Home » , , » Φ. Κουβέλης: "ένας μαλάκας με γραβάτα" (Ηχητικό) στην Συριζέικη κολυμπήθρα του Σιλωάμ

Φ. Κουβέλης: "ένας μαλάκας με γραβάτα" (Ηχητικό) στην Συριζέικη κολυμπήθρα του Σιλωάμ

Από giorgis , Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 | 5:59 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ο Φ. Κουβέλης ένα πρεζόνι της εξουσίας, ένας τύπος με τόνους αναλγησίας, και σάπιος μέχρι το μεδούλι, βρισκόμενος σήμερα στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, βάζει πλώρη για να εξαγνιστεί κι αυτός στην κολυμπήθρα του  Σιλωάμ που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. (Φυσικά ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος).

Ο «μαλάκας με γραβάτα» όπως τον χαρακτήρισε ακροάτρια ρ/σ (παραθέτουμε το σχετικό ηχητικό) αφού ηγούμενος της ΔΗΜΑΡ έβαλε την υπογραφή του σε μια ταξική –μνημονιακή πολιτική που οδήγησε παιδάκια να λιποθυμούν απ’ την πείνα στα σχολεία, γερόντια να τουρτουρίζουν από το κρύο, χιλιάδες πολίτες να δολοφονούνται από τις σφαίρες τις φτώχειας και της μιζέριας καταλήγοντας αυτόχειρες, τώρα κι αυτός ο άθλιος τσανακογλύφτης της εξουσίας αναζητεί την πολιτική του επιβίωση στην στέγη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επέλεξε, λοιπόν, σήμερα το κομματικό ραδιόφωνο του κυβερνητικού κόμματος για να ανακοινώσει τη δημιουργία μίας νέας πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο «Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

Αφού σύμφωνα με δηλώσεις του που προηγήθηκαν στον Σκάι «Η Αριστερά θα πρέπει να είναι κυβερνώσα. Δεν μπορεί να μη συμμετέχει στην άσκηση εξουσίας», φτιάχνει ένα πολιτικό μόρφωμα –ταμπέλα, (αυτά που λέει ότι εκπροσωπεί περισσότερα από 1000-1200 μέλη και στελέχη σε όλη την Ελλάδα, με καταγωγή την ΔΗΜΑΡ είναι παραμύθια της Χαλιμάς), προσπαθώντας να βγει απ’ τον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ που τον πέταξε το εκλογικό σώμα.

Κι ο Κουβέλης δεν κρύβεται. Εστω και με πολιτικάντικο τρόπο κάνει φανερές τις προθέσεις του Στο ερώτημα του δημοσιογράφου, αν υπάρχει πρόθεση για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ και οργανικά, απάντησε ότι είναι ακόμη πρόωρο να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα, ωστόσο το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας προσδιορίζεται από ενωτική διάθεση.


Συριζέικες εξελίξεις. Αφού απ’ το κόμμα της Κουμουνδούρου έφυγαν Γλέζος, Βαλαβάνη, Κωνσταντοπούλου κ.α είναι λογικό να αντικατασταθούν από Κουβέλη και άτομα της δικής του ποιότητας, όπως Μπίστης και Δαμανάκη
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger