Home » , » Εύκολο κουίζ για τον Νίκο Κοτζιά

Εύκολο κουίζ για τον Νίκο Κοτζιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 | 6:04 μ.μ.

Ένα μικρό κουίζ για τους αναγνώστες μας. Με πρωτοβουλία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά διοργανώνεται στην Αθήνα από τις 18 μέχρι 20 Οκτώβρη Διεθνής διάσκεψη με θέμα «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνευτική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η διεθνής διάσκεψη συγκαλείται υπό την σκιά των δραματικών εξελίξεων και των συνεχιζόμενων συγκρούσεων σε διάφορες περιοχές της Μέσης Ανατολής που προκάλεσαν ανθρωπιστική κρίση και είχαν σοβαρές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Και τώρα το κουίζ μας. Στην συγκεκριμένη διάσκεψη και ενώ σύμφωνα πάντα με το ΥΠΕΞ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν «Πατριάρχες και επικεφαλής χριστιανικών Εκκλησιών, θρησκευτικοί ηγέτες και προσωπικότητες του μουσουλμανικού κόσμου, καθώς και διακεκριμένοι εκπρόσωποι της διεθνούς πολιτικής, της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και της κοινωνίας των πολιτών», απουσιάζει εντελώς εκπρόσωπος ενός μαρτυρικού λαού. Ποιου; Και για ποιο λόγο; 

Οποιος/α απαντήσει στα ερωτήματά μας κερδίζει δωρεάν εγγραφή στην πολιτική κίνηση με το όνομα «ΠΡΑΤΤΩ», που έχει επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ- «Ανδρέας Παπανδρέου», και  «κολλητό» του Γ. Παπανδρέου, σημερινό υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Οκτωβρίου 2015 στις 6:21 μ.μ.

Aμα σφιχταγκαλιαζεσε με το μακελαρη αυτου λαου το Νετανιαρχου που να βρεθει θεση γι αυτο το μαρτυρικο λαο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger