστημένου. ...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2015 στις 2:09 μ.μ.

Ποτέ δεν εκβιαστήκαν από την αρχή ήταν ταγμένοι στα ξένα και ντόπια μεγαλοσυμφέροντα με τον «λαό χειροκροτητή» και χορτάτο με τη ελπίδα!

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2015 στις 2:31 μ.μ.

Τωρα μην κατσουμε και εμεις να αναλυουμε το φαινομενο Τσιπρα,Παππα Φλαμπουραρη.......και ουκ εστιν αριθμος ατομων ! Αυτα ειναι για τους φιλοσοφους τυπου Τσομσκι ,που ασχολουνται και ολιγον ερευνητικα! Ενας ειναι ο Τσομσκι παιδια !! Οι υπολοιποι, τα ζουμε στο πετσι μας,μην ακουσω για εκβιασμους, και αλλα τινα παραπλανητικα ........κανονικο ξεπουλημα ,τυπου Εφιαλτη......και δεν συμμαζευεται το χαλι τους !! Δεν παει να πινει οσους φραπεδες θελει ο παππους.......και καλα '' ανετος '' ......ευθεια ομως , να κοιταξει τον αλλο δεν μπορει!!! Τι δεν καταλαβαμε;;;;;

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2015 στις 5:15 μ.μ.

Οτι και να κάνουν (τωρα μπηκε στον χορο και ο βερναρδακης με παπατζιλικια εξυγιανσης στο δημοσιο) η επιστροφή στο εθνικό νομισμα ειναι μονοδρομος στα αδιεξοδα του ντοπιου πολιτικου προσωπικου και της συνεχιζομενης 9ετους πλεον υφεσης.

10 Οκτωβρίου 2015 στις 1:37 π.μ.

τουλαχιστον υποχρεωσε μεγαλοεπιχειρηματιες να επισκεφτουν την περιοχη εξαρχειων... την επομενη θα τους δεχτει στην καταληψη της πλατειας. η επανασταση (οι επαναστατες) στον φυσικο τους χωρο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger