Home » , » Επανάληψη του επεισοδίου: «μας ξυλοφορτώνουν και μας δουλεύουν από πάνω οι μπάτσοι».

Επανάληψη του επεισοδίου: «μας ξυλοφορτώνουν και μας δουλεύουν από πάνω οι μπάτσοι».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 | 3:08 μ.μ.

Πιθανόν να είναι και ανούσιο πια να επαναλαμβάνουμε συνέχεια το καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας που βασιλεύει σε περιπτώσεις αστυνομικής βίας και κτηνωδίας, όταν αυτές έρχονται στην δημοσιότητα.

Ακούσαμε, λοιπόν σήμερα ότι ταυτοποιήθηκε ο μπάτσος που φαίνεται στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να κλωτσά πρόσφυγες στον καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για έναν βαθμοφόρο που βρέθηκε από την Αθήνα στο νησί του Αιγαίου και ο οποίος επικαλούμενος την «ένταση της στιγμής», προσπάθησε να δικαιολογήσει την βαναυσότητα του. Κι φυσικά επακολούθησε το συνηθισμένο … κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό μετά την κατεπείγουσα διοικητική έρευνα …

Εχουμε ξαναπαρακολουθήσει τόσες φορές αυτό το έργο που το φινάλε του μας είναι εντελώς αδιάφορο. Αν ο «υπέρμετρος ζήλος» του μπάτσου δεν θεωρηθεί θετικό προσόν στο βιογραφικό του, για να πάρει προαγωγή, όπως έγινε στην περίπτωση της «ζαρντινιέρας», θα έχουμε επανάληψη του επεισοδίου: «μας ξυλοφορτώνουν και μας δουλεύουν από πάνω οι μπάτσοι».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger